30 / 04 / 2024

elon musk soruşturma

elon musk soruşturma

SpaceX ve Tesla CEO'su olan Elon Musk gündemden düşmüyor, bu sefer ünlü CEO Elon Musk kardeşi Kimbal Musk ile birlikte soruşturma altına alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’la ne görüştü? Bakan Kacır tüm detaylarıyla arka arkaya açıkladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tesla ile SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın "Birçok sayıda Türk tedarikçi firmanın Tesla ile iş birliği içerisinde olduğunu ve Türkiye'nin Tesla yatırımı için en önemli adaylar arasında olacağını söylediğini" açıkladı.

Elon Musk dünyanın en zengini unvanını geri aldı!

Elon Musk, lüks tüketim ürünleri grubu LVMH'nin Başkanı Bernard Arnault'yu geride bırakarak yeniden "dünyanın en zengini" ünvanının sahibi oldu. İşte detaylar...

Milyarderler 2023'te rekor kırarak servetlerine servet kattı! Elon Musk dünyanın zirvesine uçtu!

2023'ün ilk yarısında, dünyanın en zengin 500 milyarderi toplamda 852 milyar dolarlık bir artışla servetlerini büyüttü. Bu dönemde, malvarlığı 237 milyar dolarla en yüksek olan kişi, Elon Musk oldu ve böylece dünyanın en zengin insanı unvanını taşıdı.

Elon Musk'tan yeni hamle; Dikkat! Twitter...

Twitter'ı satın alan Elon Musk'tan yeni bir hamle daha geldi; ücretli kullanıcılar için tweet karakter sayısını 25.000'e yükseltildi. Ücretli Twitter kullanıcıları dilerlerse tek bir tweet'te 25 bin karakter paylaşabilecek. İşte detaylar...

Elon Musk davalardan kurtulamıyor! Şİmdi de Halkla İlişkiler firmasının faturalarını ödemedi

Twitter'ın eski bir halkla ilişkiler firması, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık satın almasından bu yana faturalarını ödemediğini söyleyerek sosyal medya şirketine Cuma günü dava açtı.

Elon Musk’tan uyarı: ‘Tüm mal varlıklarınızı Dogecoin'e yatırmayın!'

Geçmiş dönemlerde söyledikleri ile kripto para birimleri üzerinde oldukça etkili bir isim olan Elon Musk’tan yatırımcılara Dogecoin’e konusunda uyarı geldi. Musk, The Wall Street Journal’ın CEO Konseyi Zirvesi’nde konuşarak yatırımcılara, “Dogecoin üzerinden bahse girmeyin!” dedi.

Elon musk'a milyar dolarlık dava! Bu sefer büyük zarara uğrayabilir 

Ünlü iş insanı Elon Musk, Dogecoin üstünden ponzi uygulamakla suçlanıyor. Dünyanın en varlıklı ikinci kişisi olan Twitter CEO'su, 193 milyar dolarlık bir mal varlığına sahip.  ABD'deki son dava, Musk'a 258 milyar dolarlık bir zarara yol açabilir.

O ilde fahiş kira artışı yapan 42 kişi hakkında soruşturma!

Konya'da, 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konut kira tutarlarında fahiş fiyat artışı yaptığı tespit edilmiş olan 42 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Elon Musk karar değiştirdi! “Mavi tik” onay sistemi değişiyor!

“Sana Özel” seçeneği getirilen sosyal medya platformunda yeni değişikliği açıklayan Twitter CEO’su Elon Musk, “mavi tik” olarak bilinen hesap onay sisteminde değişikliğe gidileceğini ve  kapsamının genişletileceğini duyurdu.

Elon Musk Kriptoyu Bırakıyor: Yapay Zeka Yatırımlarına Odaklandı!

Milyarder girişimci Elon Musk, son dönemde yapay zeka alanında yatırım yapacağını açıkladı ve kripto para dünyasından çıkacağı sinyallerini verdi. Kripto para birimleri hakkındaki tweet'leriyle bilinen Musk, Twitter'da yaptığı açıklamada artık yapay zeka ile ilgilendiğini belirtti.

Elon Musk’tan kritik açıklama geldi! Twitter CEO koltuğunu bırakıyor!

Ünlü iş insanı Elon Musk’ın Twitter CEO görevini bırakacağı tarihi açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Peki Elon Musk koltuğu ne zaman bırakıyor? İşte detaylar…

Elon Musk'tan Twitter uyarısı!

Elon Musk, Twitter’daki eski mavi tikler için yine uyardı. Peki, Musk ne dedi? İşte bütün ayrıntılar...

10 şehirde 'Deprem Suçları Soruşturma Bürosu' kurulacak!

Adalet Bakanlığı tarafından depremden etkilenen şehirlerde Cumhuriyet başsavcılıklarına yazı gönderilerek, yıkılan binalarla ilgili Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması ve sorumlularla ilgili bazı tedbirlerin alınması istendi.

elon musk soruşturma Haberi

elon musk soruşturma

Elon Musk, aktif bir Twitter kullanıcısı ve bu platformu pek çok CEO’dan oldukça değişik olarak kullanıyor. Devamlı olarak şirketi üzerine tartışılacak ya da güncel olaylar yaratan ünlü CEO, son dönemde Amerika Birleşik Devletleri SEC diğer adıyla Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'yla problemler yaşıyor. Elon Musk ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu arasında oluşan problemler, ilk olarak 2018 yılının Eylül ayında ortaya çıkmıştı. SEC’in Elon Musk’ı yatırım yapacak kişilere yanlış ve yanıltıcı açıklamalarda bulunmakla suçlamasıyla başladı. Musk, bu açıklamaları Twitter'da tweet atarak yapmıştı. Bu kez konunun gündeminde Amerika Birleşik Devletleri’nde menkul kıymetler ve borsaları denetlemekle yükümlü olan Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu var. 

LOGcom yazarı Can Tunçer'in aktardığına göre Elon Musk, 6 Kasım 2021 tarihinde Twitter üzerinden takipçilerine...