28 / 04 / 2024

Efes Kongre Merkezi

Efes Kongre Merkezi

Kongre turizmi amacıyla gelen yabancı konukların ülkede bıraktıkları yüksek döviz miktarına dikkat çeken turizm uzmanları İzmir ekonomisinin de tamamlanacak yatırımların ardından hızla yükselişe geçeceğini savundu.

Efes Kongre Merkezi'nin açılışı yapıldı!

Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da katılımıyla açılışı yapıldı..

Ahmet Vefik Alp: Kuşadası Kongre Merkezi hayırlı olsun!

Yüksek Mühendis Mimar Kentbilimci Ahmet Vefik Alp, kendi projesi yapılmamış olsa da bir Kuşadalı olarak Kuşadası Kongre Merkezi' nin açılışının Kuşadası ve çevresine hayırlı olmasını diliyorum dedi...

Efes Kongre Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi!

Başbakan Erdoğan, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yapımı tamamlanan Efes Kongre Merkezi' nin açılışında yaptığı konuşmada, Kongre Merkezi' nin ülke ve millete hayırlı olmasını temenni etti...

Efes Kongre Merkezi yarın açılıyor!

Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Günay yarın açılacak Efes Kongre Merkezi için "Eser nitelikleriyle sadece İzmir ve Aydın için değil, bütün Ege Bölgesi ve hatta bütün Doğu Akdeniz için çok önemli bir yeni ...

Efes Kongre Merkezi- Kuşadası 30 Ekim'de açılıyor!

Doğu Akdeniz'in en büyük Kongre Merkezi kapasitesi ile Avrupa'da ilk 10'da Türkiye'de bir ilk. Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşvikleriyle, 30 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek açılış töreni ile hizmete giriyor. ..

Efes Kongre Merkezi 30 Ekim 'de açılacak!

Günay, yaptığı yazılı açıklamada, geçen yıl sonunda büyük ölçüde tamamlanan ve 17 Aralık 2012'de açılış provası yapılan Efes Kongre Merkezi'nin resmi açılışının 30 Ekim'de Başbakan Erdoğan tarafından yapılacağını bildirdi.

Aspen Efes Kongre Merkezi'nin çözüm ortağı oldu!

Kuşadası’nda özel sektör, kamu ve yerel yönetim işbirliğiyle yaptırılan Kuşadası Kongre Merkezi'nin (KOMER) asma tavan, bölme duvar, döşeme ve zemin sistemleri sektörün lider şirketi Aspen tarafından sağlandı

Efes Kongre Merkezi Şubat sonunda açılıyor!

Avrupa'nın en büyük kongre merkezleri arasında yer alan Efes Kongre Merkezi'nin Şubat sonunda açılması planlanıyor

Aydın'da Türkiye'nin en büyük kongre merkezi açılıyor!

Avrupa'nın en büyük 10 merkezinden olacak Efes Kongre Merkezi'ni kasım sonunda Başbakan Erdoğan açacak. Merkezle hedeflenen İstanbul'un kongre yükünü azaltmak...

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Saraybosna'da inşa edilecek kongre merkezi için yatırımcılara çağrı!

Balkan ülkesi Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da hayata geçirilmesi planlanan kongre merkezi için yatırımcılara çağrı yapıldı.

Aydın'daki Efes Kongre Merkezi çürümeye terk edildi!

Avrupa'nın 3., Türkiye ve Doğu Akdeniz'in en büyüğü olan Aydın'daki Efes Kongre Merkezi adeta çürümeye terk edildi. 

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Washington Kongre Merkezi hastane oluyor!

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), başkent Washington DC'de yer alan Washington Kongre Merkezi'ni hastaneye çeviriyor.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehri Belediyesi, kongre merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde sona yaklaşılıyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin yapımı sürüyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı devam ediyor. Projenin Doğu Marmara bölgesinin en önemli kültür merkezi olması planlanıyor.

Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'ndeki çalışmalarını sürdürüyor.

Efes Kongre Merkezi Haberi

Efes Kongre Merkezi

Büyük kongre organizasyonlarının ev sahipliğinde dünya birinciliğine yükselen İstanbul, kongre turizminde tüm şehirlere örnek oldu. Kongre turizmi amacıyla gelen yabancı konukların ülkede bıraktıkları yüksek döviz miktarına dikkat çeken turizm uzmanları İzmir ekonomisinin de tamamlanacak yatırımların ardından hızla yükselişe geçeceğini savundu.


Yapımı geçtiğimiz yıl tamamlanan Efes Kongre Merkezi’nin yanı sıra Kültürpark’ta kongre merkezi yapılması yönündeki çalışmaların hayata geçmesiyle İzmir ekonomisinin büyük bir ivme kazanacağını belirten Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gökçe Özdemir, “Türkiye,  geçtiğimiz yıl kongre turizmiyle 2,5 milyar dolarlık gelir elde etti. Seyahat amacıyla gelen bir turist ortalama 750, kongre turizmi için gelen ise ortalama 2 bin 500 dolar harcama yapıyor. Kongre turizminde iddiasını ortaya koyan İzmir’in kendisini iki şekilde konumlandırması lazım. Birincisi kongre turizminde İstanbul’a alternatif...