05 / 05 / 2024

ekrem oran arazi açıklaması

ekrem oran arazi açıklaması

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme-Alaçatı ve Urla’da turizm tahsisi için yapılan “acil kamulaştırmaları” yorumladı...

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 100 arttı! Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 50 ila yüzde 100 oranında arttı. Peki Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

Bursa'daki dev arazi TOGG'a bedelsiz 49 yıllığına devredildi

Türkiye'nin ilk yerli üretim otomobili olacak olan TOGG'un yollara çıkmasına kısa bir süre kaldı. Hükümet aracın piyasaya güçlü bir şekilde girmesi için önce elektrikli araçlardan alınan ÖTV oranını düşürmüştü. Bu adımın ardından firmaya dev arazi 49 yıllığına bedelsiz tahsis edildi.

Çeşme'ye toplu konut müjdesi!

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Reisdere’de toplu konut projesi çerçevesinde 412 adet konut inşa edileceğini duyurdu. Toplu konut projesiyle, işçi, memur ya da emekli vatandaşların konut sahibi olmalarınıa imkan sunulacak.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'un bedeli bu ülkeye 80 milyar dolar!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'a karşı olan İstanbulluların oranını açıkladı. Ekrem İmamoğlu projeye ilişkin dikkat çeken detaylar paylaştı.

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları yüzde 25 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talepler gittikçe artıyor. Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları ise yüzde 25 oranında arttı...

Ege Turizm Merkezi projesi 'zemin artı iki katı' geçmeyecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme için ortaya koyduğu ‘Ege Turizm Merkezi’ projesi hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den sonra Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da değerlendirmede bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan UKOME kararı açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, UKOME'nin üye sayısının artırılması hakkındaki düzenlemeye ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, İBB'nin yüzde 99 oranında hizmet verdiği bir alanda çoğunluğun elde edilmesi için kurul tanımının bozulduğunu belirtti...

Ekrem İmamoğlu'ndan Beyoğlu Belediyesi'ne arazi tahsisi açıklaması! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurumun TÜRGEV'den geri aldığı Beyoğlu'ndaki binanın Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

TÜRGEV’den alınan arazi Beyoğlu Belediyesi’ne bedelsiz tahsis edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun TÜRGEV’e tahsisini engellediği arazi İBB Meclisi’nde Beyoğlu Belediyesi’ne tahsis edildi.

Ekrem Oran'dan Kanal Çeşme açıklaması!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yaptığı açıklamada Suudi şirketin açıkladığı Kanal Çeşme projesiyle Çeşmelilerin mülkiyet hakkının elinden alındığını söyledi. 

ekrem oran arazi açıklaması Haberi

ekrem oran arazi açıklaması

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme-Alaçatı ve Urla’da turizm tahsisi için yapılan “acil kamulaştırmaları”, Akşam Postası yayınında yorumladı. Koca, “Çeşme turizm merkezidir ama doğa ve dengeyi korumak benim görevim. Burada arazilerin çoğu iki şirketin elinde. O Suudi şirketin broşürü için bakan beni aradı. Güvence verdi” ifadelerini kullandı.

Başkan Oran, RS FM’de Atilla Güner’le Akşam Postası yayınında Çeşme’deki mevcut durumu anlatırken şunları söyledi;

'İki büyük şirket var'

Sputnik News'te yer alan habere göre; Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme-Alaçatı ve Urla’da turizm tahsisi için yapılan “acil kamulaştırmaları”, Akşam Postası yayınında yorumladı. Koca, “Çeşme turizm merkezidir ama doğa ve dengeyi korumak benim görevim. Burada arazilerin çoğu iki şirketin elinde. O Suudi şirketin broşürü için bakan beni aradı. Güvence verdi” ifadelerini kullandı.

Başkan Oran, RS FM’de...