16 / 05 / 2024

ekosanayi

ekosanayi

Ankara merkezli ekonomi dergisi Ekosanayi’nin ‘’Yılın Başarılı İş İnsanları Ödülleri’’, JW Marriot Otel’de düzenlenen görkemli törenle sahiplerine verildi.

Ofis Tekin'e Yılın Mobilya Firması ödülü verildi!

Ofis Tekin'e Yılın Mobilya Firması ödülü verildi. Sanayici, iş adamları ve medya mensupları, ekonomi dünyasının prestij dergisi olan Ekosanayi dergisinin Ankara Swiss Otel’de düzenlenen ödül törenine Başkent’in tanınmış simaları katıldı.

Veysel Eroğlu'na Yılın Bakanı ödülü verildi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yılın Bakanı" ödülüne layık görüldü. Ekosanayi Dergisi tarafından verilen "Yılın Başarılı İnsanları" ödülleri, Swiss Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Safi Holding denizcilik alanında Ankara'da ödül aldı!

Ankara merkezli ekonomi dergisi Ekosanayi’nin ‘’Yılın Başarılı İş İnsanları Ödülleri’’, JW Marriot Otel’de düzenlenen görkemli törenle sahiplerine verildi.

ekosanayi Haberi

ekosanayi


Ekosanayi Dergisi okuyucularının internet üzerinden yaptıkları oylama sonucu, yılın devlet adamı ödülüne ikinci kez Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım layık görüldü. 


Bünyesinde bulundurdukları Safi Katı Yakıt, Safi Gayrimenkul, Safi Denizcilik ve Safi Şeker şirketlerindeki başarılarından ve ülke ekonomisine katkılarından dolayı Safi Holding Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Sinan Safi;  okuyuculardan en yüksek oy alan isim oldu ve “Yılın Armatörü” seçildi.


Ekosanayi Dergisi okuyucularından en yüksek oyu alan Atakan Sinan Safi yaptığı konuşmada, Ekosanayi imtiyaz sahibi Nuray Başar’a ve Ekosanayi Dergisi okuyucularına teşekkürlerini dile getirdi. 


İş, siyaset ve sanat dünyasını bir araya getiren gece, renkli olaylara da sahne oldu. Ekosanayi Dergisi’nin yılın sanatçı ödülüne Faik Öztürk ile birlikte layık görülen ünlü ses sanatçısı Safiye Soyman’a doğum günü olmasından dolayı sürpriz yapıldı. Öztürk ve Soyman plaketlerini...