03 / 05 / 2024

Ege Vitrifiye genel müdürü

Ege Vitrifiye genel müdürü

Türk Vitrifiye sektörünün lider markalarından Ege Vitrifiye, 2014 yılında ihracat hacmini büyütmeyi hedefliyor. Ege Vitrifiye, 1 milyon 400 bin üretim kapasitesi ile müşterilerine ulaşmaya devam ediyor.

'Ev almak zorlaşıyor, konut üretim seferberliği başlatılmalı'!

Türkiye’nin 3. büyük kenti İzmir’de kooperatifler aracılığıyla 150 bin kişinin barınma sorununa çözüm getiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ev almanın zorlaştığını ve konut üretim seferberliğinin başlatılması gerektiğini belirtti.

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce tamamlanmalı!

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in afetlere yönelik karakteristiği, kaçak ve denetimsiz yapılarının oranı, denetimli yapı stokunun fiziksel (yaş) ve yapısal (depreme dayanıklı) özelliklerine bakıldığında, nitelikli kentsel dönüşüm uygulamalarının kent için kaçınılmaz olduğunu kaydetti. 

Uydu kentler kurulmalı!

Ege Koop. Genel Başkanı ve gazeteci Hüseyin Aslan, "Örgütlü bir şekilde uydu kentler kurmalıyız" dedi. 2050'de İzmir'in nüfusunun 8 milyon olmasının beklendiğini söyleyen Aslan, "Ciddi anlamda kentsel dönüşümü tartışmalıyız" diye konuştu.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Fay yasası çıkarılsın! Deprem kredi fonu oluşturulsun!

EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, fay yasasının çıkarılması önerisinde bulundu. Aslan, ''Gerçek bir kentsel dönüşüm uygulamasına geçilmelidir. Bunun için deprem kredi fonu oluşturulmalıdır'' diye konuştu.

Kredi faizleri düştü, inşaat sektörü canlandı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kamu bankalarının konut kredi faizlerini yüzde 1’in altına düşmesinin inşaat sektörü açısından önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

İzmir'de binaların yüzde 65'i riskli!

İzmir'de alt yapı yetersizliği ve çarpık kentleşme hakkında açıklamalarda bulunan EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "İzmir'de binaların yüzde 65'i riskli, yaş ortalaması 25, gecekondu sayısı 300 bin'' dedi.

Hüseyin Aslan: Fırsatçı müteahhitlerin tuzağına düşmeyin!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, inşaat sektöründe son zamanlarda fırsatçı müteahhitlerin türediğini söyledi ve vatandaşlara uyarıda bulundu.

Ege bölgesinde köysel dönüşüm yapılmalı!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bu yıl 30 milyon turist ağırlayarak 30 milyar euro turizm geliri hedefleyen Yunanistan'ın köylerde gerçekleştirdiği kentsel dönüşümle rekora koştuğunu açıkladı.

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli atıldı!

Temeli atılan İzmir Körfezi Evleri’ni iki yılda tamamlanacak. EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop’un yatırım yaptığı her bölgenin değerinin iki kat artığını herkes biliyor" dedi.

İzmir için kentsel dönüşüm hatırlatması!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege Denizi'ndeki 6.2 büyüklüğündeki depremle birlikte bölgede ketsel dönüşüm ile yenileme yapılması gerektiğini açıkladı.

Ege Vitrifiye genel müdürü Haberi

Ege Vitrifiye genel müdürü

Türk Vitrifiye sektörünün lider markalarından Ege Vitrifiye, 2014 yılında ihracat hacmini büyütmeyi hedefliyor. Son yıllarda tasarladığı ürünleri ve ileri teknolojisi ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ege Vitrifiye, 1 milyon 400 bin üretim kapasitesi ile müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. 


250 farklı model ile geniş ürün gamına sahip olan Ege Vitrifiye, birçok farklı segmente aynı anda hitap ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 1 milyon 400 bin ürerim kapasitesinin yaklaşık 500 bin adedini ihracat ürünü olarak kullanan Ege Vitrifiye, 2014 yılı içerisinde 600 bin parçayı satmayı hedefliyor. 35 farklı ülkede 60 farklı müşterisi bulunan Ege Vitrifiye, özellikle Ortadoğu ve Avrupa pazarında önemli bir güç haline gelmeyi planlıyor.


Gerçekleştirdikleri ihracat ile ilgili görüşlerini aktaran Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş; ‘’ Türkiye’deki vitrifiye pazarında...