04 / 07 / 2024

elektrik kabloları yer altına alınıyor

elektrik kabloları yer altına alınıyor

Antalya’nın Demre ilçesinde CLK Akdeniz Perakende Satış A.Ş. tarafından, tehlike ve kesinti yaşanmasına neden olan elektrik hatları yer altına alınmaya başladı.

Osmangazi Hisar İçi'nde tarihsel dönüşüm başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, “Yaşayan Tarih Hisar İçi” projesinin ilk ayağı olan Oruçbey Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Projesi kapsamında başlattığı çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tarihi bölgede diğer kurumlarla ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında elektrik ve telefon kabloları yer altına al

Doğu Marmara’nın kongre merkezi hızla tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark içerisinde inşa edilen Doğu Marmara’nın kongre merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

İskenderun Şehit Oğuz Yener Caddesi asfaltlanıyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde elektrik tellerinin yer altına alındığı bölgelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Batman Gültepe ve Belde mahallelerinde elektrik hatları yer altına alınıyor!

Dicle EDAŞ, kentin hızla gelişen semtleri olan Gültepe ve Belde mahallelerinde toplam 10 kilometreyi bulan elektrik hattını yeraltına çekmek için çalışmalara start verdi.

Antalya Demre'de elektrik kabloları yer altına alınıyor!

Antalya’nın Demre ilçesinde CLK Akdeniz Perakende Satış A.Ş. tarafından, tehlike ve kesinti yaşanmasına neden olan elektrik hatları yer altına alınmaya başladı.

3 bin firmanın yer aldığı Beylikdüzü'nde elektrik yok!

Son dönemde daha da sık meydana gelen elektrik kesintileri sanayiciyi isyan ettirdi. Yaklaşık 3 bin firmanın yer aldığı Beylikdüzü ve Esenyurt’ta yılbaşından bu yana hemen her gün elektrik kesiliyor.

Kağıthane'de elektrik hattında patlama!

Olay, Talatpaşa Mahallesi Alakoç Sokak'ta yaşandı. Yer altından geçen elektrik kablolarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrik ekiplerinin gelmesini bekledi.

Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı.

Sarıyer elektrik kesintisi 10 Aralık 2014 süresi!

10 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Sarıyer elektrik kesintisi 8 Aralık 2014!

8 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Sarıyer elektrik kesintisi 1 Aralık 2014!

1 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Sarıyer elektrik kesintisi 28 Kasım 2014!

28 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

elektrik kabloları yer altına alınıyor Haberi

elektrik kabloları yer altına alınıyor

Antalya’nın Demre ilçesinde CLK Akdeniz Perakende Satış A.Ş. tarafından, tehlike ve kesinti yaşanmasına neden olan elektrik hatları yer altına alınmaya başladı. Özellikle Büyükkum mahallesinde sorun oluşturan kablolar, ilçede süren asfalt çalışmaları öncesi yer altına alınıyor.


Kış ayı döneminde mahalle sakinlerinin büyük sıkıntı yaşadığı kablolar, CLK Akdeniz ekiplerinin başlattığı kazı çalışmalarının ardından yer atına döşenmeye başlandı. Çalışmaların maliyeti ise yaklaşık 1 milyon lira. Yaklaşık 2.5 kilometre uzunluğundaki hattın yer altına döşendiğini bildiren CLK Akdeniz Demre İşletme Şefi Hasan Şener, "Özellikle bu mahallede kış aylarında kesintiler meydana geliyordu. Estetik olarak da hoş bir görüntü sergilemiyordu. Bu yüzden hat kablolarını yer altına döşeme kararı aldık. Bu bölgede asfalt çalışmalarını sürdürülmesinden dolayı çalışmalarımızı bir an önce bitirmek istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışarak 20...