16 / 05 / 2024

EDS kameraları

EDS kameraları

İstanbul'da ''öncelikli yol'' uygulamasına 3 güzergah daha dahil edildi..

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere cep telefonu, bilgisayar ve Genç Kart müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti ve kabine kararlarını açıkladı. İşte detaylar...

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Xiaomi 13T'nin Özellikleri Ortaya Çıktı: Yüksek Performans ve Gelişmiş Kameralar!

Mobil teknoloji devi Xiaomi, merakla beklenen yeni modeli Xiaomi 13T'nin özelliklerini açıkladı. 144 Hz AMOLED ekran, MediaTek Dimensity 8200-Ultra işlemci, Leica lensli 50 MP kameralar ve 120W hızlı şarj gibi özelliklerle donatılan bu akıllı telefon, 1 Eylül'de resmi olarak tanıtılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 2 ay uzatıldığını açıkladı.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı! İşte o rakamlar...

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı, buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı. İşte o açıklama...

Samsung'un ucuz telefonu Galaxy A54'ün google rekabeti büyüyor

Ucuz ve iyi bir performans sunan Galaxy A54, Samsung'un A54 5G'si Pixel 6A ile tam olarak boy ölçüşemiyor. Ayrıca Galaxy A54 Samsung'un amiral gemisi Galaxy S23 Ultra, piyasadaki en güçlü özelliklerden bazılarını ve güçlü kameraları bir araya getiriyor.

Büyük deprem sonrasında İskenderun’da kıyı şeridi tam 1 metre çökmüş!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin Hatay'ın kıyı şeridinde yol açtığı yıkıntı, su altı kameralarıyla kaydedildi. İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yapılan çekimlerde fay hattının denizaltındaki tahribatı görüntülendi.

Dev kamerayla gelen Huawei P60 ve Huawei P60 Pro sahne ışıkları altında! Fiyatları resmen belli oldu!

Huawei, merakla beklenen akıllı telefonları Huawei P60 ve Huawei P60 Pro'yu resmi olarak duyurdu. P60 serisi, özellikle kameralarıyla öne çıkıyor.

Bakan Kurum deprem bölgesinde duyurdu: 17 bin 902 konutun temeli atılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde kameraların karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, 17 bin 902 konutun temelinin yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle atılacağını belirtti. İşte detaylar...

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Han tarafından kuruldu.

10 bin ehliyet iade edilecek! Hangi trafik cezaları af kapsamında? 

Vergi borcu cezaları siliniyor, taksitli ödeme dönemi geliyor, trafik ceza puanları kaldırılıyor. Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, borç yapılandırma paketinin ayrıntılarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Alınan binlerce ehliyet geri veriliyor, puanlar siliniyor!

Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırmasıyla ilgili açıklasında, ehliyeti alınan kişiler için de çok önemli haberi verdi.

EDS kameraları Haberi

EDS kameraları


     İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Eylül'de Aksaray-Millet Caddesi-Topkapı ile Şirinevler-Mahmutbey arasında başlatılan ve sadece toplu taşıma araçlarının kullandığı ''öncelikli yol'' uygulaması beğeniyle karşılandı. 

     Uygulama bugünden itibaren de Fatih'teki Aksaray-Unkapanı Köprüsü, Beyoğlu'ndaki Refik Saydam Caddesi ile Tarlabaşı Bulvarı ve Beyoğlu Şişhane, Karaköy yönü Tersane Caddesi'nde başladı. 

     Toplu taşıma araçları için ayrılan öncelikli yolu, İETT, özel halk otobüsleri, öğrenci ve personel servisleri ile taksiler, hafta içi sabah 07.00-10.00, akşam ise 16.00-20.00 saatleri arasında kullanabiliyor. 

     Denetleme, EDS kameraları ve Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından...