03 / 05 / 2024

eğlencenin ve hayatın merkezi Hayat Park İstanbul

eğlencenin ve hayatın merkezi Hayat Park İstanbul

"Ulaşımın, eğlencenin ve hayatın merkezi: Hayat Park İstanbul" konsepti ile satışları devam eden proje Küçükçekmece'de hayata geçiyor. Hayat Park İstanbul projesi ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Depremde yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği o ilçe için kritik karar: Doğru zeminde doğru bina inşa edilmeli!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği ve yaklaşık 500 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi için zemin incelemelerine başlandı. Uzmanlara göre, binanın güvenliği kadar zeminin de çok önemli olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Emekli veya dul maaşı alanlara SGK’dan son dakika ek maaş müjdesi! Hemen bakın!

SGK’dan kadınlara çifte maaş müjdesi geldi. SGK, eşi vefat eden bir kadının hayatını kaybeden eşi ve hayatını kaybeden babasından aynı anda iki ayrı maaş alabileceğini açıkladı.

SGK, e-Devlet ve PTT'de paranız kalmış olabilir! Tekl tıkla şimdi paranızı alın!

Son zamanlarda vatandaşların gündeminde, hesaplarına yatırılmış olmasına rağmen fark edemedikleri veya çekemedikleri, SGK, e-Devlet ve PTT'de unutulan destek paraları yer alıyor. Bu sebeple vatandaşların bu ödemeleri hemen kontrol etmeleri önemlidir.

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği peş peşe duyuruldu! Şimdi bakın, tarihleri kaçırmayın!

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemelerini sık sık araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği peş peşe duyuruldu! Şimdi bakın, tarihleri kaçırmayın!

Japon uzman Hatay, Bingöl, Marmara'ya dikkat çekti! Peş peşe açıkladı! İmar affı, insan hayatını çalıyor...

Japon uzman Hatay, Bingöl, Marmara'ya dikkat çekti! Peş peşe açıkladı! İmar affı, insan hayatını çalıyor...

Kış aylarının keyfini sıcacık içeceklerle çıkarmanızı sağlayacak Korkmaz termos çeşitleri ve 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Soğuk havalarda işe ya da okula giderken, sıcacık kahvenizden bir yudum almanın keyfine varmak istiyorsanız doğru adrestesiniz! İçmek istediğiniz içeceklerin ısısını koruyan, uygun fiyatlı Korkmaz termos çeşitleri ve fiyatları işte karşınızda...

SSK ve BağKur emeklisinin 1 Ocak 2023 zammı bir bir hesaplandı! En düşük maaşı duyan resmen dört köşe oldu! Hemen bakın

SSK ve BağKur emeklisinin 1 Ocak 2023 zammı bir bir hesaplandı! Hesaplanan en düşük maaşı duyan resmen dört köşe oldu! Hemen bakın....

Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta! Şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyeli! 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli ve yüzde 100 göz alıcı Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta. Peugeot e-2008 duvar tipi şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyesiyle alıcılara sunuluyor. Peki Peugeot e-2008 Aralık fiyatları kaç lira? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşında zam depremi! Ocak maaşları peş peşe hesaplandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası Ocak zammı sık sık gündeme geliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası ne kadar zamlanacak? Ocak maaşları peş peşe hesaplandı! Şimdi bakın!

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Vestel’den Beyaz Eşya Şov! Gün Işığı Pro ve Rustik Serisi 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestel geçtiğimiz günlerde Beyaz Eşya Şov adını verdiği bir kampanya başlattı. Kampanyada Gün Işığı Pro teknolojisini ve Vestel WI-FI Teknolojili ürünleri tanıtan Vestel, birçok yenilikle bizi buluşturdu.

eğlencenin ve hayatın merkezi Hayat Park İstanbul Haberi

eğlencenin ve hayatın merkezi Hayat Park İstanbul



Proje Basın Ekspres Yolu'nun hemen yanında konumlandırılıyor. Hayat Park İstanbul projesi ne zaman teslim? sorusunun cevabından önce projenin detaylarından bahsedelim.



Hayat Park İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 5 dakika, 212 AVM, Mall Of İstanbul ve Arenapark gibi AVM'lere, Kanuni Sultan Süleyman ve Mehmet Akif Ersoy Eğitim Araştırma hastanelerine, liselere ilkokullara ve Sabahattin Zaim Üniversitesi yakın mesafede konumlandırılıyor. 


İstanbul Küçükçekmece'de Bayrak Alkan ile Atamer iş ortaklığı tarafından hayata geçirilen projenin ödeme seçenekleri kapsamında KDV bulunmuyor.


Hayat Park İstanbul projesinde daire tipleri:

104 metrekarelik 2 oda 1 salon açık mutfaklı daireler

123 metrekarelik 2 oda 1 salon normal daireler ve

151 metrekarelik 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Hayat Park İstanbul fiyat bilgisi:

114 dairenin bulunduğu projede daire fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin alan büyüklükleri de 104...