15 / 05 / 2024

Ege Park Balçovaya nasıl gidilir

Ege Park Balçovaya nasıl gidilir

Ege Park Balçova AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Balçova Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Ege Park Balçova AVM bayramda kaça kadar açık?

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Oksijen Park 3 Villaları'nda 1 milyon 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yer alan Ören'de denize çok yakın şekilde konumlanan Oksijen Park 3 Villaları, Kazdağları'nın kaliteli havası ve zeytin ağaçlarının esintisiyle keyifli ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. 

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Ayvalık Tabiat Parkı ihaleye çıkıyor!

Balıkesir’de Ayvalık Tabiat Parkı 20 yıllığına kiralanması için ihaleye çıkıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ihaleyi 11 Şubat’ta gerçekleştirecek.

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Park Orman Tabiat Parkı projesinde yeni gelişme!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısı yapılacak...

İzmir İstinye Park Eylül 2019'da hizmete açılacak!

Doğuş Holding'in İzmir Balçova’da 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği İzmir İstinye Park projesi 2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak.

Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından planlanan Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı..

Bandırma Tematik Park için ödüller dağıtıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 250 dönümlük arazi üzerinde kurulacak Bandırma Tematik Park için düzenlenen yarışmada dereceye girenlerin ödülleri dağıtıldı.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Ege Park Balçovaya nasıl gidilir Haberi

Ege Park Balçovaya nasıl gidilir


Ege Park Balçova Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Ege Park Balçova AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Balçova Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Ege Park Balçova AVM bayramda kaça kadar açık?


Ege Park Balçova AVM bayram mesaisi:

Ege Park Balçova AVM, Kurban Bayramı'nın 1. günü saat 14:00'te açılıyor. Akşam saat 22:00'de kapanıyor. Bayramın diğer günleri ise 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.



Ege Park Balçova'ya nasıl gidilir?



Ege Park Balçova AVM iletişim bilgileri:

Adres: Mithatpaşa Cad. No. 1460 Balçova - İzmir

Tel: 0232 279 32 85

www.egeparkbalcova.net


Ceren...