16 / 05 / 2024

edirne yağış haberleri

edirne yağış haberleri

Bulgaristan'nın aşırı yağış nedeniyle baraj kapaklarını kontrollü olarak açacağını bildirmesi üzerine, Edirne'yi Karaağaç Mahallesi'ne bağlayan tarihi Meriç ve Tunca köprüleri taşkın tehlikesine karşı saat gece yarısından itibaren trafiğe kapatıldı.

Trakya'da arsa ve konutlar çok cazip! İlgi Trakya'ya yöneldi!

Son senelerde yaşanan ekonomik kriz pahalılık ile deprem korkusu İstanbul'dan tersine göçü hızlandırmış oldu. İstanbul'u terk edenlerin yeni adresi ise Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale olurken, bu şehirlerdeki arsa fiyatlarını da canlandırdı. Buna göre, Çanakkale'de 10 dönüm araziler bile 20 milyon TL'

Edirne'de su basan 21 ev kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek!

Edirne'de her yağmurda sular altında kalan evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan 21  aileye konteyner evler tahsis edildi.

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

İndirim haberleri arda arda geliyor! 5 litre ayçiçek yağı 149 TL'ye düştü

Ayçiçek yağı ücretinde bomba indirim Carrefour'dan geldi. Yudum Teneke 5 litre ayçiçek yağının satış ücreti 149 TL'den satışa sunuldu. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Edirne'de yerli hibrit ayçiçeği ekimi başladı! Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! 

Edirne'de "Yerli Hibrit Ayçiçeği Tohumu Ekilişlerini Artırma Projesi" çerçevesinde yüzde 90 hibeli dağıtılan tohumların ekimi yapılıyor. Peki Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Carrefour'dan dev Ramazan fırsatı! Ayçiçek yağı fiyatları yere serildi

Bereketiyle gelen Ramazan ayı ile birlikte marketler aracılığı ile üst üste indirim haberleri geliyor. Ramazan ayı ile beraber indirimli ürünleri raflara dizen marketler tüketicilerin ilgisini çekti. Carrefour'da bu marketlerden birisi. Peki 07 Nisan 2023 ayçiçek yağı fiyatları nedir?

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

Ayçiçek yağının bu fiyatı sıra kavgası çıkartır! Zam kuşağına karşı indirim geldi.. Raflar doldu bitmeden yetişin

Ayçiçek yağında zam haberleri artık bıkkınlık vermeye başlamıştı ki o market bu gidişata adet DUR! dedi ve indirim yaptı. Toplamda 50 TL'lik indirim uygulanan ayçiçek yağının indirime girdiği market merak ediliyor. Ayrıntılar haberimizde.

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

“Japonya’daki depremlerde niye bu kadar kayıp yaşanmıyor?” sorusuna Japon uzmanlardan çok net yanıt!

Türkiye’deki depremlerde bu kadar çok can kaybı ve hasar yaşanırken, deprem ülkesi Japonya’dan neden hiç felaket haberleri gelmiyor? İşte bu sorunun yanıtını iki Japon uzman çok net verdi. İşte o uzmanların çok önemli açıklamaları…

edirne yağış haberleri Haberi

edirne yağış haberleri


Bulgaristan'nın aşırı yağış nedeniyle baraj kapaklarını kontrollü olarak açacağını bildirmesi üzerine, Edirne'yi Karaağaç Mahallesi'ne bağlayan tarihi Meriç ve Tunca köprüleri taşkın tehlikesine karşı saat gece yarısından itibaren trafiğe kapatıldı.


Bulgaristan yetkilileri son günlerde, aşırı yağışlardan dolayı dolan Kırcaali Barajı'nı kontrollü olarak açacaklarını Edirne Valiliği'ne bildirdi. Bulgaristan yetkililerinin gece yarısı saat 02.00'da Arda Nehri'ne su bırakacaklarını bu nedenle tedbir almalarını konusunda uyardı. İl Kriz Masası debilerdeki yükselmeyi dikkate alarak Tunca ve Meriç nehirleri üzerindeki tarihi taş köprüleri kapatma kararı aldı. Bunun üzerine Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, köprü girişlerine güvenlik bandı çekerek, trafiğe kapattı.



Bu arada yaklaşık 5 bin kişinin yaşadığı Karaağaç Mahallesi'ndeki vatandaşlar, yetkililerce uyarıldı. Köprülerin, yapılacak değerlendirme sonucu trafiğe açılıp-açılmayacağına karar verileceği...