09 / 05 / 2024

ege denizinde 3 büyüklüğünde deprem

ege denizinde 3 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandalli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 04.24'te Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi...

Ege Yapı Kekliktepe'de 3 milyon TL peşinat ve 24 ay vade fırsatıyla!

Ege Yapı'nın İzmir Urla'da hayat geçirdiği Kekliktepe projesinden 3 milyon TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanan proje 88 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 

Batı Ege GYO'nun halka arzına 3,74 kat talep geldi!

Batı Ege GYO halka arzı başarıyla tamamlandı. Konu ile ilgili olarak verilen detyalara göre yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği işlemde, arz edilen paylara toplam 3,74 kat talep geldi.

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı onaylandı. Bu onayla beraber Sinpaş, 4'üncü halka arzını gerçekleştirmiş olacak. İşte Batı Ege GYO halka arzı ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

SON DAKİKA! Ege’de 3.5 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Ege Denizi’nde 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, 23.56’da Kuşadası Körfezi’nde yaşandı.

Son dakika! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem!

Özellikle son dönemlerde Türkiye’nin dört bir yanında irili ufaklı depremler olmaya devam ediyor. Kandili Rasathanesi ve AFAD ise meydana gelen depremleri anlık olarak kaydedip paylaşıyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilerine göre, Ege Denizi’nde 3.6 şiddetinde deprem oldu.

Son dakika deprem oldu! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi

AFAD, Ege Denizi'nde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte AFAD'dan yapılan o açıklama... 

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binasını sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ege Üniversitesi (EÜ) Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yoğun mesai yapan sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Ege Yapı konut kampanyasına 3 projeyle destek veriyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında gösterilen Ege Yapı, “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına 3 projeyle destek verdiğini açıkladı. 

Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

3 bin 118 metrekare arsa alanında yükselen Ege Nova Suite projesi İzmir Çiğli-Balatçık bölgesinde inşa ediliyor. Peki Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesi!

Yaklaşık 120 adet dairenin yer alması planlanan Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesi yakın zamanda satışa çıkacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017!

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017 kapsamında projede daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 3 bin 226 dairenin yanı sıra oteli ofis ve mağazalara yer veriliyor...

Turizmin hareketlenmesi Ege ve Akdeniz'deki yazlık fiyatlarını artırdı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Maya, "Turizmde hareketliliğin başlamasıyla Ege ve Akdeniz'deki yazlık fiyatlarının normal gayrimenkullerden daha fazla arttığını, bu artış oranının yer yer ortalamanın 2-3 katına kadar ulaştığını görüyoruz" dedi.

Ege Yapı Kağıthane projesine 3 bin 500 ön talep geldi!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelere imza atan gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, Kâğıthane ve Maslak’ın buluşma noktasındaki yeni projesi için 3.500 adet ön talep aldı.

ege denizinde 3 büyüklüğünde deprem Haberi

ege denizinde 3 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandalli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 04.24'te Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin, 21,3 kilometre derinlikte gerçekleştiği...