01 / 05 / 2024

Ed Emir Yapı Malzemeleri İnşaat

Ed Emir Yapı Malzemeleri İnşaat

Ed Emir Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Dinç tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Kartal'da kuruldu.

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihal Budak tarafından kuruldu.

Tokat'ta yapılaması planlanan tesis için ÇED raporu TBMM'de!

Tokat ilinde yapılması planlanan bir kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ÇED gerekli değildir kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Durmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit'te yapılması planlanan liman projesinin ÇED süreci sona erdi!

İzmit Şirintepe ve Cumhuriyet Mahallesi sınırlarında yapılması planlanan liman projesinde ÇED süreci sona erdi. İzmit Belediyesi ve mahallinin itirazları onaylandı...

İstanbul Valiliği'nden Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü “Kanal İstanbul ÇED raporuna yapılan itiraz başvuruları” hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada itiraz dilekçelerinin benzer içerikte olduğu ve nihai ÇED raporu kapsamında değerlendirildiği belirtildi.

Kanal İstanbul'un ÇED raporuna yapılan itirazlar TBMM'de!

Kanal İstanbul Projesinin ÇED raporuna yönelik çevre ve şehircilik il müdürlüklerine yapılan itirazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul'a en büyük gelir gayrimenkulden!

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda, yapılan finansal fizibilite çalışmasına konu olan gelir ve gider kalemleri sıralandı. Verilere göre, Kanal İstanbul en büyük kazancı gayrimenkulden sağlayacak.

Ae Emir Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Emir Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Yılmaz tarafından kuruldu.

Emir İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Kimyasalları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Kimyasalları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

İzmir Karaburun'da ÇED toplantısı yapılamadı!

İzmir'in Karaburun'da yeni balık çiftliği yapılmasına ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı. “ÇED bilgilendirme toplantısı”na yöre halkı izin vermedi

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin ÇED toplantısı yapıldı!

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin ÇED toplantısı bugün Tavşantepe Mahalle Konağı’nda yapıldı. Bin 180 yataklı şekilde inşa edilecek projenin inşaat dönemi 3 yıl sürecek.

Nevşehir Pomza Ocağı Kapasite Artırımı projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta!

Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Kaymaklı Beldesi Mevkii'nde Pomza Ocağı Kapasite Artırımı projenin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 18 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Aydın jeotermal elektrik santrali için ÇED raporu iptal davası açıldı!

Aydın'da yapılması planlanan jeotermal elektrik santrali için ÇED raporu iptal davası açıldı. Santralin kurulmaması için mahkemeye itiraz davası açan bölge halkı, mahkeme kararı çıkmadan firmanın iş makinelerinin zeytin ağaçlarını sökmeye başladığını belirtti.

Ed Emir Yapı Malzemeleri İnşaat Haberi

Ed Emir Yapı Malzemeleri İnşaat

Ed Emir Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Dinç tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Ed Emir Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-   İNŞAAT MALZEMELERİ VE İNŞAAT TAAHHÜT  1- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma, pazarlık usulü ihaleye çıkarılacak büyük ve küçük yapıların inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek yapmak ve yaptırmak. İnşaat işlerinin bütün ekipman ve malzemeleri alımı, satımı veya anahtar teslimi taahhüt etmek. 2- Her türlü kamu ve özel sektör Banka, Banka genel müdürlüğü, toplu konut, siteler, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi...