16 / 05 / 2024

Ekim ayının gelir şampiyonu istmarina

Ekim ayının gelir şampiyonu istmarina

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak açıkladığı satış raporunda ekim ayı verileri belli oldu. İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir ederek hasılat birincisi oldu.

Merkez Bankası, ekim ayı enflasyon rakamının nedenlerini açıkladı!

TCMB ekim ayına ilişkin fiyat gelişmeleri değerlendirmesini yayımladı. Banka, ekim ayında doğal gaz bedelsiz kullanım sınırının üzerine çıkılmasıyla 0,22 puanlık etki görüldüğünü, gıda fiyatlarındaki artışın da güçlü olduğunu belirtti.

Halk otobüsü esnafının gelir desteği artıyor: Bakan Göktaş tek tek açıkladı! Özel halk otobüsleri de yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, halk otobüslerinin her ayın 1'i ile 4'ü arası ücretsiz yolcu taşıma kararı ile ilgili konuştu, "Esnafımızın mağduriyetini göz önüne alarak gelir desteğinin iyileştirilmesine ilişkin artış ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Seat’tan bir müjde daha! Eylül ayının ardından bu ay da Arona’ya zam yok!

Ekim ayına girilmesiyle beraber Seat’tan peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Seat, ekim ayı kapsamında Arona modeline zam yapmadığını açıkladı.

Emeklilere ikramiye verilecek mi? Emeklilere bu ay hangi gün, ne kadar ikramiye verilecek? 

Ekim ayının gelmesi ile emekliler 100. yılda verileceği belirtilen ikramiyelerin hangi gün, ne kadar verileceğini araştırıyor. Peki 29 Ekim'de emekli ikramiyeleri verilecek mi? Kimlere, ne kadar verilecek? İşte detaylar...

Nissan’ın Ekim ayı kampanyası başladı! 125 bin TL ekstra fiyat avantajı ve 0 faiz fırsatı!

Nissan’ın merakla beklenen Ekim ayı kampanyası başladı. Söz konusu kampanyada 125 bin TL ekstra fiyat avantajı ve 0 faiz fırsatı sunuluyor...

Fiat Egea Sedan'ın yeni fiyatları açıklandı! Ekim 2023 fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

Ekim ayının ilk günlerinde yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Fiat Egea Sedan modelinin fiyatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Fiat'ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan Egea Sedan'ın yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı...

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Seat İbiza’nın ekim ayı fiyatı belli oldu! İbiza’ya eylülün ardından bu ay da zam gelmedi!

Seat, ekim ayına girer girmez tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımlamaya başladı. İbiza modelinin de yeni fiyat listesini paylaşan Seat, bu modele ekim ayında zam yapmadığını duyurdu.

BİM Ekim ayına indirimle girecek! Sıvı deterjan 105 TL'ye, çamaşır yumuşatıcısı 99 TL'ye düştü!

BİM Ekim ayının indirimlerini yayımladı. Bu kapsamda BİM'de pek çok ürün uygun fiyata satışa çıkarılacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! Önümüzdeki ayı işaret etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada önümüzdeki Ekim ayını işaret etti. İşte detaylar...

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Emekliler müjde! 'Ekim ayında emekli maaşlarına zam gelebilir 'En düşük emekli maaşı 7.500 TL!

Temmuz ayı itibarıyla emeklilerin yüzde 25 zamlı maaşları hesaplarına yattı. Ancak kök maaşı düşük olanların maaşları 7.500 TL'ye tamamlandı. Bu durumdan memnun olmayan emekliler şikayetlerini ifade ederken Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram ekim ayını işaret etti.

Evi, iş yeri kirada olanlar dikkat! Geliriniz 9 bin 500 TL'yi aşıyorsa hemen bunu yapın! Gelir vergisi nasıl hesaplanır?

Milyonlarca ev ve iş yeri sahibi, Mart ayının gelmesiyle beraber kira gelir vergisinin nasıl hesaplanacağını araştırıyor. Peki kira geliri vergisi nasıl hesaplanır? Kira geliri beyannamesi ne zaman verilir? 

Ekim ayının gelir şampiyonu istmarina Haberi

Ekim ayının gelir şampiyonu istmarina

DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir ederek hasılat birincisi oldu. 


Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak açıkladığı satış raporunda ekim ayı verileri belli oldu. 


Rapora göre; DAP Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilen İstMarina projesi ekim ayının şampiyonu oldu. 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir elde edilen İstMarina projesi hasılat birincisi oldu. 


Uluslararası ödül aldı DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı- Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, "İstMarina sadece İstanbul'un değil, elde ettiği uluslararası ödüller ile dünyada ses getiren bir proje oldu. Projemizin bu denli ilgi görmesi bizi şaşırtmıyor. DAP Yapı olarak hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer katan eserler üretmeye devam edeceğiz" dedi. 


Yeni...