01 / 05 / 2024

eğitim yatırımlarına ne kadar harcandı

eğitim yatırımlarına ne kadar harcandı

Vali Vahdettin Özcan, 26 Ekim 2015 Pazartesi günü Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek binası inşaatında incelemede bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31640 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

Tesla Bitcoin yatırımlarına devam edecek!

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticilerinden biri olan Tesla, Bitcoin yatırımlarına devam edeceğini açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Just English şube yatırımlarına devam edecek!

Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimin ara vermesi nedeniyle Just English tüm sınıflarını online platformlarına taşıdı. İngiltere ve Almanya'da yatırımlarına devam eden Just English'in gündeminde yurt içinde şube yatırımları yer alıyor. 

eğitim yatırımlarına ne kadar harcandı Haberi

eğitim yatırımlarına ne kadar harcandı

Vali Vahdettin Özcan, 26 Ekim 2015 Pazartesi günü Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek binası inşaatında incelemede bulundu. Konu hakkında Vali Özcan'a bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, "520 öğrencisi bulunan Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ikili eğitim yapılmaktadır. İhtiyaç duyulan ek eğitim tesisi ile ilgili proje ve yaklaşık maliyet çalışmaları Müdürlüğümüz İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü koordinesinde Müşavir Firma tarafından hazırlanmış, gerekli incelemeler ise Çevre re ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik personelince yapılmıştır. Bodrum+zemin+3 kattan oluşan eğitim tesisinin toplam inşaat alanı 2.503,61 m2'dir." dedi. Her katta bay ve bayan öğrenciler için engelli wc'leri ile engelli asansörü bulunacak olan 12 derslikli ek hizmet binasının 2016 yılının 10. ayında tamamlanması öngörülüyor....