08 / 05 / 2024

Elbistan çin

Elbistan çin

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Afşin-Elbistan kömür havzasında yapılacak santral konusunda Çin’in durumuna ilişkin temas başlattıklarını belirterek, B planını da uygulamaya koyduklarını söyledi...

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

Malatya Gelinciktepe'de 1.799 adet deprem konutunun inşası tam gaz! 

Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden en çok etkilenen şehirlerden Malatya'da deprem konutları tüm hızıyla inşa ediliyor. Malatya Gelinciktepe'de 1.799 adet deprem konutu yapılıyor. 

Kahramanmaraş Göksun'da 6 bini aşkın bina inşa edilecek! 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Göksun'da, 6 binden fazla binanın inşa edilmesi öngörülüyor.

Ünlü deprem uzmanından İstanbul için korkutan uyarı!

Fransız deprem bilimci Le Pichon, Kahramanmaraş Elbistan’daki ikinci depremin öngörülmez olduğunu belirterek beklenen İstanbul depremi için de şok açıklamalarda bulundu.

Elbistan için yeni karar! İlçe başka yere taşınıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ikincisinin yaşandığı Elbistan ile ilgili önemli bir karar alındı. İlçedeki yeni yapılaşma ile ilgili kararı, Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz duyurdu.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan 215 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Elbistan için yeni imar planı oluşturulacak!

Elbistan için en uygun ve ihtiyaçlara cevap verecek bir imar parseli oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, toplumun her kesimi ile istişare yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Elbistan'ın yeni imar planı yürürlüğe girdi!

Kahramanmaraş Elbistan'ın 1/1000 ölçekli uygulama imar planının yürürlüğe girmesiyle, inşaat ruhsatı, imar iş ve işlemleri, 23 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Elbistan'da 366 dönümlük arsa Elbistan Belediyesi’ne verildi!

Elbistan'ın Karaelbistan Mahallesi’nde bulunan 366 dönümlük arsa kentsel dönüşüm projelerinde rezerv yapı alanı olarak kullanılması için Karaelbistan Mahallesi’nde Elbistan Belediyesi’ne verilecek.

Elbistan çin Haberi

Elbistan çin

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Afşin-Elbistan kömür havzasında yapılacak santral konusunda Çin’in durumuna ilişkin, “Bir temas var, başladı. Gerçekten B planını hemen uygulamaya koyduk”...