01 / 05 / 2024

EKODesign Konferansı 2016 ne zaman

EKODesign Konferansı 2016 ne zaman

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen EKODesign Konferansı 2016, bu yıl 26 Nisan Salı günü “Tasarım 4.0: Yeni Nesil Yeşil” temasıyla düzenlenecek.

Konut sektöründe önümüzdeki 4-5 ay fiyat avantajı var!

Konut Konferansı 2016; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. ‘Konut Sahibi Olmak Ya Da Ol(a)mamak’ temalı konferans sektör ve basın tarafından ilgiyle takip edilerek yüzlerce izleyiciye ev sahipliği yaptı.

SBE16 İSTANBUL Konferansı 13-15 Ekim'de!

Türkiye’de ilk kez, Türkiye İMSAD organizasyonuyla 13-15 Ekim 2016 tarihleri arasında Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirilecek olan SBE16 İSTANBUL Konferansı’na çok az bir süre kala konferans detayları da hızla şekillenmeye devam ediyor.

Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı İstanbul'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

Sürdürülebilir Markalar Konferansı gerçekleştirildi!

Sürdürülebilir Markalar Konferansı 2016 İstanbul’da, dünya çapında markaların temsilcileri bir araya geldi. Ercan, "‘Kale 360’ ve ‘Kale Vizyon’ gibi yenilikçi deneyimlerle, insanların hayallerini yaşayabilmesini sağlıyoruz” dedi.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

‘Yeşil Binalar ve Ötesi’ konferansı bu yıl 8 Haziran 2016 tarihinde yapılacak. Bu yılki konferansın konuk mimarı ise; dünyaca ünlü İtalyan mimar Stefano Boeri...

YEM EKODesign Konferansı sona erdi!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen EKODesign Konferansı ‘yeşil tasarım’la ilgili önemli isimlerin katılımıyla, YAPI Dergisi’nin bilgi sponsorluğunda 6 Nisan Salı günü YEM’in Fulya’daki merkezinde düzenlendi.

Özyeğin ScOLa binası EKODesign Konferansı’nda!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen EKODesign Konferansı’nda, Türkiye’nin örnek enerji verimli binası olan Özyeğin Üniversitesi ScOLa binası anatomik olarak incelendi

Teksan, ICCI 2016 Fuarı'na sponsor oldu!

Türkiye enerji sektörüne yenilikçi ve çevreci ürünleri ile yön veren Teksan, bu yıl da ICCI 2016 -22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın “Enerji Sponsorluğu”nu üstleniyor.

EKODesign Konferansı 26 Nisan'da gerçekleşecek!

Yapı­Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenecek EKODesign Konferansı’nın teması ‘Tasarım 4.0: Yeni Nesil Yeşil’ olarak belirlendi. Konferans 26 Nisan Salı günü YEM’in Fulya’daki merkezinde düzenlenecek.

EKODesign Konferansı 2016, 26 Nisan'da gerçekleşecek!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen EKODesign Konferansı 2016, bu yıl 26 Nisan Salı günü “Tasarım 4.0: Yeni Nesil Yeşil” temasıyla düzenlenecek.

ULI Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışları Konferansı 15 Nisan'da!

ULI Urban Land Institute tarafından düzenlenen Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışı: Büyüyen Şehirler İçin Arayışlar Konferansı 15 Nisan 2016 Cuma günü Sabancı Center Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

EKODesign Konferansı 2016 ne zaman Haberi

EKODesign Konferansı 2016 ne zaman

47 yıldır ‘Yapı dünyasının bilgi merkezi’ olma işlevini sürdüren Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından yeni nesil düşünme biçimleriyle “Sürdürülebilir tasarım ve kentleşme” kavramlarının önünü açmak, sürdürülebilir kentleşme politikalarını değerlendirerek yapı sektöründe farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen EKODesign Konferansı 2016, bu yıl 26 Nisan Salı günü “Tasarım 4.0: Yeni Nesil Yeşil” temasıyla düzenlenecek.


Ponceblok sponsorluğunda, YAPI Dergisi bilgi sponsorluğunda ve İNDER, ICVB, Türkiye İMSAD ve ULI Türkiye destekleriyle YEM’in Fulya’daki merkezinde düzenlenecek etkinlik, mimar, tasarımcı, mühendis, akademisyen, iletişimci, peyzaj mimarı, şehir plancısı ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri gibi çok farklı alanlardan isimleri bir araya getirerek çevre dostu tasarım ve yapımı gelecekten esinlenen yeni fikirler, ufuk açıcı kavramlar ve uygulamalarla yaygınlaştırmaya odaklanıyor.


“Tamamen bağlantılı olan bir dünyaya doğru ilerlerken, hayatımızı verimli sürdürebilmemiz için yeni...