29 / 04 / 2024

elm sokağu kabusu ev

elm sokağu kabusu ev

Korku sinemasının en önemli filmlerinden Elm Sokağı Kabusu'nun çekildiği ev 2.1 milyon dolara satıldı...

Deprem bölgesinde inşa edilecek Çay Sokağı Konutları'na çay üreticilerinden destek!

Doğu Karadeniz'de çay yetiştiren üreticiler asrın felaketi olarak nitelendirilen  depremlerinden etkilenen illerde kalıcı konut inşa edilmesi amacıyla "Filizlenen çaylar yuva olsun" sloganı ile başlatılan "Çay Sokağı" kampanyasına  katkı sağlıyor.

Salgından sonra kendimizi sokağa atıp, 150 milyar TL harcadık!

Türk halkı salgın nedeniyle evde kapalı kaldığı yaklaşık iki yılın ardından kendini sokağa atarak adeta para saçtı. Bu dönemde restoran ve otel gibi ev dışı tüketim sektöründeki işletmelerde harcanan para dudak uçuklattı.

Elm Sokağında Kabus filminin çekildiği ev satıldı!

'Nightmare On Elm Street (Elm Sokağında Kâbus)' filminin çekildiği ev yaklaşık 3 milyon dolara satıldı.

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Elm Sokağı Kâbusu’ndaki ev satılıyor!

Meşhur korku filmi Elm Sokağı Kâbusu ile ünlenen Los Angeles'taki ev satışa çıkarıldı. Ev için 3,25 milyon dolar isteniyor.

Şehsuvarbey Sokağı geleneksel İstanbul mimarisini yaşatıyor!

Sağlı sollu bitişik nizam 40 ahşap evden oluşan ve UNESCO Dünya Mirası Alanı içinde yer alan Şehsuvarbey Sokağı, ahşap yapı kültürü ve sunduğu doyumsuz perspektifle geleneksel İstanbul mimarisini yaşatıyor.

Tarık Akan'ın adı, evinin bulunduğu sokağa verilecek!

Bodrum Belediye Meclisince, bir süre önce yaşamını yitiren ünlü oyuncu Tarık Akan'ın adının, evinin bulunduğu sokağa verilmesi kararı alındı.

İzmir Dario Moreno Sokağı'na sanat merkezi geliyor!

Konak Belediyesi’nin Karataş’taki Dario Moreno Sokağı girişinde kiraladığı üç katlı binada yürütülen tadilat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Aynı zamanda İzmir’in simge yapılarından Tarihi Asansör’e komşu olan bina çok yakında sanat merkezi olarak İzmirlilere hizmet verecek.

Miranda Kerr Orlando Bloom'a komşu oldu!

Ünlü top model Miranda Kerr, 1,5 yıl önce ayrıldıkları ve şu sıralar yeniden ilişkiye başladıkları iddia edilen eski eşi Orlando Bloom ile aynı sokağa taşındıklarını açıkladı.

1978 yılında İstanbul'un 471 çıkmaz sokağından geçilebilecekmiş!

1978 yılında İstanbul'da 471 tane çıkmaz sokak olduğu bildirilmiş. İstanbul'un 346 mahallesinden geçen 8 bin sokağın 471'inin çıkmaz sokak olduğu bildirilmiş ve İstanbul Belediyesi bu çıkmaz sokakları geçilir hale getirecekmiş.

'Müstehcen' diye sokağın adı değiştirildi!

Şiirlerde adı geçen, bir dönem Beyoğlu'nda genelevlerin bulunduğu 'Abanoz Sokağı' ile aynı ismi taşıyan Şile'deki bir sokağın ismi, 'çirkin ve müstehcen bir anlam anımsattığı' gerekçesiyle değiştirildi.

Beyoğlu ve Şile'deki Abanoz Sokağı'nın adı müstehcen olduğu için değiştirildi!

Attila İlhan, Necati Cumalı ve Ümit Yaşar Oğuzcan'ın şiirlerinde geçen ve bir dönem Beyoğlu'nda genelevlerin bulunduğu 'Abanoz Sokağı' ile aynı ismi taşıyan Şile'deki bir sokağın ismi, 'çirkin ve müstehcen bir anlam anımsattığı' gerekçesiyle değiştirildi.

Karesi Sokağı trafiğe kapatılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur, Şehir Hastanesi çalışmalarını yerinde şehrin çalışmaları ile geçiş konforu inceledi. Bu kapsamda Karesi Sokağı 'nda trafiğe kapatılacağını duyurdu.

elm sokağu kabusu ev Haberi

elm sokağu kabusu ev
Korku sinemasının en önemli filmlerinden Elm Sokağı Kabusu'nun çekildiği ev 2.1 milyon dolara satıldı. Hollywood'da bulunan 2 bin 100 metrekarelik dubleks evin özel yüzme havuzu...