04 / 05 / 2024

edirne asa müzayedesi

edirne asa müzayedesi

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, Edirne’nin tarihi köyünde yer alan 3500 metrekare tarlayı, 500 TL’den açık artırmaya çıkarıyor.

Emlakçılardan kirada ‘Yüzde 25’ sona ersin talebi!

Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker yaptığı açıklamada 2022 yılında hayata geçen, 2023'te de 1 yıl uzatılan konutlarda yüzde 25 kira artış oranı uygulamasının, bu yıl uzatılmadan kaldırılması gerektiğini söyledi.

Konutta 2024 nasıl geçecek?

Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker 2024 yılı ile ilgili ümitsiz konuşarak "2024 yılında yine beklentilerimiz yüksek değil, 2023 yılından daha kötüye bile gidebilir" dedi.

Edirne'de su basan 21 ev kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek!

Edirne'de her yağmurda sular altında kalan evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan 21  aileye konteyner evler tahsis edildi.

Edirne Merkez'de ticaret imarlı 3 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Edirne 2023 projesini bekleyenlere müjde! 131 konutluk yeni proje için tarih beli oldu!

TOKİ Edirne 2023 projesini bekleyenlere müjde... 131 konutluk yeni proje için tarih beli oldu...İşte detaylar...

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Edirne 2023 projesi detayları...

Jeoloji mühendisi uyardı: Beklenen İstanbul depremi, Edirne ile Trakya'yı da etkiler!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Edirne temsilcisi Can Yılmaz, büyük İstanbul depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Can Yılmaz'ın o açıklamaları...

Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde KDV’siz 41 Konut ve 51 iş yeri 17 Ocak 2023’te açık artırma ile satışa çıkarılıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir ilan daha yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 17 Ocak 2023’te İstanbul Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde 41 Konut ve 51 iş yeri müzayedesi ilanını yayımladı.

KİPTAŞ 18 taksitle 19 dükkan satacak! 430 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İBB iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan 19 cadde dükkânı “KİPTAŞ 9. Gayrimenkul Müzayedesi"nde satışa çıkarıyor. 

Buğdayda bugünkü alım fiyatı kaç lira? Buğday ne kadar? TMO, Konya, Edirne Ticaret Borsası 20 Haziran 2022 fiyat listesi

Yaz aylarıyla beraber pek çok üründe hasat zamanı başladı. Buğday hasatının başlamasıyla, buğday alım fiyatları da sık sık araştırılıyor. Peki buğday fiyatları bugün kaç lira oldu? TMO, Konya, Edirne Ticaret Borsası 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Buğday alım fiyatı bugün kaç lira? TMO, Konya, Edirne Ticaret Borsası 18 Haziran 2022 fiyat listesi 

Yaz aylarıyla beraber birçok üründe hasat zamanına geçildi. Çiftçiler, son dakika buğday alım fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki buğday alım fiyatı bugün kaç lira? TMO, Konya, Edirne Ticaret Borsası 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Buğdayda bugünkü alım fiyatı ne kadar? Buğday kaç lira? TMO, Konya, Edirne Ticaret Borsası 16 Haziran 2022 fiyat listesi

Rusya ve Ukrayna savaşının sürmesi, kurlardaki artışa bağlı şekilde mazot ve gübre gibi maliyetlerde yaşanan yükselişler, buğday fiyatlarının da yukarı tırmanmasına neden oluyor. Buğdayda bugünkü alım fiyatı ne kadar? Buğday kaç lira? TMO, Konya, Edirne Ticaret Borsası 16 Haziran 2022 fiyat listesi.

Semt Güngören 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Semt Güngören projesinin satış müzayedesi yarın gerçekleşecek.

edirne asa müzayedesi Haberi

edirne asa müzayedesi

Türkiye’nin tek emlak pazaryeri Tapu.com, 2017’ye sürpriz bir açık artırma kampanyasıyla giriyor. Tapu.com, Edirne Kırkkavak Köyü’nde yer alan 3.500 metrekare tarlayı 500 TL’den başlayan fiyatla açık artırmaya sunuyor.

Söz konusu tarla, Osmanlı İmparatorluğu döneminde tarihe tanıklık etmiş, Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi’ne de konu olmuş Kırkkavak Köyü’nde yer alıyor. Satışı online açık artırma yöntemi ile gerçekleştirilecek 3500 metrekare büyüklüğünde tarlanın açık artırma başlangıç fiyatı ise 500 TL olarak belirlendi.

Mora Fatihi Gazi Turhan Bey Türbesi ve Camisi’nin bulunduğu Kırkkavak köyünün 3,5 km mesafesinde, tarla hem tarım hem de yatırım amaçlı olarak değerlendirilebilir. Buğday ekili ve kuru tarıma elverişli olan tarla, tapu.com aracılığıyla kavuşacağı yeni sahibini bekliyor.

Tapu.com kurucusu ve CEO’su Emre Erşahin, satışa sundukları çok cazip arsa fırsatlarına dikkat çekmek için böyle bir kampanya...