16 / 05 / 2024

EİD İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Bora Can Yıldız

EİD İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Bora Can Yıldız

EİD İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Bora Can Yıldız kimdir? Bora Can Yıldız inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Bora Can Yıldız bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Talih Özcan: 1999 Düzce depreminde evini kaybedenlerden geçmişe dönük kira isteniyor!

1999'daki Düzce'de meydana gelen depremin ardından, evsiz kalan vatandaşlardan geçmişe dönük kira bedeli istendiği gündeme geldi. İşte Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın konuya ilişkin o açıklaması...

Bitcoin'de dün hızlı yükselil bugün terse döndü!

Bitcoin rakamları, dün hızlı bir şekilde yükseliş ile 45 bin doların üzerinde artarak 21 ayın en yüksek seviyesini gördükten sonra, bugün haber akışlarının etkisi ile yükseliş terse döndü ve düşüşünü yüzde 9'un üzerine kadar taşıdığı açıklandı. İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli! 

Siltaş Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir,8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin sürdürülebilirliğine dikkat çekerek ''kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli'' dedi.

Memurlardan yüzde 70 zam talebi! Memur-Sen bir bir açıkladı: Enflasyon farkı geçmişe dönük alacağımızdır!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, enflasyon farkının geçmişe dönük alacak olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Dün rekor kıran Borsa İstanbul bugüne düşüşle başladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi dün yüzde 2,69 artışla günü 5.732,86 puandan kapatarak tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirmişti. Bugüne ise yüzde 0,14 düşüşle 5.725,06 puandan başladı.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

Migros vatandaşın yüzünü güldürdü: Selpak 4'lü tuvalet kağıdı yüzde 42 indirimle!

Bir zincir market, hayat pahalılığından etkilenen vatandaşların bütçesini rahatlatmak için Selpak 4'lü tuvalet kağıdını yüzde 42 indirimle sunmaya başladı. Bu market, Türkiye genelinde on binlerce mağazasıyla biliniyor ve en uygun fiyatlı tuvalet kağıdını sunuyor.

Binlerce kişinin merak ettiği soru! Bağkur'da geçmişe dönük borçlanma var mı?

EYT düzenlemesinin içeriği halen bilinmiyor. 2023 yılına ötelenen EYT düzenlemesinde geçmişe dönük borçlanma, prim tamamlama imkanı 4A kapsamında çalışanlar için mümkün ancak binlerce Bağkur'lunun geçmişe dönük borçlanma yapması ek bir düzenlemeye bağlı.  

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Altın fiyatları neden yükseliyor? Altın yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları dün yükselişe geçti. 1958 dolar seviyesinde işlem gören ons altın 1970 dolar seviyesine kadar yükseldi. Yatırımcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar bu yükseliş karşısında şok oldu. Peki altın fiyatları neden yükseliyor? Altın yükselmeye devam edecek mi? İşte merak edilenler...

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

Ülke genelinde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren Sedimega İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Kerem Güney Avcı, kentsel dönüşümde olması gerekenleri anlattı. 

EİD İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Bora Can Yıldız Haberi

EİD İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Bora Can Yıldız

Bora Can Yıldız kimdir?

Bora Can Yıldız, EİD İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı. EİD İnşaat, Irak başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerinde inşaat ve enerji projeleri üstleniyor.


Irak’taki alt yapı ve inşaat potansiyelini en iyi bilen genç işadamı olarak konferanslara davet edilen isimler arasında yer alan Bora Can Yıldız, Dubai'de düzenlenen Altyapı Konferansında (MEED Middle East Iraq Infrastructure Conferance) konuşmacı olarak Türkiye'yi temsil etti. 


Ortadoğu pazarının yapılan yatırımlara rağmen hala büyük potansiyele sahip olduğunu söyleyen Yıldız, "Irak'ta önümüzdeki dönem 2.5 milyon yeni konuta ihtiyaç var. Irak hükümeti 2016 yılına kadar yeni konut yapımı için 36 milyar dolar bütçe ayrıldı. Irak'ta altyapı sorunları nedeniyle trafik kazalarında ölen insan sayısının, patlamalarda ölen insan sayısından fazla. ABD tanklarının tahrip ettiği yolları yapacak şirketler aranıyor. 


Irak'ta önümüzdeki sene 500...