18 / 05 / 2024

eğirdir en temiz kentmi

eğirdir en temiz kentmi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 'Dünya Çevre Günü' nedeniyle 'En Temiz Kent' kategorisinde Türkiye ikincisi olan Eğirdir Belediyesi’ne 175 bin liralık TIR’dan sonra yeni bir çöp aracı gönderiyor....

Prof. Tolga Bekler'den deprem gerçeği! 'En büyük tehlikemiz' dedi ve açıkladı!

Prof. Tolga Bekler,  dün Çanakkale'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirme yaparak ''en büyük tehlikemiz'' diyerek deprem gerçeğinden bahsetti. 

En düşük emekli maaşı alanlara kira yardımı geliyor! 

2024 yılı ile birlikte yükselişe geçen emekli maaşlarının ardından emekli ikramiyelerinin 2 bin liradan 5 bin liraya yükselmesi bekleniyor. Bunun yanından hükümet en düşük emekli maaşı alana vatandaşa da kira yardımı yapmayı planlıyor.

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Eğirdir Belediyesi'nden büyük fırsat: Isparta'da 32 dükkan satıyor!

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

Altında kırmızı alarm! Dünyaca ünlü analiz uyardı! Altın 2023 yılının en düşük seviyesine gerileyecek

ABD Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatları gündemden düşmüyor. Vatandaşlar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusunu araştırırken dünyaca ünlü analizden korkutan açıklama geldi.

SON DAKİKA! Peş peşe üç deprem! En son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu?

Son depremlerin listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin tarafından her yeni depremle beraber güncelleniyor. Peki, en son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Denizli deprem son dakika...

Zamlar peş peşe geliyor! En düşük ücreti duyanların ağzı kulaklarına kadar açıldı. Eski fiyat artık eskide kaldı

Benzin fiyatlarının artmasının ardından illerimizde tek tek zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların en sık kullandığı bir hizmete yönelik daha zam yapıldı.

Geleceğin meslekleri belli oldu! TM-SAY için yüksek maaşlı meslekler listesi! En çok para kazandıran meslekler neler?

2023 yılında en yüksek kazanç getiren meslekler arasında öne çıkanlar teknoloji ve sağlık alanlarıdır. Ayrıca tarımdan finansa kadar birçok sektörde hızlı yükselişe geçen geleceğin meslekleri bulunmaktadır. İşte yüksek maaşlı meslekler ve bu mesleklerdeki ücretlerin listesi...

Sıfır araçlara zam furyası! Temmuz zammı peş peşe geldi! Toyota, Volkswagen, Peugeot, Opel, Honda...

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçen döviz kuru sıfır araç fiyatlarının artmasına neden oldu. Peki, hangi markanın aracı ne kadar zamlandı? İşte detaylar...

Elinde 1 gram altını bile olanlar yaşadı! Gram altın peş peşe rekor kırıyor! Çeyrek, yarım, tam altın güncel fiyatları..

Altın fiyatları peş peşe rekor kırmaya devam ediyor. Faiz kararından sonra yükselişe geçen gram altın 1500 seviyesini aştı. Peki, çeyrek, gram, tam altın ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Euro/TL'de yeni rekor! Yastık altında 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçen euro/TL kuru bugün yeni rekora imza attı. 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı.

Memur maaş zammında rakamlar peş peşe verildi! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği memur maaş zammında rakamlar peş peşe verildi! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadar olacak? Hemen bakın!

eğirdir en temiz kentmi Haberi

eğirdir en temiz kentmi


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 'Dünya Çevre Günü' nedeniyle 'En Temiz Kent' kategorisinde Türkiye ikincisi olan Eğirdir Belediyesi’ne 175 bin liralık TIR’dan sonra yeni bir çöp aracı gönderiyor.


ISUZU NPR 8 şasi üzerine monteli 6+1 m3 kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp aracının Eğirdir’e geleceği Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından açıklandı. Başkan Özmeral, bakanlığın daha önce bir çöp aracını ilçeye verdiğini belirterek, "Şimdi de 8 şasi üzerine monteli 6+1 m3 kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp aracını hibe olarak verdi. İşlemlerini aylar öncesi tamamladığımız yeni çöp aracını Allah nasip ederse çok yakında Eğirdirimize getireceğiz. Eğirdirimizi düşünenlere, emeği geçenlere, saygıdeğer Başbakanımıza, Bakanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.


Zaman...