14 / 05 / 2024

Elazığ çöken ev

Elazığ çöken ev

Elazığ'da iki katlı kerpiç ev çöktü. Olay sonucunda 4 büyükbaş hayvan telef oldu. AFAD ekipleri tarafından barınma ve gıda desteği sağlandı.

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

Kiracı ve ev sahibi anlaşmazlıklarında yeni adım! İşte EVSIAD'ın hazırladığı 25 maddelik kira kanun tasarı teklifi!

Geçen sene kiralarda yaşanan fahiş artışlar nedeniyle kira artış oranına sınırlama getirilmişti. Gözler alınacak yeni kararlara çevrilmişken Ev Sahibi İş İnsanları (EVSIAD) Oluşumu'ndan da kira kanun tasarı teklifi geldi. İşte 25 maddede o teklif...

İstanbul’da ev fiyatları tavan yapmışken 149 bin TL’ye 1+1 ev sahibi olun! Prefabrik 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Az bir bütçeyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarına ilgi göstermeye başladı. Betonarme evlere göre daha ekonomik ve az zahmetli olan prefabrik evlerin fiyatları 149 bin TL'den başlıyor. Peki, hazır prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ev yapmak maliyetli geliyorsa kampanyalı 28 Ağustos 2022 prefabrik ev fiyatları!

Düşük bir bütçeyle düşlerinin evine sahip olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Ev yapmak gittikçe daha maliyetli olmaya başlamışken herkesin aklında aynı soru. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Elazığ'daki hak sahibi depremzedeler konutlarına kavuşuyor!

Elazığ'da iki sene önce yaşanan depremde konut ve iş yerleri yıkılan vatandaşlar inşaat çalışmaları tamamlanan ve kura ile belirlenen yeni ev iş yerlerine peyderpey kavuşmaya devam ediyor. 

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

TOKİ Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut inşa edecek! 

Dar gelirli aileleri düşük peşinat bede taksitlerle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ, Elazığ'da 1564 evin ihalesini gerçekleştirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), 24 Ocak 2020'de merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Baskil, Sivrice ve Maden ilçeleri ile merkeze bağlı köylerde 4 etap olmak üzere toplam 1564 ev ihale edildi. 

Elazığ'da evi yıkılan depremzede 'Ev boş' tutanağından şikayetçi oldu!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde oturduğu binanın ağır hasar görmesi sonrasında evi eşyalarıyla birlikte yıkılan Merve Köklüer, yıkım öncesinde polis memurunun 'Ev boş' diye tutanak tutması sebebiyle zarar gören eşyalarının karşılığında yardım alamadığını belirtti.

Elazığ'da ev kiraları düşecek mi?

6,8 büyüklüğünde deprem yaşayan Elazığ’da birçok ev yıkıldı, birçoğu da hasar gördüğü için yıktırıldı. Evlerin yıkılmasıyla birlikte deprem mağduru vatandaşlar yüksek kiralardan şikayetçi.

TOKİ Elazığ Maden 150 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Maden 2020 projesindeki konutların kuraları bugün çekiliyor...

Elazığ'da depremde hasar gören binadan hırsızlık yapan 5 kişi gözaltına alındı!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonucunda ağır zarar gören bir binanın kapı ve pencereleri ile doğal gaz sayaçlarını söken 5 kişi yakalandı.

Elazığ'da depremzedelere yapılan yardım 440 milyon TL'ye ulaştı!

Elazığ'da, AFAD tarafından kiracı ve ev sahibi 11 bin 187 kişiye 49 milyon 634 bin 500 lira, 473 esnafa ise 922 bin 500 lira kira yardımı verildi.

Elazığ çöken ev Haberi

Elazığ çöken ev

Elazığ'ın Mollakendi beldesi Karşıbağ köyünde iki katlı kerpiç ev çöktü. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, evin sahibi İzzet Koçer, gece saatlerinde su içmek için kalktığı sırada çatırdama seslerini fark etmesi üzerine uyandırdığı eşi ve çocuğuyla evden çıkmayı başardı.

AFAD ekipleri tarafından barınma ve gıda desteği sağlandı. Evin bir bölümünde çökme meydana gelirken, enkaz altında kalan 4 büyükbaş hayvan telef...