15 / 05 / 2024

edirne sel son durum

edirne sel son durum

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, son yağışlar sonrası Edirne ve çevresinde yaşanan durumla ilgili bilgi verirken, "Debi indi. Ancak cuma günü itibariyle yeni bir debi artışının söz konusu olduğu konuşuluyor" uyarısında bulundu.

Dolar 50 TL olacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Son dakika bomba dolar haberi

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 50 TL olacağı tarihi açıkladı. Son dakika bomba dolar haberi...

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Selçuk Geçer dolar borcu olanları son kez uyardı! Geri sayım başladı! Doların geleceği rakam resmen belli oldu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları son kez uyararak doların geleceği rakamı resmen açıkladı. Geri sayım başladı...

Doları bilen adam Selçuk Geçer'den son uyarı! Seçim sonrası dolar tam bu kadar olacak! Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Dolar yorumları ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son uyarı geldi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Seçimden sonra dolar tam bu kadar olacak. Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Doların 10 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Selçuk Geçer altını çizerek açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu. Selçuk Geçer doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Dolar kahini akılları aldı! Selçuk Geçer altın için zirve tarihi duyurdu! Altın için son fırsatlar!

Selçuk Geçer, altının ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı. İşte detaylar!

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

Uzman isim Selçuk Geçer herkesi uyardı! Yatırımcılar dikkat!.. İşte asıl sıçramanın olacağı tarih

Son dönemlerde yaptığı dolar öngörüleriyle beraber gündemde yer alan para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer yatırımcıları tek tek uyardı. Dolar kurundaki dalgalanmaları değerlendiren Geçer, en fazla kazandıracak tüyoları liste halinde paylaştı.

Selçuk Geçer'den yürek hoplatan dolar ve altın yorumu! Zengin olmak isteyenler hemen koşsun!

Ekonomist Selçuk Geçer'in son tahmini, dikkatleri üzerine çekiyor ve döviz bürolarında hareketlilik yaratması bekleniyor. Geçer'in dolar hakkındaki yorumları, piyasalarda merakla takip ediliyor.

Dolar 35-40 TL olacak dedi, bomba haber geldi son dakika

Dolarla ilgili tahminler vatandaşlar tarafından çok sık takip ediliyor. Ekonomistler de dolarla ilgili tahminlerini sık şekilde dile getiriyor. Son olarak ekonomist Selçuk Geçer dolarla ilgili tahmini söyledi, bomba etkisi yarattı.

Ekonomi dehası Selçuk Geçer elinde 1 doları bile olanı uyardı! Tarih verdi.. rekor üstüne rekor kırılacak

Merkez Bankası'nın faiz düşürme kararı sonrası dolar, 19 TL sınırını geçti. Yatırımcıların dolar üzerinde ne yapmaları gerektiği ise ekonomistlerin yönlendirmeleriyle şekilleniyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'de dolarda yaşanan son gelişmeleri vatandaşı uyararak yaptı.

Selçuk Geçer'den dolar için şok uyarı! Son gün!

Dolar tahminleriyle ön plana çıkan ünlü ekonomist merak edilen soruları tek tek cevapladı... Dolar/TL kuru için 9 gün uyarısında bulunan Selçuk Geçer flaş açıklamalarda bulundu.

Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların, dolar alıp satmak isteyen vatandaşların odağında olmaya devam ediyor. Herkes doların ne kadar olacağını merak ederken Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın.

edirne sel son durum Haberi

edirne sel son durum

Müezzinoğlu yağışların fazla olması nedeniyle bu sorunların yaşandığını ifade ederken, "En hızlı yapılabilecek şey Meriç kumunun İstanbul'daki inşaatlarda kullanılması için taşınması. Bununla ilgili Bakanlar Kurulu süreci gelecek hafta tamamlanacaktır. Meriç deniz yatağı kumunun İstanbul'un inşaatlarında kullanılması ile yatak temizlenir ve bu sürekli bir döngü haline gelebilir" dedi.


BAKAN EROĞLU: VATANDAŞLAR BULGARİSTAN'A DAVA AÇACAK  

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bulgaristan'ın, sınıra yakın bölgelerde yaptığı barajlarda taşkın hacmi bırakmadığını belirterek, "Bunu defalarca kendilerine söyledik, ikaz ettik. Ama oradaki vatandaşların da sabrı tükendi. Gerekirse Bulgaristan'a bu konuda dava açacaklarını ifade ettiler. Belki bunun yapılması faydalı olur diye düşünüyorum" dedi.


Eroğlu, Wyndham Hotel'de gerçekleştirilen AB Nehir Havzaları Yönetim Planlarının Hazırlanması Projesi açılış toplantısından ayrılışı sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Edirne'deki taşkınlarla ilgili son durumun...