17 / 06 / 2024

ekonomist Shiller

ekonomist Shiller

İndeks Konuşmacı Ajansı ve Leigh Bureau üyesi Prof. Robert J. Shiller, Şekerbank’ın 60. kuruluş yılı kapsamında düzenleyeceği ‘Sürdürülebilir Kalkınmanın Finansmanı Konferansı’ için 17 Haziran’da konuşacak.

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Altın, dolar ve euro piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcıları endişelendirirken açıklama Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu aracılığı ile yapıldı. Küçük yatırımcının bi hayli kararsız olduğu dönemlerde doğru yatırımı açıkladı.

Ünlü ekonomist en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Seçim öncesi hemen bakın!

Altın, dolar ve euro piyasalarında yaşanan hareketlilikle kararsız kalan küçük yatırımcılara yönelik önerilerde bulunan ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu, en yüksek değer artışı gösterecek yatırım aracını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ekonomist Selçuk Geçer, doların yükseliş tahminleriyle yatırımcıları uyarıyor: 35 liranın üzerine çıkacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, Türkiye'nin ekonomik durumuna ilişkin endişelerini dile getirdi ve dolar kurunda ciddi bir yükseliş öngördü. İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan şok eden tahmin! Dolar o tarihte uçuşa geçecek

Dolar kurunda meydana gelen dalgalı süreç ile beraber uzman isimler açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Dövizlerde oluşan yoğunluk ile beraber Emlak ve Yatırım Uzmanı Ünlü Ekonomist Mert Başaran'dan tarihi dolar öngörüsü yapıldı.

Dolar serbest piyasada 20 TL'yi geçti! Dolar 40 TL olacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer uyardı! Karaborsaya düşebilir

Dolarla ilgili yaptığı yorumlarla piyasada adı sıkça geçen Ekonomist Selçuk Geçer, doların serbest piyasada 20 TL'yi geçtiğini ve doların 40 TL olacağını söyleyerek vatandaşları uyardı. 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan tahmin! Dolar bu tarihte 40 TL olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolarla alakalı korkutan bir tahmin geldi. Geçer, tedbir alınmadığı zaman doların 35-40 TL arasına çıkacağını ve karaborsaya düşeceğini iddia etti. Geçer'in bu tahmini herkesi endişe içine soktu.

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Dolar 25 TL hayırlı olsun diyen Ekonomist Selçuk Geçer net tarih verdi! Bakan bir daha bakıyor!

Dolar kuru ile ilgili yaptığı yorumlarla tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için '' 25 TL hayırlı olsun'' dedi ve tarih verdi.

Dolar düşmeyecek diyen Ekonomist Selçuk Geçer rakam verdi! Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak

Dolar tahminleri ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer ''dolar düşmeyecek'' diyerek rakam verdi. Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak.

Ekonomist Özgür Demirtaş isyan etti! Dolar almak isteyen Kapalıçarşı'ya koştu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından iki farklı dolar kurunu paylaşarak isyan etti.  Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı.

Gram altın 200 TL birden yükselecek! Ekonomist Necmettin Batırel resmen açıkladı! Bu haberi okuyan kuyumcuya fırlayacak

Ekonomist Necmettin Baırel, gram altının 200 TL birden yükseleceğini açıkladı. Bu haberi okuyan kuyumcuya fırlayacak.

Ünlü ekonomist altın tam bu kadar olacak dedi, vatandaşlar kuyumcuda kuyruk oluşturdu!

Birçok kişi, altının önümüzdeki günlerde yükselişe geçeceği beklentisiyle kuyumcularda uzun kuyruklar oluşturuyor. Bir ünlü ekonomist ise beklenmedik bir tahminde bulunarak altının belirli bir tarihte yükseleceğini öngörüyor.

Konut fiyatlarında sevindiren haber! Ünlü ekonomist faizi işaret edip beklenen müjdeyi verdi!

Ekonomist Mahfi Eğilmez, konut fiyatlarına dair değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

ekonomist Shiller Haberi

ekonomist Shiller

Prof. Robert J. Shiller, Şekerbank’ın 60. kuruluş yılı kapsamında düzenleyeceği ‘Sürdürülebilir Kalkınmanın Finansmanı Konferansı’ için 17 Haziran’da konuşacak. 2013 yılında Nobel Ekonomi Ödülü’nü almaya hak kazanan Prof. Robert J. Shiller, finansal balonlar ile ilgili yaptığı isabetli öngörüleri ile tanınıyor. İnsan davranışlarının finansal piyasalara olan etkilerini en etkili şekilde anlatan ekonomistlerden bir olan Prof. Robert J. Shiller, finansal piyasalar ve emlak piyasası üzerine akademik çalışmalar yapıyor. 



Yale Universitesi Profesörü Shiller aynı zamanda The New York Times’ta da düzenli yazıyor. Yoğunluklu finansal piyasalar, finansal yenilikler, davranışsal finans, gayrimenkul piyasası, piyasalara karşı kamunun davranışları, fikirleri ve etik yargıları gibi konular üzerine çalışan Robert Shiller, 2011’de Bloomberg’in “Küresel Finans’ta En Etkili 50 Kişi” listesinde de yer aldı.  Shiller birçok yatırımcının dikkatle takip ettiği S&P...