30 / 04 / 2024

ege perla projesi

ege perla projesi

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

Turgay Tanes: İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday!

İstanbul'un tek başına 80 milyonluk bie ülkenin tüm ekonomik gereksimimlerini karşılayamacağını dile getiren İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday." dedi...

Ege Perla tercihini Daikin'den yana kullandı!

Ege Perla da sakinleri için yüksek kalite ve enerji tasarrufu sağlamak için Daikin’i tercih etti. Daikin, Mini VRV Sistemi ile Ege Perla sakinlerine ihtiyaç duydukları iklimlendirme tercihlerini de bağımsız olarak yaşama imkanı sunuyor.

Ege Perla ve İFM projelerine 15. Perakende Günleri'nde yoğun ilgi!

İş GYO İzmir’de hayata geçirmekte olduğu Ege Perla ve İstanbul Finans Merkezi projeleri ile 15. Perakende Günleri’nde yerini aldı. Perakende Günleri, dünyaca ünlü konuşmacıları ve markaları ağırlıyor.

Turgay Tanes: Ege'ye yatırım yapan kârlı çıkar!

İzmir'de 170 milyon dolar yatırım değeriyle İŞ GYO tarafından yaşama geçirilen Ege PERLA'nm yüzde 70'i satıldı.İş GYO Genel Müdürü Tanes, "Ege'ye yatırım yapan kârlı çıkar" dedi

Ege Perla projesinde satışların yüzde 70'i tamamlandı!

170 milyon dolar yatırım değeri olan İş GYO'nun Ege Perla projesinde yüzde 70 'lik satış gerçekleşirken AVM marka karması çalışmaları da başladı.

Ege Perla İş GYO'ya 345.5 milyon TL kazandıracak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 70 milyon dolarlık yatırımla yükselen Ege Perla projesinin tamamlanması durumunda bugünkü değeri 345 milyon 595 bin TL olarak belirlendi.

Ege Perla projesi!

İçerisinde yer alan AVM'nin 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olduğu Ege Perla projesi, İzmir Bayraklı bölgesinde İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor...

Ege Perla'nın Aralık 2015'te bitirilmesi hedefleniyor!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Planlarımız doğrultusunda yakın bir zamanda Ege PERLA pojesinin katları gözle görülür seviyelere ulaşacaktır. Projenin Aralık 2015'te bitirilmesi hedefleniyor dedi...

Ege Perla'da AVM için geri sayım başladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İzmir'de geliştirdiği, 170 milyon dolar yatırım değeri olan Ege Perla'nın yüzde 68'lik bölümü satıldı. Projede yer alacak alışveriş merkezinin marka karması için de çalışmalar başladı.

Turgay Tanes: Ege Parla projesine olan ilgiden memnunuz!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes açıklamasında " "Perla projesinde inşaat hızla devam ediyor. Ege Perla projemizde yer alan konut, ofis ve ev-ofislere olan ilgiden memnunuz" diye konuştu.

Ege Perla 1+1+İş GYO!

Ege Perla projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor, projenin satış süreci devam ediyor...

Ege Perla, 24 saat cıvıl cıvıl olacak!

Turgay Tanes, "Ege Perla'da yer alacak AVM, mimari özellikleri, marka karması ve ticari alanlarıyla gerçek bir kent parkı olacak. 7'de 77'ye herkesin uğrak yeri haline gelecek. İzmirliler simgesel bir yapıya kavuşacak" dedi.

Ege Perla Rezidans Projesi!

Ege Perla Rezidans Projesi, İzmir'de İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar konut alternatiflerinin yer aldığı projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Ege Perla, bölgenin çehresini değiştiriyor!

En ileri inşaat tekniklerinin kullanıldığı Ege Perla 46 ve 29 katlı iki kule şeklinde yükseliyor, Ege Perla'nın altyapı, iksa ve kazı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İş GYO Ege Perla AVM'den 2023'te 19,8 milyon Türk Lirası kira geliri elde etti!

İş GYO, Ege Perla AVM'den elde edilen kira geliri ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte şirketten AVM kira geliri ile ilgili yapılan o açıklama...

Viva Perla Projesi nerede? Viva Perla projesinde kaç konut var?

Tarhan İnşaat imzasıyla inşa edilen Viva Perla Projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Viva Perla Projesi nerede? Viva Perla projesinde kaç konut var? İşte detaylar...

İş GYO Ege Perla AVM'nin değeri belli oldu!

İş GYO İzmir Ege Perla AVM'nin ve içerisindeki 23 adet bağımsız bölümün toplam değeri 308 milyon 447 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 363 milyon 967 bin 460 TL  değer takdir edildi.

İş GYO Ege Perla AVM'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Ege Perla AVM'nin yıllık KDV hariç kira değeri 10 milyon 532 bin 400 TL ve 23 adet bağımsız bölümün yıllık KDV hariç kira değeri 1 milyon 347 bin 240 TL olarak belirlendi. 

İş GYO İzmir Ege Perla projesi yıl sonu değerleme raporu!

İş GYO'nun İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 nolu parsele ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO İzmir Ege Perla kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İzmir Ege Perla projesi kira değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

İş GYO Ege Perla AVM'nin kiralaması için Tepe Emlak Yatırım'a yetki verdi!

İş GYO tarafından Ege Perla Alışveriş Merkezi'nin yönetim ve kiralama hizmetleri konusunda 2 yıl süreyle Şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesine karar verildi. 

Ege Perla 1 Haziran itibariyle yeniden kapılarını açıyor!

Yeni tip Covid-19 salgını nedeniyle faaliyetlerini geçici olarak durduran Ege Perla, normalleşme süreci kapsamında alınan en üst seviyedeki tedbirlerle beraber 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle İzmirliler’i ağırlayacak. 

İş GYO, Ege Perla için Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak! 

İş GYO, şirket portföyünde yer alan Ege Perla Kompleksine ilişkin hukuki hizmetler konusunda Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak...

İzmir Ege Perla Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 No'lu parselde yer alan Ege Perla'ya ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor!

İzmir’in gelişen ve yükselen bölgesi olan Bayraklı’nın yeni cazibe merkezi olan Ege Perla'da 20 Ağustos – 12 Eylül tarihleri arasında Bilim Şenliği düzenleniyor.

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlayacak! 

İzmir Bayraklı'nın yeni cazibe merkezi Ege Perla'nın düzenlediği Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor. Etkinlikte ilginç atölyeler ve etkinlikler yer alacak. 

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

ege perla projesi Haberi

ege perla projesi

Ege Perla, Yılın Pazarlama Kampanyası, En İyi Marka Deneyim Etkinliği, En İyi Halkla İlişkiler Etkinliği ve En İyi Etkinlik dallarında aldığı bronz ödüllerle İzmir’e döndü.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 30’dan fazla ülkeden binlerce projenin yarıştığı Stevie Ödülleri’nde Ege Perla lansman döneminde hayata geçirdiği birbirinden eğlenceli çocuk etkinlikleri, ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşen moda, sağlıklı yaşam sohbetleri, müzik dünyasının en özel isimleriyle birlikte düzenlediği konserleriyle dört dalda bronz ödüle layık görüldü.

Aldıkları ödüllerden dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Kanyon Genel Müdürü İbrahim Paksoy “Konut, ofis ve AVM’den oluşan ve 490 milyon liralık yatırımla kapılarını lezzet, moda, sanat ve eğlencenin ön planda tutulduğu yepyeni bir konseptle açan Ege Perla, hayattan zevk alarak yaşayan ve yaşamak isteyen herkese hitap eden bir marka...