02 / 05 / 2024

elazığ sivrice hastane 

elazığ sivrice hastane 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca;" Sivrice için entegre hastane inşaatına başlamak üzere karar verdik." dedi...

Elazığ’daki deprem konutları teslim ediliyor!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından inşa edilen konutlar sahiplerine teslim edildi.

Elazığ'da 6,8 şiddetindeki deprem sonrası yıkılan evler TOKİ tarafından yeniden inşa edildi

Elazığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde yapımına başlanan göl manzaralı 305 konut, 86 iş yeri tamamlandı.

Elazığ Sivrice'deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Malatya'daki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da konut yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Elazığ Sivrice'de 305 konut hak sahiplerine teslim edildi!

Elazığ’da 20 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin 2. senesinde Sivrice'de tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edildi.

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

Malatya'da 393 deprem konutu sahiplerine teslim edildi!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremden sonra konutları zarar gören vatandaşlar için hayata geçirilen konutlar sahiplerine teslim edildi.

Elazığlı depremzedeler yeni evlerini bekliyor!

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde Sivrice merkezli yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin üzerinden yaklaşık 2 yıl geçmesine karşın konteyner kentlerde yaşamlarına devam eden binlerce vatandaşın sorunlarına ilişkin bir gelişme yaşanmadı. 

Tunceli'deki depremzedeler için konut yapımına başlanacak!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen depremde Tunceli'deki bazı evlerde zarar görmüştü. Tunceli'de hasar gören evlerin yerine yenileri inşa edilecek.

Elazığlı depremzedelerden konut tepkisi!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde Baskil ilçesinde bulunan birçok konut ağır hasar gördü. Köy sakinleri hasar gören evlerle ilgili bir adım atılmadığına dikkat çekerek, kendi evlerini kendi imkanlarıyla yapmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

TOKİ, Elazığ'da 1564 evin ihalesini gerçekleştirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), 24 Ocak 2020'de merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Baskil, Sivrice ve Maden ilçeleri ile merkeze bağlı köylerde 4 etap olmak üzere toplam 1564 ev ihale edildi. 

Abdurrahman Tutdere'den Adıyaman'a konut eleştirisi!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, 25 Ocak 2020'de Elazığ Sivrice’de meydana gelen depremin yıl dönümünde Adıyaman’la ilgili eleştiriler yaptı.

elazığ sivrice hastane  Haberi

elazığ sivrice hastane 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Valilik kriz merkezinde düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Valilik kriz merkezinde düzenlenen basın toplantısına katıldı. Gelen Sivrice sorularını cevaplayan Bakan Koca;"Sivrice için entegre hastane inşaatına başlamak üzere karar verdik." dedi.

Elazığ'da yıkılan binalarla ilgili iki ayrı soruşturma...