28 / 04 / 2024

Elite Concept yatırımlık daire

Elite Concept yatırımlık daire

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Şua İnşaat, “Elite” markalı projelerinin yeni halkasını Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçiriyor. Anadolu Yakasının kalbinde yükselen Elite Concept, yüksek prim potansiyeliyle konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

EYT'liler bu rakamı duyunca Kapalıçarşı'ya akın etti

Yükselen ücretlere rağmen yatırımlık altına isteğin çok yoğun olduğu gözlemleniyor. Öyle ki satışlar iki katına çıktı. Bu yoğun isteğin nedenlerinden birinin EYT ile emekli olanların "güvenli liman" olan altına yönelmesi olduğu söyleniyor.

Borsa haftalar sonra ilk kez 5 binin altına düştü, 88 binden fazla yatırımcı çıkış yaptı! Peki neden?

Geçtiğimiz yılın başından bu yana finansal yatırımcının tek adresi olan borsada rüzgar tersine döndü. Son günlerde kayıpları giderek derinleşen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi 15 gün sonra ilk kez 5 bin puanın altını gördü. Peki borsadaki bu kötü gidiş daha ne kadar devam edecek?

Yatırımlık dolar saklayanlar acil baksın! Dolar/TL kurunda son durum! Dolar yeni hafta bu kadar olacak!

Enflasyonla mücadele kapsamında yapılan faiz müdahaleleri eşliğinde sivri hamlelerle Fed, doların birçok ülke para birimi karşısında güçlenmesine neden oluyor. Euro’nun dolar karşısında paritenin altına inmesinin peşinden şimdi de sterlin parite sınırına yaklaşmış durumda. Peki, yatırımcı ne yapacak

Merkez Bankası'nın uluslararası yatırım pozisyonunun verdiği inanılmaz açık ortaya çıktı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre, yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerin farkı olarak tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP) mayıs sonunda 226,1 milyar dolar açık verdi.

Nef Arsa yatırımlık arazilerde yüzde 20 indirim yaptı! 187 bin 500 lirası olan hiç kaçırmasın

Türkiye'de yatırım fırsatı arayanlara bekledikleri haber Nef Arsa'dan geldi. Altın mı alsam dola rmı yoksa borsaya mı girsem diye düşünenlere sıfır riskli arsa fırsatı bulundu. Eğer elinizde 187 bin 500 lira varsa bu fırsatı hiç kaçırmayın.

Merkez Bankası uluslararası yatırım pozisyonunda dev açık

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye’nin yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerinin farkı olarak tanımlanan “net uluslararası yatırım pozisyonu”, nisan sonunda 236,8 milyar dolar açık verdi.

Yatırımcılar rotasını arsaya çevirdi! Arsa satışlarında rekor...

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların rotasını arsaya çevirmesine neden oldu. Yatırımlık arsa satışlarında yükseliş yaşandı. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde ortalama konut satış fiyatının 1 milyon liraya ulaşması düşük bütçeli yatırımcının rotasını arsaya çevirdi..

SASA'dan 350 milyon dolarlık elyaf tesisi yatırımı!

Yatırımlara hızla devam eden SASA, geçtiğimiz eylülde günlük bin 50 ton kapasiteli elyaf tesisini devreye aldı. Bu alandaki ikinci yatırımı için çalışmalara başlayan 350 milyon dolarlık yatırım planlanan tesisle, tekstil sektörünün dışa bağımlılığı düşecek.

Avrupa'da yatırımlık konut projeleri revaçta! 

2020 yılında hayatımıza giren koronavirüs salgını ile birlikte Avrupa'daki sağlık sistemlerindeki sorunlar Türk yatırımcıların gayrimenkul tercihlerini değiştirdi. 

Mersin'de konuta yoğun talep! Fiyatlar yüzde 12 arttı!

Mersin'in incisi Erdemli'de gayrimenkul piyasası çok hareketli. Ekonomik tatilin cazibe merkezlerinden biri olan ilçe yerli turist akını yaşıyor. Yatırımlık yazlık almak ya da sahil beldesine yerleşmek isteyenlerin sayısındaki artış dikkat çekiyor...

Elite Concept yatırımlık daire Haberi

Elite Concept yatırımlık daire

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Şua İnşaat, “Elite” markalı projelerinin yeni halkasını Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçiriyor. Anadolu Yakasının kalbinde yükselen Elite Concept, yüksek prim potansiyeliyle konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Şua İnşaat’ın Fikirtepe’nin en değerli noktasında konumlandırdığı Elite Concept projesinde inşa çalışmaları hızla ilerliyor.

Tüm ruhsatların alındığı ve blokların yükseldiği Elite Concept’te sekizinci kata çıkıldı. Projede çalışmalar hızla ilerlerken 2018’in ikinci yarısında tamamlanması planlanıyor.


SARICALI; “BÖLGENİN SİLUETİNE İMZAMIZI ATIYORUZ”

Şua İnşaat’ın bugüne dek inşa ettiği tüm projelerle bölgesine değer kazandırdığını belirten Şua İnşaat Pazarlama Koordinatörü; “Elite markalı tüm projelerimizde hem yatırımcımıza, hem de bölgeye büyük kazanç sağladık. İstanbul’un Anadolu yakasında geliştirdiğimiz nitelikli projelerimize bir yenisini daha ekleyerek Fikirtepe’nin yenilenen siluetine imzamızı atıyoruz. Mimarisine ve donatılarına büyük özen gösterdiğimiz Elite Concept ile...