29 / 04 / 2024

ekrem erdem kim

ekrem erdem kim

Kağıthanede TOKİ tarafından yapılan ve Osmanlı arşivinin bir arada  bulunacağı Milli Arşiv Sitesinde arşiv birimleri, idari hizmet binaları, araştırma birimleri, kütüphane, kongre merkezi, müze, sergi salonları, misafirhane, arşiv depoları bulunuyor

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ec Bina Yönetimleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ec Bina Yönetimleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özersoy ve Ekrem Erdem Özersoy ortaklığında kuruldu.

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ekrem Şahin tarafından kuruldu.

Key Tasarım Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Key Tasarım Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özeren, Mert Ekrem Erdem ve Nazlı Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Osmanlı Arşiv Binası'nda belediye başkanlarına tanıtım toplantısı!

Başbakanlık Kağıthane Osmanlı Arşiv Binası Tanıtım Toplantısı’na; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve diğer ilçe Belediye Başkanları katıldı.

Hisarevleri Camii ibadete açıldı!

Beykoz'daki Hisar Evleri Camii'nin açılış töreni AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in katılımıyla gerçekleştirildi. Törende bir konuşma yapan Erdem, "Vakıfların, medreselerin varisi hanım sultanlardır" dedi...

Beykoz Hisarevleri Camii ibadete açıldı!

Beykoz'daki Hisar Evleri Camii'nin açılış töreni AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in katılımıyla gerçekleştirildi. Törende bir konuşma yapan Erdem, "Vakıfların, medreselerin varisi hanım sultanlardır" dedi.

Beykoz Hisarevleri Camii ibadete açıldı!

Beykoz'daki Hisar Evleri Camii'nin açılış töreni AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in katılımıyla gerçekleştirildi Törende bir konuşma yapan Erdem, "Vakıfların, medreselerin varisi hanım sultanlarıdır" dedi.

Ekrem Demirtaş: İZTO'ya kayıt yaptıranların sayısı yüzde 6 arttı!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yerel seçimlerin yapıldığı ve siyasi atmosferin son derece gergin olduğu dönemde, İZTO'ya kayıt yaptıran yeni üye sayısının yüzde 6 oranında arttığını söyledi.

Ekrem Yüce: Doğu Karadeniz Turizm Master Planı ile turizm sektöründe söz sahibi olacak!

Giresun Günleri'ne katılan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce, Doğu Karadeniz'in, Doğu Karadeniz Turizm Master Planı ile turizm sektöründe söz sahibi olacağını söyledi.

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Apartmanın boyasını kim öder?

Kanunda yer alan madde 19 gereğince kat maliklerinin beşte dördünün olur vermesi ile birlikte apartmanın ortak alanlarında inşaat ve onarım gibi işler yapılabiliyor. Peki apartmanın boyasını kim öder?

ekrem erdem kim Haberi

ekrem erdem kim

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, arşivci olarak akla itilen, kakılan, sürgün edilen verimsiz personeller veya odacılar geldiğini belirterek, "Halbuki arşiv bir milletin hafızasıdır. Arşiv yoksa hafıza yok demektir" dedi.

Erdem, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve diğer yetkililerle birlikte, Kağıthanede TOKİ tarafından yapımı süren "Milli Arşiv Sitesi"nde incelemelerde bulundu.

Burada gazetecilere açıklama yapan Erdem, Türkiyede bilinmeyen ancak en önemli değerlerden birinin Osmanlıdan devir alınan arşiv olduğunu belirtti. Kendisinin de 5 yıl arşivle uğraştığını dile getiren Erdem, arşivin özellikle Cumhuriyet döneminde çok fazla değer bulmayan, hak ettiği değeri görmemiş kurumlardan biri olduğunu anlattı.

Cumhuriyet arşivinin...