28 / 04 / 2024

Elektrik zammı 2015

Elektrik zammı 2015

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik faturalarının bu ay zamlı geldiği iddialarıyla ilgili ''Elektrik fiyatlarına gizli veya açık zam yapmadık. Yapsak söyleriz zaten'' dedi.

Taner Yıldız: Elektriğe gizli ya da açık zam yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik fiyatlarına gizli veya açık bir zammın söz konusu olmadığını bildirdi. Bakan Yıldız, elektrik faturalarının yüksek geldiği yönündeki iddiaları yanıtladı..

Elektrikte gizli zam mı var?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, vatandaşların "gizli zam mı yapılıyor" yönündeki eleştirilerine açıklık getirdi. Yıldız, "Ne açığı ne gizlisi böyle bir zam söz konusu olmaz, olamaz.

Elektrikte ne açık ne gizli zam söz konusu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik fiyatlarında bir değişiklik yapılmadığını belirterek, "Elektrikte ne açık ne gizli bir zam söz konusu. Türkiye'deki elektrik tarifeleri 2015 yılında da ulusal tarife ile götürülmektedir" dedi.

Elektrik ve doğalgaza zam kapıda!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kurun önemli bir tehdit edici unsur olduğunu belirterek, 29 Eylül Pazartesi akşamına kadar vakitlerinin olduğunu söyledi. Eğer bir zam kararı alınacaksa 30 Eylül itibariyle alınmak zorunda.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Elektrik yılbaşında zamlanıyor mu? Bakan o soruya cevap verdi! İşte elektrik zammıyla ilgili son dakika gelişmesi...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tüm Türkiye'nin en çok merak ettiği konuların başında gelen elektrik faturalarına ilişkin açıklamada bulundu.

Elektrik faturasını gören fenalık geçirecek! Kim ne kadar fatura ödeyecek?

Konutlarda kullanılan elektrik fiyatları, 1 Eylül’den itibaren yüzde 20 zamlandı. Zamlı faturalar ay sonu itibariyle tüketicilere ulaşmaya başlayacak. Peki, kim ne kadar fatura ödeyecek? Elektrik zammı sonrası faturalar ne kadar gelecek?

Elektrik Avrupa’yı vurdu! Türkiye’de de elektrik zammı gelir mi?

Avrupa’daki elektrik fiyatlarının ortalaması olarak ele alınan Almanya elektrik fiyatları Epex spot borsasındaki aylık verilere kıyasla yüzde 23 artarak 385 euro seviyesinden işlem gördü. Avrupa’daki zammın Türkiye’yi etkileyeceği ya da ne kadar etkileyeceği ise bilinmiyor.

Zamların ardından faturalar tavan yaptı! İşte doğalgaz, elektrik zammı ve yeni faturalar...

TMMOB Makina Mühendisleri Odası, gelen son zamlarla beraber vatandaşların senelik fatura harcamasının 12 bin Türk Lirası'nı geçtiği belirlendi. Peki son zamlarla faturalarda son durum ne oldu? İşte ayrıntılar...

Elektrik zammıyla gıda fiyatları katlanabilir!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, yaptığı açıklamada elektrik zammının tarımsal üretimi durma noktasına getirdiğini belirterek, “Yeni bir tarife oluşturulmaması durumunda bu artışlar gıda fiyatlarının katlanmasına neden olacak” dedi.

Bu ayrıntıya dikkat! Elektrik faturanız az gelecek!

2022 yılının ilk sabahı açıklanan zamlar arasında en dikkat çekeni, kademeli olarak yüzde 50 ile yüzde 125 arasında değişen elektrik zammı oldu. Aylık 150 kilovatsaat tüketim kritik limit olarak belirlendi. Bunun üzerindeki ve altındaki harcamalar farklı şekilde fiyatlandırılacak...

Tapu harcı pişmanlık zammı 2015!

Ekik ödenen tapu harcının tespit edilmesi halinde Maliye vergi cezası uyguluyor. Peki, tapu harcı pişmanlık zammı 2015 ne kadar? İşte,tapu harcı pişmanlık zammı hesaplaması...

Elektrik faturası gecikme zammı 2015!

Mesken ve işyerlerinde okunan sayaç değerine göre düzenlenen fatura bedelinin zamanında ödenmemesi halinde gecikme zammı uygulanıyor. Peki, elektrik faturası gecikme zammı 2015 ne kadar?

İstanbul elektrik kesintisi 20 Mayıs 2015 süresi!

20 Mayıs 2015 tarihinde " Planlı Elektrik Kesintisi Programı " kapsamında İstanbul'da yer alan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. İşte İstanbul elektrik kesintisi 20 Mayıs 2015 süresi...

İstanbul elektrik kesintisi 21 Mayıs 2015 süresi!

21 Mayıs 2015 tarihinde " Planlı Elektrik Kesintisi Programı " kapsamında İstanbul'da yer alan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. İşte İstanbul elektrik kesintisi 21 Mayıs 2015 süresi...

İstanbul elektrik kesintisi 19 Mayıs 2015 saatleri!

19 Mayıs 2015 tarihinde " Planlı Elektrik Kesintisi Programı " kapsamında İstanbul'da yer alan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. İşte İstanbul elektrik kesintisi 19 Mayıs 2015 saatleri...

İstanbul elektrik kesintisi 18 Mayıs 2015 süresi!

18 Mayıs 2015 tarihinde " Planlı Elektrik Kesintisi Programı " kapsamında İstanbul'da yer alan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. İşte İstanbul elektrik kesintisi 18 Mayıs 2015 süresi...

Elektrik zammı 2015 Haberi

Elektrik zammı 2015


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik faturalarının bu ay zamlı geldiği iddialarıyla ilgili ''Elektrik fiyatlarına gizli veya açık zam yapmadık. Yapsak söyleriz zaten'' dedi. Yıldız, doğalgaz ve elektrikte şu an için herhangi bir zammın söz konusu olmadığını ifade etti. NTV yayınına katılan Yıldız, Gazprom yetkilileri ile bir araya geldiği toplantıda Rusya'dan alınan doğalgazda indirim olup olmayacağı konusunda şunları söyledi:

'GAZPROMLA TEKRAR BİR ARAYA GELECEĞİZ'

"Gazprom başkanı yaklaşık 30 kişilik bir heyetle birlikte geldi. Bundan önce iki seans yapmıştık ama istediğimiz noktaya gelememiştik. Bugün sabah yaptığımız kahvaltılı toplantıda ileriye dönük her iki ülkenin de ümitlenmesi gereken çok iyi cümleler kullanıldı. İnşallah önümüzdeki hafta tekrar bir araya geleceğiz. Güney akım projelerinden tutunda doğalgaz fiyatlarına varıncaya kadar. 

Tabi ham petrol fiyatlarına bağlı olarak...