15 / 05 / 2024

ekrem imamoğlu son dakika

ekrem imamoğlu son dakika

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) alınarak Hazine'ye devredildi.

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! 

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul 11. İdare Mahkemesi'nin Kanal İstanbul'un imar planlarına ilişkin iptal kararı verdiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... 2011 yılından beri gündemde yer

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul çağrısı: Vazgeçmeye davet ediyorum!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve konunun İstanbul'u korumak olduğunu dile getirdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...  

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul depremi açıklaması! Megakentte 90 binden fazla bina... Son dakika! 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul depremi açıklaması! Megakentte 90 binden fazla bina... Son dakika! 

Ekrem İmamoğlu'ndan halk ekmeğe 'zam' açıklaması: Halk Ekmek kaç liradan satılacak?

İstanbul'da son olarak 210 gram ekmek ve simite gelen zamlardan sonra fiyatlar 5 liraya yükseldi. Ekmeğe gelen zamlar İBB'nin sattığı Halk Ekmek'in de kaç liradan satılacağı sorusunu gündeme getirdi. Soruya cevabı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul!

Dünya Su Günü etkinliğinde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen tartışmalı proje Kanal İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar... 

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul uyarısı: Bu büyük bir tehdit!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada İstanbul'u bekleyen en büyük sorunlardan birinin çılgın proje olarak bilinen “Kanal İstanbul” olduğunu söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul tepkisi!

Trabzon'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantıda önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin hiçbir bilimsel ve akli tarafı olmadığını söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul yorumu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'la ilgili kendisine sorulan soruyu yanıtladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul paylaşımı! 

Çiftçilerle hasat dağıtımına çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne gönderme yaparak "Birinin aklından kanalın kenarındaki binalar geçer, bizim de aklımızdan sulama kanalları geçiyor"

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Değirmenköy'de düzenlenen “Hasat Bayramı”na katılım gösterdi. Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 gün sonra temeli atılacak olan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

ekrem imamoğlu son dakika Haberi

ekrem imamoğlu son dakika

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının mülkiyeti İBB'den alınarak Hazine'ye devredildi.  

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının hazineye devredilmesi ile ilgi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu'ndan cevap geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı son dakika açıklamada, "Hukuki olarak sonuna kadar konunun takipçisiyiz" ifadesine yer verdi.

İstanbul Valiliği'nde bugün toplanan Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu, İBB’ye ait Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının mülkiyetini belediyeden alarak Hazine ve Maliye Bakanlığı’na devretti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu kararın belli olmasından sonra sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. İmamoğlu paylaşımında tepki göstererek,"Bugün İBB’nin milyarlarca lira değerindeki 2 mülküne daha merkezi idare tarafından el...