08 / 05 / 2024

Elektrik kısıtlaması 2022

Elektrik kısıtlaması 2022

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), yaptığı açıklamada elektrik arz talep dengesinin sağlanması için iletim ve dağıtım sistemine bağlı mesken harici kullanıcılara program kapsamında kısıntı uygulanacağını belirtti.

Türkiye'nin İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı konut fiyatlarını ve kira bedellerini yükseltebilir! 

Türkiye'nin ihracatı kısıtlama kararının ardından, İsrail'in emlak piyasasının etkilenmesi ve konut fiyatlarını ile kira bedellerini yükseltmesi bekleniyor. 

Kredi kartı kısıtlaması için tarih verildi: Seçim sonrası Nisan'da bunlar yapılabilir...

TCMB Başkanı Fatih Karahan ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları ile ilgili düzenlemeleri işaret etmitşi. Peki kredi kartı kısıtlamaları neler olabilir? İşte ayrıntılar... 

2. el araçta 6 ay 6 bin kilometre ve liste fiyatı kısıtlamalarının süresi uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı tarafından otomotiv sektöründe ortaya çıkan spekülatif fiyat artışları ve stokçuluk faaliyetlerine karşı uygulanan "pazarlama ve satış kısıtlaması" ile "ilan kısıtlamasına" ilişkin düzenlemelerin süresinin 6 ay süreyle yeniden uzatılmasına karar verildi.

Su sıkıntısı giderek artıyor! Kuraklık son seviyeye geldi, su kullanımı kısıtlaması uzatıldı

Çanakkale'de yaşanan kuraklık nedeni ile su kullanımına yönelik uygulanan kısıtlamaların 31 Aralık 2023 tarihine kadar uzatıldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İkinci elde fiyat kısıtlaması başladı! Bazı galericiler yasağa uymadı

İkinci el araç satış fiyatının sıfır liste fiyatından fazla olmasının önüne geçmek için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bu kapsamda ikinci elde fiyat kısıtlaması başlattı.  

Üsküdar Kısıklı Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Kısıklı Mahallesi, 725 ada, 145 parsel ve 789 ada, 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım'ın değeri belli oldu! Emlak Konut GYO resmen açıkladı! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım'ın değerlerini açıkladı. Peki Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım'ın 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Tamtur altın yüzüklerde dev indirim! Bu yüzüklerin eşi benzeri yok! Altınbaş tamtur yüzük 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Altıbaş'ta indirim fırsatları devam ediyor. Her kadının hayalisi süsleyen tamtur altın yüzük fiyatları Altınbaş'ta ne kadar? İşte Altınbaş tamtur pırlanta yüzük 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tuğralı altın kolye fiyatları 2 bin 662 TL'den başlıyor! Altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Tuğralı altın kolye almak isteyen binlerce kişi fiyat listesini merak ediyor. Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan Tuğralı altın kolyelerin fiyatları ne kadar? İşte altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türk-İş resmen duyurdu: Açlık sınırı asgari ücreti solladı

Ekonomik kriz, hayat pahalılığı vatandaşların cebini bükerken Türk-İş, 2022 yılı Ağustos ayına ilişkin açlık ve yoksulluk sınırı verilerini duyurdu. Açlık sınırı bin 390 lira ile yeni asgari ücrete fark atarak 6 bin 890 olarak kaydedildi. Yoksulluk sınırı ise 22 bin 442 lira ile rekor kırdı.

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İpotek fek yazısı ücreti 2022 ne kadar?

İpotek fekki, üzerinde ipotek bulunan bir gayrimenkulün ipoteğinin kaldırılması işlemi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu işlemin mali yönü nedir? İpotek fek yazısı ücreti 2022 ne kadar? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Ataköy 2.5.6 Kısım plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bakırköy ilçesi, Ataköy 2.5.6 Kısım Mahallesi, 257 ada, 60 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Elektrik kısıtlaması 2022 Haberi

Elektrik kısıtlaması 2022

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), yaptığı açıklamada elektrik arz talep dengesinin sağlanması için iletim ve dağıtım sistemine bağlı mesken harici kullanıcılara program kapsamında kısıntı uygulanacağını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, TEİAŞ'ın internet sitesindeki açıklamada, Ağrı ili Gürbulak ilçesi doğal gaz boru hattı arızası sebebiyle doğal gaz kombine çevrim santrallerine kısıntı uygulanacağı hatırlatıldı. TEİAŞ tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Elektrik arz talep dengesinin sağlanması maksadıyla gerek iletim sistemine gerek ise dağıtım sistemine bağlı mesken harici kullanıcılara program dahilinde kısıntı uygulanacaktır. Hangi kullanıcılara kısıntı uygulanacağı ve kısıntı miktarı ile ilgili dağıtım şirketleri ve teşekkülümüz tarafından bilgilendirme yapılacaktır."

Elektriğe yüzde 774 zam!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 20 bin aileye elektrik desteği!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 4 milyon aileye...