17 / 05 / 2024

Edremit Güre Balıkçı Barınağı uzatma çalışmaları

Edremit Güre Balıkçı Barınağı uzatma çalışmaları

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, “Balıkçılarımız burada barınak olmaması nedeniyle çok zor durumdaydılar. Hükümetimiz balıkçının bu sesine kulak verdi ve buraya balıkçı barınağı yapıldı, tamamlandı." dedi...

Balık fiyatları gram altınla yarışıyor! İstanbul'da balık fiyatları ne durumda?

İstanbul'da balık fiyatları geçen seneye göre düştü. Balıkçılar, soğuk hava ve kar yağışının etkili olması durumunda fiyatların daha da gerilemesini bekliyor.

Balık fiyatlarına 5 günde yüzde 66 zam geldi

Balık sezonun açılması ile tezgahlarda yerlerini alan balıklara son 5 günde yüzde 66 zam geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Otomobil satışları eylülde rekor kırdı! Satışlar geçen yıla göre yüzde 64,8 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre, otomotiv pazarı 2023 ocak ayından eylül ayına kadar geçen sürede rekor kırdı. Satışlar, geçen yıla göre yüzde 64,8 artış kaydetti.

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

Türkiye, tarım ve balık üretiminde Doğu Avrupa’nın lideri olacak!

OECD ve FAO, tarımsal emtia ve su ürünleri piyasalarının 10 senelik beklentilerine yönelik değerlendirmeleri kapsayan “Tarımsal Görünüm 2023-2032” adlı raporunu kamuoyuyla paylaştı. Rapora göre, Türkiye, tarım ve balık üretiminde öncü ülke olacak.

Balık fiyatları katlandı: İstanbul Hali'nde tekir 100, levrek 250, istavrit 80 TL! Palamudun kilosu 44-56 TL arasında!

Balık fiyatları bu yıl tezgahlara zamlı fiyatlarla geldi. Hamsinin kilogram fiyatı geçtiğimiz seneye göre gerilerken, levrek ve lüferde fiyat yükselişi yüzde 200’e, uskumruda ise yüzde 400’e ulaştı. Peki İstanbul Hali'nde son durum ne? İşte fiyatlar..

Denizde av sezonu başladı! Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit fiyatları belli oldu! Balık fiyatları ne kadar?

Denizde av sezonu 1 Eylül itibariyle başladı. Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit, mezgit, sardalye, palamut, kalkan ve karides fiyatları belli oldu. Peki balık fiyatları ne kadar? 2023 güncel balık fiyatları kaç lira? İşte 5 Eylül 2023 balık fiyat listesi.

ŞOK’ta çift taraflı balık tavası 249 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 79,95 TL’ye, 5 bıçaklı rondo 99,95 TL’ye düştü!

2 Eylül-5 Eylül tarihlerindeki indirimli ürünlerini açıklayan ŞOK’un yine birçok ürüne indirim yaptığı görüldü. Buna göre çift taraflı balık tavası 249 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 79,95 TL’ye, 5 bıçaklı ipli rondo 99,95 TL’ye düştü. İşte 2 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Ne altın ne gümüş ne de dolar! İslam Memiş bu kez rotayı değiştirdi: Süre artık doldu

İsabetli Gram altın ve gram gümüş tahminleri ile tanınan İslam Memiş, bu kez farklı bir alanda uyarılar yaptı. Düşüş beklentisinde olunmaması gerektiğinin altını özellikle çizen Memiş, "Süre artık doldu" diye uyardı. İşte tüm detaylar...

Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Asgari ücret ve memur maaş zamlarının netlik kazanmasıyla birlikte kıdem tazminatı da yeniden hesaplanacak. Peki, Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

2022 rakamlarına göre en büyük 500 şirketin net satışı 8 trilyon liraya çıktı!

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması’na göre, şirketlerin 2022 yılı net satışları, bir önceki yıla göre yüzde 148,7 gibi rekor bir oranda arttı.

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

Av yasağının başlamasına 15 gün kala balıkçılar isyan etti: Balık bitti, deniz kurudu!

Kötü bir av sezonu geçiren balıkçıların çoğu yasağın başlamasını beklemeden paydos etti. Balık azaldığı için fiyatlar da yüksek. Balıkçıların ortak görüşü kıtlığın üzerine koyarak devam edeceği şeklinde.

Edremit Güre Balıkçı Barınağı uzatma çalışmaları Haberi

Edremit Güre Balıkçı Barınağı uzatma çalışmaları


AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Güre Mahallesi’nde yapılmakta olan balıkçı barınağının 50 metre uzatılacağını bildirdi.


Bunun için 500 bin liralık ödenek ayrıldığını bildiren Aydınlıoğlu, “Balıkçılarımız burada barınak olmaması nedeniyle çok zor durumdaydılar. Hükümetimiz balıkçının bu sesine kulak verdi ve buraya balıkçı barınağı yapıldı, tamamlandı. Şimdi ise 50 metre daha uzatılacak.”şeklinde konuştu.



Soma...