05 / 05 / 2024

Edip Dikencik taziye

Edip Dikencik taziye

Dikencik Çiftliği sahiplerinden, Galatasaray Liseli Yüksek Mimar Mühendis Edip Dikencik vefat etti. M. Memduh Gökçen ve Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Mühendis Edip Dikencik vefat etti! 

Dikencik Çiftliği sahiplerinden, Galatasaray Liseli Yüksek Mimar Mühendis Edip Dikencik vefat etti. M. Memduh Gökçen ve Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Mahmut Çelikcan Camili Taziye Evi çalışmasını denetledi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip inşaatı bitmek üzere olan Camili Taziye Evi'ni ve yol çalışmaları inceledi.

Fuzul Grup, Ankara'daki terör saldırı için taziye mesajı yayınladı!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin taziye mesajı yayınladı. İşte söz konusu taziye mesajı ...

Van Büyükşehir Belediyesi taziye evleri için 3 milyon TL harcadı!

Van Büyükşehir Belediyesi; kent merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde bulunan 174 taziye evine 3 milyon TL değerinde inşaat malzemesi, masa ve sandalye yardım yaptı.

Ahmet Edip Uğur'dan Roman vatandaşlara konut jesti!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Roman vatandaşlar için hazırladığı sosyal konut projesini hayata geçirdi. 11 blok toplam 34 daireden oluşacak konutların temeli Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından atıldı.

Yüreğir Solaklı'ya taziye evi inşa ediliyor!

Solaklı Mahallesi’nde mezbeleliğe dönen eski belediye hizmet binasının yıkılarak, yerine yapılan taziye evi ve park düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Başkan Çelikcan , “Solaklı Mahallemize yapacağımız taziye evi bölgede önemli bir eksikliği giderecektir

Kars Selim'de 10 köye taziye evi ve Kur'an kursu yapılıyor!

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, ilçeye bağlı 10 köye taziye evi ve Kur'an kursu yapılacağını belirterek, 6 köyde ise çalışmaların devam ettiğini, bu yatırımların 50 gün içinde hizmete sunmayı planladıklarını söyledi.

Edip GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal bilgilerini yayınladı.

Siverek’te taziye evi inşaatı sürüyor!

Şanlıurfa Siverek’te belediye tarafından başlatılan her mahalleye taziye evi çalışmaları kapsamında inşaatlar sürüyor. Taziye evlerinin, modern ve uzun vadeli ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandığı belirtildi.

Van Büyükşehir Belediyesi cami ve taziye evleri için yardım yapıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi, halkın dini ibadetlerini rahat bir ortamda yapabilmeleri için çok önemli bir çalışma başlattı. Kent merkezi ve ilçelerde çalışma başlatan belediye, ihtiyaçlar ve yapılan tespitler sonucu camii ve taziye evleri için yardımda bulu

Antalya Kepez'e 2’nci taziye evi yapıldı!

Kepez Belediyesi tarafından ilçe’de 2’nci taziye evi Çankaya Mahallesi’ne yapıldı. Yakınlarını kaybeden vatandaşların taziye dileklerini kabul edeceği ve mevlidi şerifin okutulacağı taziye evinin yapımı tamamlandı.

Tarsus'ta her mahalleye taziye evi yapılacak!

Tarsus Belediyesi öncülüğünde Barbaros Mahallesi'nde cami ve taziye evi çalışmalarına başlandı. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can projeyi yerinde inceledi.

Edip GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın seçildi!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu görev dağılımı ve komite üyelikleri belirledi. Edip GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın seçildi.

Edip Dikencik taziye Haberi

Edip Dikencik taziye

Dikencik Çiftliği sahiplerinden, Galatasaray Liseli Yüksek Mimar Mühendis Edip Dikencik hayatını kaybetti. M. Memduh Gökçen ve Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

M. Memduh Gökçen ve Ailesinin taziye ilanı:

"Bursa'mızın en eski ailelerinden, Dikencik Çiftliği sahiplerinden, Galatasaray Liseli 1189 bizim dönem son ağabeyimiz, hayırsever, iyi niyetli, temiz kalpli, üstün meziyetli, toprağına ölesiye bağlı, Yüksek Mimar Mühendis Edip Dikencik, biz sevenlerini bu dünyada bırakıp rahmeti Rahman'a kavuştu. Rahmetli ağabeyime Cenab-ı Haktan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar niyaz ederim. Bursa'mızdan bir kıymet daha Hakka kavuştu."

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Edip Dikencik'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı...