29 / 04 / 2024

ege turizm son durumu

ege turizm son durumu

Ege Turistik isletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği'nin hazırladığı rapor hakkında bilgiler veren dernek başkanı Mehmet işler, İzmir turizminin dibe vurduğunu söyledi.

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Son dakika! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem!

Özellikle son dönemlerde Türkiye’nin dört bir yanında irili ufaklı depremler olmaya devam ediyor. Kandili Rasathanesi ve AFAD ise meydana gelen depremleri anlık olarak kaydedip paylaşıyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilerine göre, Ege Denizi’nde 3.6 şiddetinde deprem oldu.

Son Dakika! Ege'de korkutan deprem!

Son dakika deprem haberleri. AFAD merkez üssü Ege Denizi olan bir deprem olduğunu duyurdu. İşte AFAD'dan yapılan o açıklama...

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Borsa mı, arsa mı? Yatırımcılar en çok neyi tercih ediyor!

Televizyon programcılığından finans sektörünün iletişim kısmına geçen Barış Esen, ile youtube kanalında Ege Cansen son dönemin en güncel konularından gayrimenkul hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ege Nehir Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Nehir Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sırma tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabında çok önemli etapları tamamladıklarını, 10 ay içinde projelerin tamamlanacağını belirtti. 

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

ege turizm son durumu Haberi

ege turizm son durumu

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği (ETİK) tarafından İzmir'e nisan ayında havayolu ve denizyoluyla giriş yapan turist sayılan ile İzmir'e ocak. şubat mart ve nisan aylarında giriş yapan ilk dört ülke sıralaması başlıklarını içeren bir rapor hazırlandı. Raporda, özellikle 2015 yılında bir önceki yıla göre meydana gelen büyük düşüşler dikkatleri çekti. Rapora göre. 2015 Nisan ayı İzmir'e yapılan havayolu girişleri bir önceki yıla göre yüzde 46, denizyolu girişleri 2014'ün yine aynı döneminde ise yaklaşık yüzde 55 oranında büyük değer kaybettiği görüldü. 2015 yılı ilk dört ayda İzmir'e giriş yapan ilk dört ülke ziyaretçi sıralamasına bakıldığında, 2015 yılında İtalya'dan İzmir' e gelen turist sayısı, bir önceki yıla göre yaşadığı kayıp. yüzde 83'leri buldu... Mevcut raporla ilgili önemli açıklamalarda bulunan...