03 / 05 / 2024

elektrik üreticileri derneği başkanı önder karaduman

elektrik üreticileri derneği başkanı önder karaduman

Elektrik Üreticileri Derneği Başkanı Önder Karaduman, dolardaki artışa dikkat çekerek, zamların kaçınılmaz olduğunu belirtti. Karaduman, Nisan ayında arka arkaya zam beklendiğini belirterek, "Doğalgaza yüzde 15, elektriğe yüzde 10 zam gelir" dedi...

Van Emlakçılar Derneği elektrik kesintilerine tepki gösterdi!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, son zamanlarda artan elektrik kesintilerinin esnafı iş yapamaz hale getirdiğini belirterek, artık bu soruna ciddi anlamda bir çözümün getirilmesi gerektiğini belirtti.

Tüketici Birliği Federasyonu ve Derneği elektrik piyasası kanununa tepkili!

Tüketici Birliği Federasyonu ve Derneği elektrik piyasası kanunu tasarısın “tepkiliyiz” konulu basın toplantısı düzenliyor. Basın toplantısı 2 Şubat 2015 günü saat 11:30'da düzenlenecek.

Obahan Obaoğlu: Enerji yatırımları için verilen süre yeterli değil!

Elektrik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Obaoğlu, 7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'nda yaptığı konuşmasında enerji yatırımlarında ön lisans için verilen sürenin yeterli olmadığını belirtti.

Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ’nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Soma'daki anaokulunu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 23. Anaokulu, 13 Mayıs 2014’te Türkiye’yi yasa boğan maden faciasının yaşandığı Manisa’nın Soma ilçesinde 18 Eylül 2014 Perşembe günü düzenlenen törenle açıldı.

Park Elektrik birleşme işlemi için SPK onayına başvuru yaptı!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik birleşme işlemi için SPK onayına başvuru yaptı...

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 18 Eylül’de yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Mecidiyeköy asansör kazası açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği 06/09/2014 tarihinde Şişli-Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında asansörün zemine düşmesi sonucunda meydana gelen iş kazası ile ilgili açıklama yaptı...

Mimarlar Derneği 1927 Eylül 2014 Etkinlikleri!

Mimarlar Derneği 1927, yaz dönemini geride bırakarak yeni bir etkinlik dönemine başlıyor. Mimarlar Derneği 12 Eylül Cuma 19:30 Dönem Açılışı, Kokteyl ile başlıyor.

İzkend - İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği faaliyete geçti!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında başta İzmirliler olmak üzere tüm Egelilere hizmet verme amacıyla yola çıkan İzkend - İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği kuruluşunu tamamlayarak faaliyete geçti...

Küçük Oteller Derneği’nin kurumsal pazarlama çalışmaları yoğun ilgi görüyor!

Türkiye’nin Alaçatı, Kapadokya, Bodrum, Marmaris, Sultanahmet gibi 34 farklı destinasyonunda 300’e üyesi yakın üyesi bulunan Küçük Oteller Derneği’nin, üyelerini kapsayan kurumsal pazarlama çalışmaları hız kazandı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor.12 Yaş Erkekler Tenis Final Grup Müsabakaları dün Alanya Park ve Turgay Soysal Tenis Kulübü Tesisleri'nde başladı. Başkan Burhan Sili başlangıç törenine katıldı.

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği iftar yemeği düzenledi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği' nin düzenlediği iftar yemeği Antalya'nın tanınmış simalarını ve müteahhitlerini bir araya getirdi. İftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel' de katıldı...

elektrik üreticileri derneği başkanı önder karaduman Haberi

elektrik üreticileri derneği başkanı önder karaduman


Elektrik Üreticileri Derneği Başkanı Önder Karaduman, Nisan ayında arka arkaya zam beklendiğini belirterek, "Doğalgaza yüzde 15, elektriğe yüzde 10 zam gelir" dedi.


VATANDAŞA kötü haber... Elektrik Üreticileri Derneği Başkanı Önder Karaduman, dolardaki artışa dikkat çekerek, zamların kaçınılmaz olduğunu belirtti. CNBC-E'ye konuşan Karaduman şunları söyledi: " Yerel seçimlerin bitimine kadar bir zam yapılmayacak. Seçimden sonra elektrik fiyatlarına aksettirmek gerekecek. Doğalgaz fiyatlarına yüzde 20-25 civarında zam yapılması zaruriyeti var ama hükümetin bu kadar ağır zam yapacağını zannetmiyorum. Tahminim yüzde 10-15 civarında zam yapılacaktır. Bu elektriğe yüzde 8-10 maliyet...