18 / 05 / 2024

Elektrikli otobüs görücüye çıkıyor

Elektrikli otobüs görücüye çıkıyor

Raylı sistem, ticari araç tasarımı ve üretiminde yaptığı yatırımlarla bilinen Bozankaya, Almanya' nın Hannover kentinde düzenlenecek IAA Ticari Araçlar Fuarı’ nda yeni bir aracını tanıtacak...

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul 16 Mayıs'ta görücüye çıkıyor! 

“Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi OTOAVM”si sloganı ile tanıtılan Autogross İstanbul 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla görücüye çıkıyor.

Tiny House'lar İstanbul'da görücüye çıktı: Sektöre yeni soluk getirecek! 

Dünayayı kasıp kavuran Koronovirüsün insanlara çok fazla yaşam alanı bırakmadığı gerekçesiyle yapılan Tiny House (Küçük Evler) İstanbul'da görücüye çıktı.

Evler artık internetten görücüye çıkacak!

Dünyanın önde gelen fuarları bu yıl Koronavirüs nedeniyle açılmadı. Virüs nedeniyle ileri tarihli fuarlar dijital fuarcılık dönemine başladı. İlk dijital fuar duyurusunu MİPİM yaptı. Duyuruya göre evler görücüye internet üzerinden çıkacak.

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Mega projeler görücüye çıkıyor!

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü gibi mega projeler İstanbul’da görücüye çıkacak. Dev projeler ilk kez en kapsamlı şekilde sunulacak. 

Sinpaş Finans Şehir görücüye çıktı! 475 bin TL'ye!

Sinpaş Yapı, dünyanın yeni finans üssü İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin yanı başında, az katlı mimarisi ve sıcak sokak konseptiyle hayata geçirdiği Sinpaş Finans Şehir'i görücüye çıkardı.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare görücüye çıktı!

Beykoz Belediyesinin kentsel yenilemede örnek ve öncü olarak hazırladığı ilk projesi Tokatköy Şehr-i Sitare görücüye çıktı. Projenin detayları düzenlenen istişare toplantısıyla ilçe sakinleriyle paylaşıldı.

Bursa Central Balat projesi görücüye çıktı!

Bursa’nın en yüksek yapısı olma unvanına sahip Central Balat görücüye çıktı. Teslimleri 2019'un sonunda başlayacak olan projenin yüzde 40'ı satıldı..

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

İlkbaharda, 23 bin yeni konut görücüye çıktı!

3DKonut.com sitesinin derlediği verilere göre Mart-Nisan ve Mayıs aylarında toplam yatırım değeri 18,5 milyar TL’yi bulan 23 bin konutluk proje görücüye çıktı.

Saklı Vadi Konakları görücüye çıkıyor!

Mimaroba’da Sunrise Residence, Beylikdüzü’nde Saklıhan Konakları ile adından söz ettiren Saklıhan İnşaat, yeni projesi Saklı Vadi Konakları’nı görücüye çıkarıyor.

Elektrikli otobüs görücüye çıkıyor Haberi

Elektrikli otobüs görücüye çıkıyor

Raylı sistem, ticari araç tasarımı ve üretiminde yaptığı yatırımlarla bilinen Bozankaya, Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenecek IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda yeni bir aracını tanıtacak.


Toplu taşımacılık alanında yeni bir çözüm olan elektrikli otobüsler, Bozankaya yerli yatırımı ile gözleri Türkiye'ye çevirecek. 


Raylı sistem ve ticari araç tasarımında önemli Ar-Ge yatırımları yaparak, yerli üretimi ile ön plana çıkan Bozankaya, 25 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında Hannover'de düzenlenecek olan IAA Ticari Araç Fuarı'nda yeni elektrikli otobüsünü dünyaya tanıtacak. E-Bus lansmanını özellikle global arenada yapmayı tercih eden Bozankaya, E-Bus ile IAA 2014'e imzasını atacak.


Günümüzde kullanılan diğer toplu taşıma araçları ile karşılaştırıldığında Bozankaya'nın üretimi olan E-Bus; enerji tüketimi, çevreye duyarlılık ve verimlilik ile dikkat çekiyor. Akü sistemi, Bozankaya GMBH tarafından geliştirilen E-Bus'ın üretimi ise Bozankaya A.Ş....