24 / 05 / 2024

Efeler Belediyesi teknik destek verecek

Efeler Belediyesi teknik destek verecek

Köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında yeni yapılacak evlerin, depreme dayanıklı olması ve yerleşim alanlarının mimarisini taşıması amacıyla Efeler Belediyesi, vatandaşa mimari ve teknik destek verecek.

Efeler Belediyesi yeni evlere ücretsiz mimari ve tesisat hizmeti verecek!

Köyden mahalleye dönüşmüş yerleşim alanlarında yeni yapılacak olan evlerin depreme dayanıklı olması ve yerleşim alanlarının mimarisini taşıması amacıyla Efeler Belediyesi başlattığı çalışmalar ile vatandaşa teknik destek verecek.

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye memur olmak isteyenlere müjdeyi verdi! Hemen başvurun!

Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Son dakika gelen ilana göre Aydın Efeler Belediyesi KPSS 60 puanla memur alımı yapacağını açıkladı. Peki başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir?

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

Aydın Efeler Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmir Efeler Belediyesi, ilçedeki taşınmaz sahiplerini emlak vergisi ödemeleri konusunda hatırlatmada bulundu.

Aydın Efeler'de tapu işlemleri hızlanacak! 

Efeler Belediyesi ile Efeler İlçe Tapu Müdürlüğü arasında; bina, arsa ve arazi rayiç değerler verilerinin ‘yönetim bilgi sitemi’ üzerinden paylaşılmasına yönelik imzalar atıldı. 

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Avcılar Belediyesi'nde arazi tazminatı krizi!

Avcılar Belediyesi önünde işçiler ile birlikte grev yapan TÜM BEL- SEN 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Sönmez, 2017 yılından bu yana belediyede çalışan teknik personelin arazi tazminatının ödenmediğini dile getirdi. 

Aydın Efeler'de binaların 4’te 3’ü dayanıksız!

Aydın'da Efeler Belediyesi, olası bir deprem için çalışmalara başladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler ilçesindeki binaların 4’te 3’ü deprem yönetmeliğinden önce yapılmış binalar. Bu binaların dayanıklılığıyla ilgili sorunlarımız var" dedi.

Çanakkale Teknik Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 91'i tamam!

Çanakkale Belediyesi’nin teknik birimlerini bir araya toplayacak Teknik Hizmetler Kampüsü’nün inşaatı hızla sürüyor. Teknik Hizmetler Kampüsü’nün yaklaşık yüzde 91'inin yapımı tamamlandı.

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...

Aydın Efeler'de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı!

Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi sağlıklı kentleşme için protokol imzaladı.

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

Aksu Belediyesi'nden 14.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Aksu Belediyesi, Aksu İlçesi, Güzelyurt Şehir Ormanı D Tipi Mesire Yeri içerisinde bulunan onaylı proje ve teknik şartnamede ayrıntıları ile belirtilen yapı ve tesislerin inşası yaptırılıyor...

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Efeler Belediyesi teknik destek verecek Haberi

Efeler Belediyesi teknik destek verecek

Köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında yeni yapılacak evlerin, depreme dayanıklı olması ve yerleşim alanlarının mimarisini taşıması amacıyla Efeler Belediyesi, vatandaşa teknik destek verecek. Halkın kaliteli bir yaşam sürmesi için yeniliklere açık olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Mesut Özakcan. "Yeni ev yapmak isteyen vatandaşlarımız, ev yapacakları parsellere uygun projeleri seçip Efeler Belediyesi'nden mimari, elektrik ve sıhhi tesisat projeleri desteği alabilecek. Bu profesyonel hizmetle depreme dayanıklı evler yapılacak ve yapılaşma kalitesi de artmış olacak. 


Ayrıntılı...