15 / 05 / 2024

eğerli demir borsan

eğerli demir borsan

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ereğli Demirçelik-Borsan davası sonuçlandı. Kararı haberimizde bulabilirsiniz.

İnşaat sektöründen dev indirim haberi! Demir fiyatları düşüşe geçti! 1 ton demir ne kadar oldu?

Son zamanlarda inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları, Ticaret Bakanlığı'nın merceğine girdi. Bakanlık denetimlerin artırılıp yaptırımlar uygulanacağını açıklamıştı. İnşaat malzemeleri tarafından ilk adım demirden geldi. Demir fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düşüşe geçti.

İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos itibariyle geçerli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak...

Demir fiyatları ters köşe yaptı! Demir fiyatlarına çılgın zam geldi! Yer yerinden oynadı! 9 Mayıs 2023 demir fiyatları

Son dönemlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatları bugün ters köşe yaptı. Demir fiyatlarına çılgın zam geldi. Yer yerinden oynadı. Demir fiyatları ne kadar oldu?  9 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına yeni indirim! Peş peşe açıklandı! İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi...

Demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Peki güncel demir fiyatları kaç lira oldu? Şehir şehir demir fiyatları kaç TL? İnce demir ve kalın demir ne kadar? İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi... 

Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 22 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Gelen indirimlerle beraber demir fiyatları resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 22 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! 21 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde malzemesi olan demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Mart 2023 dmeir fiyat listesi.

Depremde sahibine ulaşamayan değerli eşyaların akıbeti beli oldu! O eşyalar…

Kahramanmaraş depreminde pek çok bina yıkıldı. Enkaz kaldırma ve depremzedeleri kurtarma çalışmaları da hala devam ediyor. Peki enkazdan çıkan değerli eşyalara ne olacak? İşte detaylar!

Bakır ve demir yükselişe geçti! Bakır demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 9 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları Çin'de talep toparlanması umuduyla yükselişe geçerken demir cevheri fiyatları da Çin'de kredi verileri öncesi arttı. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar? 9 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Ziraat Bankası kartı olanlar yemeğe doyacak! 28 Şubat’a kadar geçerli olan indirimleri kaçırma!

Ziraat Bankası kartı olanlar yemeğe doyacak! Bankkart’a özel 28 Şubat’a kadar geçerli olan indirimleri duyan koşuyor. İşte kampanyanın detayları…

Değerli konut vergisinde muafiyet şartları peş peşe duyuruldu! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa dikkat! 

Vatandaşlar, değerli konut vergisini kimin ödeyip kimin ödemeyeceğini merak ediyor. Değerli konut vergisinde muafiyet şartları peş peşe duyuruldu! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa dikkat! 

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 20 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bu hafta peş peşe indirim geldi. Haftanın başından itibaren demir fiyatları düşmeye başladı. Demire gelen indirim adete inşaat sektöründe indirim yağmuru etkisi yarattı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu?

İnşaat sektöründe bayram var! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yarattı. Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim gelmeye başladı. Çin'de demir cevherinde tüm dinamikleri değiştirecek yeni adımların atılması ile demir fiyatları gerilemeye başladı.  1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

eğerli demir borsan Haberi

eğerli demir borsan

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bor-San Isı Sistemleri Üretim ve Pazarlama A.Ş. tarafından Şirketimiz aleyhine 17.04.2013 tarihinde Kdz. Ereğli 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 2013/253 sayılı dosya ile fazlaya ilişkin haklar saklı tutularak 17.800.-TL değerinde satış sözleşmesinden kaynaklanan zararın karşılanması talepli alacak davası açılmıştır. Şirketimiz'e tebliğ edilen ıslah dilekçesi ile davacının dosyaya sunulan bilirkişi raporu doğrultusunda dava değerinin 10.837.801,69.-TL'ye yükseltilmesini mahkemeden talep ettiği öğrenilmiştir. Söz konusu bilirkişi raporuna ve ıslah dilekçesine Şirketimiz tarafından yasal süresinde itiraz edilmiştir. Gelen ikinci bilirkişi raporuna da yine şirketimiz tarafından itiraz edilmiş olup, gerçekleşen son celsede Mahkeme şirketimiz aleyhine açılan bu davanın reddine karar...