13 / 05 / 2024

Elmar Kurulum Montaj ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi

Elmar Kurulum Montaj ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi

Elmar Kurulum Montaj ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Kalyon Yönetim Kurulu Başkan ve Vural İnan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 150 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Latin Amerika’nın dev şirketi Türkiye’de elektrikli motor montajı yapacak!

40 bin çalışanı ve 19 milyar dolarlık cirosu olan Brezilyalı WEG, Kocaeli’nde açılan tesiste elektrik motorlarının montajını sağlayacak. Firmanın Türkiye tesisi Ortadoğu bölgesindeki ilk üretim noktası olacak.

Vestel CMI 108222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel’den çamaşır makinesi almak isteyenlere müjde geldi. Vestel, CMI 108222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj fırsatıyla satışa çıkardı.

Wi-Fi özellikli Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye!

Yeni evlenecek çiftler ve beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için bir kampanya başlatan Vestel, BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye edeceğini açıkladı. Vestel’in bu kampanyasını duyanlar, bulaşık makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

İmd İskele Demontaj Montaj Hizmetleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmd İskele Demontaj Montaj Hizmetleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Olgun Atmaca tarafından kuruldu.

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Zuhal Bayraktar tarafından ortaklığında kuruldu.

Arcas Mimarlık İnşaat Ve Montaj Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcas Mimarlık İnşaat Ve Montaj Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Ahmet Sebüktekin tarafından kuruldu.

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Adatepe tarafından kuruldu.

Form Akustik Montaj Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Akustik Montaj Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sutlangazi'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Haliloğlu tarafından açıldı. 

Elmar Kurulum Montaj ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi Haberi

Elmar Kurulum Montaj ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi

Elmar Kurulum Montaj ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Kalyon Yönetim Kurulu Başkan ve Vural İnan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 150 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Beşiktaş'ta kuruldu.


Elmar Kurulum Montaj ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirketin amaç ve konusu ,güneş enerjisi,rüzgar enerjisi ve her türlü enerji sistemleri ile ilgili olarak kurulum,montaj,servis,ithalat,ihracat,eğitim,danışmanlık ve bakım faaliyetlerinde bulunmaktır. Şirket amaç ve konuları ile ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapabilir: 1-Her türlü enerji sistemleri ile ilgili olarak kurulum,montaj,bakım,servis,inşaat,taahhüt,eğitim,danışmanlı k,temsilcilik faaliyetinde bulunmak. 2-Tüm,enerji sistemleri için gerekli kurulum,montaj,servis,bakım ve inşaat işlemlerini yapmak 3-Şirketin amaç ve konusunu gerçekleştirmek için her türlü taşınır, taşınmaz mal,her türlü ayni hak, motorlu araç, teçhizat, donanımı iktisap edebilir. Şirket buşekilde iktisap ettiği taşınır ve taşınmaz malları satar, kiralar,...