07 / 05 / 2024

Ege Prefabrik ve Konteyner İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ege Prefabrik ve Konteyner İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ege Prefabrik ve Konteyner İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Oral 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Haziran'da kuruldu

Denizli’de inşaat sektörü büyümesini devam ettirecek!

Güney Ege Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şenel, Denizli’de inşaat alanında büyümenin devam edeceğini kaydetti. Yerel yönetimlere düşen görevler olduğunu kaydeden Şenel, yeni göreve gelecek yönetimlerin hızla çalışacağını belirtti.

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla Çekmeyeköy'e 150 konutluk yeni proje: Ormanyaka satışta!

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla 4 milyar lira yatırım değeri ile hayata geçirilen Ormanyaka’da 150 daire ve 16 ticari ünite için ön satışlar başladı.

Prefabrik mi geleneksel inşaat mı daha ucuz?

Prefabrik ev ve geleneksel inşaat arasındaki farklardan biri de maliyettir. Bu noktada iki farklı yapının arasındaki maliyetlerini kıyaslamak gerekir. Peki prefabrik mi yoksa geleneksel inşaat mı daha ucuzdur? İşte prefabrik ve geleneksel inşaat arasındaki maliyet farkları...

Erapolis Prefabrik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erapolis Prefabrik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Başaran tarafından kuruldu.

İskont İstanbul Prefabrik Ve Konteyner Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskont İstanbul Prefabrik Ve Konteyner Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkaya tarafından kuruldu.

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği geldi. Ege Yapı, kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren Missafir'e yatırım gerçekleştirdi. 

Ahşap evlerin ömrü ne kadardır? Ahşap ev için ruhsat gerekir mi?

Ahşap evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sık araştırılan yapılardır. Ahşap ev yaptırmak isteyenler, bu yapılara dair birtakım sorular sormaktadır. İşte detaylar!

Çelik evler sallanır mı? Çelik ev için imar gerekli mi?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sıkça araştırılan konut tipidir. Çelik ev yaptırmak isteyenler birtakım sorularına yanıt aramaktadır. İşte o sorular!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev soğuk olur mu? Çelik ev paslanır mı?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evler gibi gündemde olan yapılardan bir tanesidir. Peki bu evlerin özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

Prefabrik ve konteyner yapılar için karar! Artık KDV alacağında…

Prefabrik ile birlikte konteyner yapıların KDV tutarlarına dair yeni bir karar alındı. İşte detaylar!

Ege Prefabrik ve Konteyner İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ege Prefabrik ve Konteyner İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ege Prefabrik ve Konteyner İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Oral 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Haziran'da kuruldu. Ege Prefabrik ve Konteyner İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ege Prefabrik ve Konteyner İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Fatih Mahallesi, Gözde Sokak,...