28 / 04 / 2024

Efeler Belediyesi yol çalışmaları

Efeler Belediyesi yol çalışmaları

Mahalle ziyaretinde kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden mahalle sakini Huriye Günay ile uzun süre sohbet eden Özakcan, "Yolları edivedik, inşallah köyümüz ve köylümüz sağlıkla kullanır" dedi.

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye memur olmak isteyenlere müjdeyi verdi! Hemen başvurun!

Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Son dakika gelen ilana göre Aydın Efeler Belediyesi KPSS 60 puanla memur alımı yapacağını açıkladı. Peki başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir?

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saadet Başaran tarafından kuruldu.

Aydın Efeler Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmir Efeler Belediyesi, ilçedeki taşınmaz sahiplerini emlak vergisi ödemeleri konusunda hatırlatmada bulundu.

Aydın Efeler'de tapu işlemleri hızlanacak! 

Efeler Belediyesi ile Efeler İlçe Tapu Müdürlüğü arasında; bina, arsa ve arazi rayiç değerler verilerinin ‘yönetim bilgi sitemi’ üzerinden paylaşılmasına yönelik imzalar atıldı. 

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Aydın Efeler'de binaların 4’te 3’ü dayanıksız!

Aydın'da Efeler Belediyesi, olası bir deprem için çalışmalara başladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler ilçesindeki binaların 4’te 3’ü deprem yönetmeliğinden önce yapılmış binalar. Bu binaların dayanıklılığıyla ilgili sorunlarımız var" dedi.

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...

Aydın Efeler'de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı!

Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi sağlıklı kentleşme için protokol imzaladı.

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Aydın'da boş parsel yok!

Aydın Efeler Belediyesi tarafından “Deprem, Zemin Problemleri, Zemin İyileştirme Yöntemleri” konulu panel gerçekleşti. Toplamda deprem gerçekleri ve Aydın'ın yapı sorunu konuşuldu.

Efeler Belediyesi yol çalışmaları Haberi

Efeler Belediyesi yol çalışmaları


Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Gözpınar Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle ziyaretinde kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden mahalle sakini Huriye Günay ile uzun süre sohbet eden Özakcan, "Yolları epedik, inşallah köyümüz ve köylümüz sağlıkla kullanır" dedi.


Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve birim amirleri 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Aydın'ın büyükşehir statüsü kazanması nedeniyle mahalleye dönüşen köylerden biri olan Gözpınar Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Ünal Günay ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Özakcan, mahallede yapılan hizmetleri inceleyerek birim amirlerinden bilgi aldı. Vatandaşın isteklerini de dinleyen Özakcan, mahalleli ile uzun süre sohbet etti. Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan mahalle meydanını da yerinde inceledi.


"MİLLETİN OLDUĞU YERDE DEVLET, DEVLETİN OLDUĞU YERDE MİLLET VARMIŞ"

Gözpınar Mahalle Sakini Huriye Ünal, Başkan Özakcan'ın...