30 / 04 / 2024

elektrik indirimi almak

elektrik indirimi almak

Şehit ve gazi yakınlarına sunulan imkanların arasında elektrik indirimi yer alıyor. Peki elektrik indirimi nedir? Elektrik indirimi nasıl yapılır? Elektrik indirimi için gerekli evraklar nelerdir?

Seat Leon’da 110 bin TL kampanya indirimi! Leon’un Ekim 2023 fiyatı ne kadar oldu?

Ekim ayı fiyatlarını paylaşan Seat, Leon’da kampanya indirimini duyurdu. Seat, Leon modelini satın almak isteyenlere 110 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Kurbanda Tarım İşletmeleri indirimi! Yüzde 20 daha ucuza satılıyor!

TİGEM'in Avcılar kurban pazarındaki satışlarına bayrama sayılı günler kalana ucuza kurbanlık almak isteyenler yoğun talep gösteriyor. Yüzde 20 oranında indirimi duyan vatandaşlar kurban pazarına akın etti.

ÖTV indirimi geldi! Burada 105 bin TL'ye otomobil almak mümkün!

Maddi imkansızlıklardan dolayı araç alamayanlara ve araç sahibi olmak isteyenlere müjde! Gelen ÖTV indirimiyle 105 bin TL’ye araç alabilmek artık mümkün. ÖTV indiriminin yapılmasının hemen ardından araç almak isteyen çoğu kişi bu haberi sorgulamaya başladı.

Hyundai Kona Elektrik'in nisan ayı fiyatı dikkat çekti! İşte Hyundai Kona Elektrik'in güncel fiyatı ve özellikleri!

Elektrikli otomobil üretimine ara vermeden devam eden Hyundai, Kona Elektrik modeliyle elektrikli araç satın almak isteyenlerin ilgilisi çekiyor. Bu kapsamda, Kona Elektrik'in fiyatı ve özellikleri araştırılıyor.

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Doğal gaz ve elektrik indirimi ile ilgili araştırmalar hızlanırken milyonlarca doğal gaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulunmasından sonra doğal gazda indirime ilişkin araştırmalar hız kazandı.

Elektrik yardım başvurusu almak için nereye başvuru yapılmalı! İşte elektrik yardım başvuru hakkında merak edilenler

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Elektrik Tüketim Desteği adı altında yardım sunuyor. 

Bu Sevgililer Günü indirimi kaçmaz! Safir yüzük 2.813 TL’ye düştü! 6 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’nde sevgilisine değerli bir hediye almak isteyenler bu indirimi çok sevecek. Lal Pırlanta’da  alyanslar, tam tur yüzükler, su yolu bileklikler, tek taş kolyeler ve gerdanlıklarda yüzde 65 indirime girdi. Peki indirimde hangi pırlanta takı kaç TL?  İşte detaylar…

Elektrik yardımı başvurusu nereye yapılır? Elektrik yardımı almak için şartlar neler?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla, zor durumdaki vatandaşlara yönelik hazırladığı pek çok destek paketinden biri de elektrik yardımı. Peki elektrik yardımından kimler faydalanabilir? Başvuru şartları neler? Başvuru nereye yapılır?

Araba alacaklar sevinçten şok olacak! Sıfır otomobile ÖTV indirimi geliyor!

Bugünlerde yeni bir otomobil almak ya da eski aracını değiştirmek isteyenleri sevinçten havalara uçuracak bir haber geldi. İddiaya göre, AK Parti seçim öncesi vatandaşın hoşuna gidecek bir hamle daha yaparak, çok yakında sıfır otomobil satışında ÖTV indirimine gidecek. Peki bu ÖTV indirimi ne kadar

Araç almak isteyenler 2023 sizin yılınız olacak! İşte ÖTV indirimi olan araçlar listesi!

ÖTV indirimi ile araç almayı planlayanlar hummalı bir araştırma içine girdiler. İşte ÖTV indirimi olan araçlar listesi!

Yarın da sanayiciye indirim müjdesi verilecek! Konutlarda doğal gaz indiriminde 8 il sırada

İstanbul'da doğal gaza yüzde 12 indirim yapılmasının ardından yarın da sanayiciye elektrik indirimi müjdesi verilecek. Ardından doğal gaz için 8 ilde daha indirim müjdesi gelecek.

Yılbaşı hediyesi almak isteyenlere! Altın takılarda yeni yıl indirimi başladı! 16 Aralık 2022 Altınbaş fiyat listesi

Sevdiklerine yeni yıl hediye almak isteyenler için Altınbaş'ta büyük indirim fırsatı başladı. Altın kolye, küpe ve bileklik fiyatları ne kadar? 16 Aralık 2022 Altınbaş fiyat listesi.

Otomobil almak için son fırsat! 4 Aralık fiyat listesi...

Otomobil almak isteyen binlerce kişi için sevindirici haber gelirken son dönemlerde araç fiyatlarının bir hayli artması vatandaşları üzdü. Bunun üzerine matrah indirimi sonrasında 400 bin TL altına araç bulmak bir ihtimal halini aldı. İşte 4 Aralık fiyat listesi...

elektrik indirimi almak Haberi

elektrik indirimi almak

Elektrik indirimi nedir?

Şehit ve gazi yakınlarına sunulan imkanların arasında elektrik indirimi yer alıyor. Söz konusu elektrik indirimi ile faturalarda %40 oranında indirim şeklinde indirim uygulanıyor.


Bu yardımdan yararlanılabilmesi için, gazi ya da gazi yakını veyahut şehit yakını olunduğunun belgelenmesi gerekiyor.


Şehit ve gazi indiriminden kimler faydalanır? Nereye başvurmalıyız? Gerekli evraklar nelerdir? diyorsanız hemen yanıtlayalım.


Şehit aileleri (karı, koca, çocuk, ana, baba) ve muharip/malul gazinin kendisi ile vefat etmiş ise dul eşi, şehit ailesi ve gaziler için yapılmakta olan indiriminden yararlanır. 


Şehit indiriminden faydalanmak için; 2330, 3713 veya 5434 sayılı kanunun ilgili maddelerinde belirtilen durumlarda şehit olduğu ilgili Kurumlarca tespit edilenlerin aileleri için, Emekli Sandığı Genel Müdürlüğünce maaş bağlandığını gösteren belgeleri ile,Gazi indiriminden faydalanmak için; 2847 sayılı kanunun mükerrer 1. Maddesinde tanımlı muharip/malul gaziler...