08 / 05 / 2024

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri iletişim 

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri iletişim 

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Çelik tarafından kuruldu.

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Yılmaz ve Mustafa Dağlar ortaklığında kuruldu.

Arabası olanlara kötü haber! Trafik cezaları, MTV ve ehliyet ücretlerinde gecikme zammı arttı!

Türkiye kapsamında trafik cezaları, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ve gelir vergisi gibi kamu alacaklarına ödenmeyen borçlara zam geldi.

Araç sahipleri için kırmızı alarm! Kasko ve trafik sigortası fiyatları düşecek mi, artacak mı?

Otomobil piyasasında fiyatların düşmesiyle beraber, kasko fiyatlarında da düşüşler görüldü. Bu gelişmelerin ardından gözler trafik sigortası fiyatlarına çevrildi. Peki trafik ve kasko fiyatları düşecek mi, artacak mı?

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Morkoç tarafından kuruldu.

AK Parti düğmeye bastı! İstanbul’dan Anadolu’ya göç için harekete geçildi! Büyükşehirlerde yaşayanlar dikkat!

AK Parti, İstanbul başta olmak üzere her geçen gün nüfusuyla beraber kentsel problemleri de artan büyükşehirleri rahatlatmak amacıyla düğmeye bastı. İstanbul'da nüfus artışı, yoğun trafik ve betonlaşmayı engellemek isteyen AK Parti, strateji kurullarıyla özel projeler üretiyor. İşte detaylar...

MTV borcu ve trafik cezası olanlar dikkat! Borçlarınız silinecek! Bu tarihi kaçırmayın!

Milyonlarca MTV borcu ve trafik cezası olanları ilgilendiren bir haber geldi. Belirli tarihlerde borç yapılandırması sayesinde borçlar silinecek. Borcu olan sürücülerin bu tarihleri kaçırmamaları gerekiyor… Eğer 9 günlük süreç takip edilmezde bundan yararlanılamayacağı uyarısı yapıldı.

Okbar Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okbar Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem İpek tarafından kuruldu.

Araç sahipleri dikkat! Kasko ve trafik sigortası konusunda kötü haber!

Araç fiyatları nedeniyle araç almak bir dert, aldıktan sonraki masrafları bir başta dert haline geldi. Bu doğrultuda, en büyük masraflardan biri de trafik sigortası ve kasko fiyatları. Kasko fiyatları araç fiyatlarına paralel yalnızca bir senede 5 kat arttı.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Dikkat! trafik sigortasında indirim olacak! Bu indirimden kimler nasıl faydalanacak?

Yeni seneyle birlikte gelen zam haberlerinden sonra bir iyi haber geldi. Bu haber araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Son günlerde trafik ve kasko sigortası primlerine yapılan zam haberlerinin ardından yine aynı sektörden bir indirim haberi geldi. Peki yeni uygulama ile araç sahiplerinin sigor

Kasko ve trafik sigortası yaptıracak araç sahipleri dikkat! 2023’te sizin için hem iyi hem de kötü haber var!

Birkaç gün içinde gireceğimiz 2023’te araç sahipleri için hem iyi hem de kötü haber geldi. Çünkü her şeyde olduğu gibi trafik sigortası ve kasko ücretlerine de zam var. Ancak o şartı yerine getirenler için bu iyi haber. Nasıl mı?..

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri iletişim  Haberi

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri iletişim 

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da  50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a) Yurtiçi ve dışında Resmi ve özel her türlü mühendislik işleri, etüdleri, dizaynları, proje idaresi, inşaat gözetimi ve mimarlık, müşavirlik, inşaat, şehircilik dizaynı ve konutları, planlama dahil inşaat mühendisliği yer altı suları, ulaşım ve yol bentleri, elektrik ve makine mühendisliği, endüstri mühendisliği, gelişim, teknik, ekonomik ve fizibilite çalışmaları, tesisat işleri ifa etmek, bu işlerle ilgili her türlü plan ve projeleri çizmek, hazırlamak veya hazırlatmak, bu amaçla bürolar kurmak, resmi ve Özel her türlü müessesenin inşaat işlerini kontrol hizmetlerini yapmak veya yaptırmak, maksat ve konusu ile ilgili her nevi ithalat,...