07 / 05 / 2024

Elmar Towersta satılık daireler

Elmar Towersta satılık daireler

Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı ElmarTowers projesi satışa çıktığı ilk günden itibaren iş dünyasının ve yatırımcıların ilgisini çekti.

Elmar Yapı Elmar Towers satılık daire!

Elmar Yapı Elmar Towers satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı. Toplam 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje 3 bloktan oluşuyor.

Elmar Towers Söğütözü satılık!

Elmar Towers Söğütözü satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleksler şeklinde tasarlandı. 1+1 dairelerin 43 metrekareden başladığı projede fiyatlar 176 bin TL'den başlıyor.

Ankara Elmar Towers satılık daire!

Ankara Elmar Towers satılık daire tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. Toplam 803 adet daireden oluşan proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.

Söğütözü Elmar Towers satılık daire!

Söğütözü Elmar Towers satılık daire tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. Toplam 800 adet daireden oluşan proje 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor. Proje 3 bloktan oluşuyor.

Elmar Yapı Elmar Towers satılık!

Ankara Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği noktasında bulunan Elmar Yapı Elmar Towers satılık daire tipleri 1+1 ve dubleks olarak dizayn edildi. Proje toplamda 800 adet daireden oluşuyor.

Ankara Elmar Towers satılık!

Ankara Elmar Towers satılık daireler 1+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükselecek olan proje 3 blok şeklinde meydana geliyor.

Söğütözü Elmar Towers satılık!

Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Söğütözü Elmar Towers satılık daire tipleri arasında 1+1 ve dubleksler yer alıyor. Proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Elmar Towers Rezidans satılık!

Elmar Towers Rezidans satılık daireler 1+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Toplam 800 adet daireden oluşan proje Ankara İl'inde Eskişehir yolu üzerinde yükseliyor. Projede toplam 800 adet daire bulunuyor.

Ayışığı Vadi Evlerinde satılık dairelerin fiyatları 120 bin liradan başlıyor!

Ayışığı Vadi Evlerinde satılık 1 oda 1 salon daireler 120 bin lira ile 150 bin lira; 2 oda 1 salon daireler 195 bin lira ile 260 bin lira; 3 oda 1 salon daireler 239 bin lira ile 360 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor

Sağlam Park Evlerinde satılık dairelerin fiyatları 165 bin liradan başlıyor!

Sağlam Grup tarafından Bağcılarda hayata geçirilen Sağlam Park Evleri'nde satılık dairelerin fiyatları şöyle; 2 oda 1 salon evler 165 bin liradan; 3 oda 1 salon evler 265 bin liradan; 4 oda 1 salon evler ise 285 bin liradan satılıyor

Güney Residenceta satılık dairelerin fiyatları 360 bin dolardan başlıyor!

Sarıyer Zekeriyaköy Güney Residenceta satılık 3 oda 1 salon çatı dubleksleri 360 bin dolardan; 3 oda 1 salon bahçe dubleksleri ise 420 bin dolardan başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuluyor...

Yeşil Vadi Konaklarında satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor!

Yeşil Vadi Konaklarında satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor, 1 milyon 400 bin dolara kadar çıkıyor... Proje Erguvan, Akasya, Sedir, Ladin ve Manolya olmak üzere toplam beş bölümden meydana geliyor...

Beyaz Ofis Kartal'da 2 bin TL'ye kiralık, 455 bin TL'ye satılık ofis!

Kartal'da konumlandırılan Beyaz Ofis'te ofislerin teslimatları hemen yapılıyor. 120 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofislerin kiralık fiyatları 2 bin TL'den ve satılık fiyatları ise 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Elmar Towersta satılık daireler Haberi

Elmar Towersta satılık daireler

İlk haftalarda yüzde 40’ı satılan, Ankara’nın en yüksek kulelerine sahip projenin satış ofisini haftasonları yüze yakın müşteri ziyaret ediyor. Geçtiğimiz günlerde ziyaretçiler arasında Ankara’nın iş dünyasından ünlü isimler vardı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci’nin yanı sıra eski ATO Başkanı, Ankara milletvekili Sinan Aygün ElmarTowers projesi satış ofisini ziyaret ederek projeyi yerinde inceledi. 


Ankara iş dünyasının duayenlerinden olan iki başkan, proje hakkında Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş’ten bilgi aldı. ATO Başkanı Salih Bezci,  Eskişehir Yolu’nun lokasyon olarak yatırımcılar açısından kaçırılmayacak bir bölge olduğunu, ElmarTowers’ın da her detayı özenilerek gerçekleştirilen özel bir proje olarak dikkat çektiğini söyledi.



ATO eski Başkanı Sinan Aygün de ElmarTowers’ın 10 yıllık amortismansüresi ile iş dünyasında ve yatırımda hızlı yanıt almak isteyenlere güzel bir fırsat...