08 / 05 / 2024

Elif Dürüstün mağazası

Elif Dürüstün mağazası

Yıllar sonra çalışmaya başlayan Elif Dürüst, iş hayatına başladı. Teşvikiye Camii'nin tam karşısındaki mağazasının dekorasyonunu tamamlayan Dürüst, bugün mağazasının kapısını aralıyor.

Mağdur ev sahibinden Bakan Tunç'a çağrı: Yüzde 25 zam sınırı helal değildir, asıl olan adaletin sağlanmasıdır!

Müzeyyen Mağdur ev sahibi isimli kullanıcı, sosyal medya hesabından "Yüzde 25 zam sınırı helal değildir, asıl olan adaletin sağlanmasıdır" dedi ve mağdur ev sahipleri için yapılması gerekenleri sıraladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Şaban ve Yaser Jarkın ortaklığında kuruldu.

Nurlan Erol, TSKB GYO Genel Müdürü oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Genel Müdürü Sayın Hüseyin Tiken, 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle Genel Müdürlük görevinden emeklilik nedeniyle ayrıldı. Nurlan Erol'un Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

FLO yurt dışındaki 105’inci mağazasını hizmete açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden FLO Mağazacılık, yurt dışındaki 105’inci mağazasını hizmete açtı.

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

Lion Diamond dördüncü mağazasını İstinye Park'ta açtı!

Kişiye özel takı tasarımı yapan, mücevher sektörünün önemli markalarından Lion Diamond, dördüncü mağazasını İstinye Park’ta açtı.

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih: 65 bin müşterimizin kredi kartı borçlarını erteledik!

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih, "Şu ana kadar hem bireysel hem ticari 65 bin müşterimizin 305 milyon liralık kredi kartı borçlarını erteledik." açıklamasında bulundu.

Mobilyada KDV oranı yeniden yüzde 8'e düşürüldü!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Çanakkale'de iş insanları ile bir araya geldi. Bakan Albayrak mobilyada KDV oranının yüzde 8'e düşürüldüğünü açıkladı.

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

Taşeron firma sahibi proje müdürünü öldürdü!

Eskişehir Teknik Üniversitesi kampüsündeki kongre merkezinin inşaatıyla ilgili sözleşmenin iptal edildiği için taşeron firma sahibi ve proje müdürü arasında tartışma çıktı. Olay sonucunda, proje müdürü hayatını kaybetti.

Elif Dürüstün mağazası Haberi

Elif Dürüstün mağazası

Yıllar sonra çalışmaya başlayan Elif Dürüst, iş hayatına geç girdi ama pir girdi. Altıncı Cadde adıyla, evle ilgili her şeyin satıldığı sanal mağaza kuran Dürüst, kısa sürede sanal mağazasını gerçeğe dönüştürmüştü. Hem online, hem de offline büyüyen Dürüst, mağaza sayısını da dörde çıkarmıştı. Bir süre önce Nişantaşı'ndaki mağazasının yerini değiştirmeye karar veren Elif Hanım, Teşvikiye Camii'nin tam karşısındaki mağazayı kiralamıştı. Dekorasyonunu tamamlayan Elif Hanım, bugün mağazasının kapısını aralıyor. Bereketli, iyi işleri olsun.



Bülent...