30 / 07 / 2024

ege daire satışları

ege daire satışları

İlk altı ayda yabancılara satılan gayrimenkul sayısı iki kat artarak 7 bin 145 oldu. En çok rağbeti gören iller ise Antalya, İstanbul, Muğla, Aydın ve İzmir oldu...

Konutta yüksek fiyat balonu patlıyor mu? Daire satışları mart ayında yüzde 23 oranında geriledi!

TÜİK verilerine göre konut satışları mart ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22.8 oranında düşerek 80 bin 214 adet olarak gerçekleşti. 3 aylık dönemde ise sadece 225 bin konut satılabildi.

Konut satışlarındaki hız artarak devam edecek!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı bugün TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte İnanç Kabadayı'nın konut satışları ile ilgili açıklamaları...

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

Asmin Trio’da 2+1 daire satışları başladı!

Mersin Mezitli’de 3 blok olarak inşa edilen Asmin Trio’da konut satışları 2+1 daireler ile devam ediyor. 260 adet 3+1 dairenin satışının tamamlanmasından sonra, 68 adet 2+1 dairenin satışının başladığı Asmin Trio’da, 60 ay vadeye kadar kredi imkanı veriliyor...

Torkam E-5'in daire satışları yarın başlıyor!

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesinde daire satışları yarın başlıyor. Projede dairelerin metrekaresi 7 bin 500 TL'den başlıyor.

Konut satışlarını düşük faiz ve kampanya artırdı!

GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin ile Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, bugün TÜİK'in açıkladığı konut satış istatistiklerini yorumladı. Yetgin, "Konut satışlarını düşük faiz ve kampanya artırdı!" dedi..

ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı. Projede daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 

Projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için ne yapmalı?

Ege Yapı Cer İstanbul projesinin lansmanında konuşan İnanç Kabadayı, projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için izleyecekleri stratejiden bahsetti.

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire seçenekleri stüdyodan 4+1'e kadar değişiyor. Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor...

Korkmazkaya Çeşme'de lansman satışları başladı!

Lansman satışlarının başladığı Korkmazkaya Çeşme projesinde daire fiyatları 316 bin TL'den başlıyor. 

Kamulaştırma yapılan alanda daire satışı nasıl yapılır?

Vatandaşların gayrimenkulünün yasalarda belirtilen şekillere uyularak kamu idaresine geçmesina kamulaştırma deniyor. Peki, kamulaştırma yapılan alanda daire satışı nasıl yapılır?

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

ege daire satışları Haberi

ege daire satışları

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu, mütekabiliyet yasasının yürürlüğe girmesinin ardından artan yabancılara gayrimenkul satışından, en çok faydalanan 5 ilden üçünün Ege Bölgesi'nde olduğunu dile getirdi. 


Geçen yılın ilk altı ayında yabancılara 3 bin 107 adet gayrimenkul satışı yapılırken, mütekabiliyet yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte 2013 yılının ilk altı ayında bu sayının 7 bin 145 adede yükseldiğini hatırlatan Kazançoğlu, "2012 yılının ilk 6 ayında 55 ülke vatandaşı gayrimenkul alırken, 2013 yılının ilk 6 ayında bu sayı 88 ülkeye yükseldi. Bu ülkeler sıralamasında önceliği Rusya alırken onu İngiltere, Almanya, Norveç ve Suudi Arabistan takip etti. Arap ülkelerinin de tercihi Türkiye'ye yöneldi. Suudi Arabistan'ı, Kuveytliler, Katarlılar ve Dubaililer takip etti. Ayrıca Fransa, Belçika, Hollanda, Avusturya, Danimarka ve İsveç'te ülkemize ilgi...