28 / 07 / 2024

Embarq

Embarq

Özellikle yaya ve bisiklet yollarını geliştirerek motorsuz ulaşımın yaygınlaşması için çalışmalar yapan Embarq ile Bornova Belediyesi ilçenin, trafik açısından sorunlu bölgelerinde yeni düzenlemeler yapmak için fikir ve proje üretecek.

3. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu 19 Kasım'da!

Uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olan EMBARQ Türkiye, sürdürülebilir ve yaşanabilir kentler yaratma hedefiyle her yıl düzenlediği Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu'nu bu yıl 19-20 Kasım'da İstanbul Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirecek.

EMBARQ yol güvenliği laboratuvarı projesi kapanış toplantısı yapıldı!

EMBARQ yol güvenliği laboratuvarı projesi kapanış toplantısı yapıldı. EMBARQ Türkiye, trafik çarpışmasında can kaybı ve yaralanmayı azaltmayı hedefleyen Yol Güvenliği Laboratuvarı Projesi Kapanış Toplantısı’nı düzenledi.

EMBARQ Türkiye, Güvenli Bisiklet Yolları Uygulama Geliştirme Çalıştay'ı düzenledi!

EMBARQ Türkiye Sürdürülebilir Ulaşım Derneği, “ İstanbul’da Güvenli Bisiklet Yolları Uygulama Kılavuzu Projesi ” kapsamında Vizyon Geliştirme Çalıştayı ' nı 15 Eyül 2014 tarihinde düzenledi...

EMBARQ Türkiye, bisikletli ulaşım çalışmalarına devam ediyor!

EMBARQ Türkiye; 15 Eylül 2014 Pazartesi günü İstanbul’da Güvenli Bisiklet Yolları Uygulama Kılavuzu Vizyon Geliştirme Çalıştayı düzenliyor. EMBARQ Türkiye, bisikletli ulaşım çalışmalarına da devam ediyor.

'Embara' Bornova'yı seçti!

Özellikle yaya ve bisiklet yollarını geliştirerek motorsuz ulaşımın yaygınlaşması için çalışmalar yapan Embarq ile Bornova Belediyesi ilçenin, trafik açısından sorunlu bölgelerinde yeni düzenlemeler yapmak için fikir ve proje üretecek.

Arzu Tekir: İzmir yayalaştırma projesiyle daha yaşanır olacak!

Kent içi ulaşım sorunlarına ücretsiz çözüm üreten EMBARQ Türkiye-Sürdürülebilir Ulaşım Derneği, İstanbul'un tarihi yarımadasında uyguladığı ve başarıyla sürdürdüğü "Yayalaştırma Projesi"ni İzmir ve Ege Bölgesi'nde yaygınlaştırmak istiyor.

EMBARQ Türkiye: İstanbul metrobüsünün doğaya katkısı 392 milyon dolar!

EMBARQ Türkiye - Sürdürülebilir Ulaşım Derneği tarafından hazırlanan “ Metrobüs Sistemlerinin Sosyal, Çevresel ve Ekonomik Etkileri ” başlıklı rapor, metrobüsün kentler üzerindeki etkisini açıkca ortaya koyuyor...

EMBARQ Türkiye: Metrobüs sistemleri tüm dünyada trafik kazalarını yarı yarıya azaltıyor!

Sürdürülebilir Ulaşım Derneği’nin hazırladığı “Metrobüs Sistemlerinin Sosyal, Çevresel ve Ekonomik Etkileri” raporu, metrobüs sistemlerinin yer aldıkları koridorlarda yol güvenliği üzerine önemli etkiler oluşturduğunu gözler önüne serdi...

EMBARQ Türkiye, kent içi ulaşımda yol güvenliği konferansı düzenledi!

Yol güvenliği alanında en yetkin kurumlar EMBARQ Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Kent içi Ulaşımda Yol Güvenliği Konferansı”na katıldı. EMBARQ Türkiye, kent içi ulaşımda yol güvenliği konferansı düzenledi.

Embarq Türkiye 28 Nisan'da yol güvenliği için konferans düzenliyor!

EMBARQ Türkiye - Sürdürülebilir Ulaşım Derneği ev sahipliğinde, 3M ve AYGAZ' ın katkıları ile “ Kent içi Ulaşımda Yol Güvenliği ” başlıklı bir konferans düzenleniyor.

Embarq Türkiye, Solutions projesinde Kocaeli'ye destek verecek!

7. Çeçeve Programı kapsamında gerçekleşen Solutions projesinde Akdeniz pilot şehri seçilen Kocaeli'ye projenin ortaklarından Embarq Türkiye destek verecek. Barselona'da düzenlenecek çalıştayla başlayacak proje, iki yıl sürecek.

Ulaşımı Dönüştürmek 2014 konferansı yapıldı!

Dünya Kaynakları Enstitüsü’ nün sürdürülebilir kentsel ulaşım ve planlama programı EMBARQ ve de Dünya Bankası’ nın birlikte düzenlediği “ Ulaşımı Dönüştürmek 2014 ” Konferansı gerçekleştirildi...

Zeytinburnu bisiklet yolunun yol güvenlik inceleme çalışmaları tamamlandı!

Şehirlerde yaşam kalitesini iyileştirmek içi çözümler üreten Sürdürülebilir Ulaşım Derneği (SUD) – EMBARQ Türkiye, İBB Trafik Müdürlüğü’nün isteği üzerine Veliefendi-Zeytinburnu bisiklet yolunun yol güvenlik inceleme çalışmalarını tamamladı...

Embarq Haberi

Embarq

Şehirlerin yaşam kalitesini iyileştirmek için çalışan 'Sürdürülebilir Ulaşım Derneği' Embarq ile Bornova Belediyesi işbirliği yapıyor. Özellikle yaya ve bisiklet yollarını geliştirerek motorsuz ulaşımın yaygınlaşması için çalışmalar yapan Embarq ile Bornova Belediyesi ilçenin, trafik açısından sorunlu bölgelerinde yeni düzenlemeler yapmak için fikir ve proje üretecek. 


Embarq Türkiye Genel Sekreteri Arzu Tekir, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın ilçeyi tasarım ve inovasyon kenti olarak konumlandırması nedeniyle birlikte çalışmak istediklerini söyledi. Enbarq Türkiye olarak özellikle yürünebilirliği ve bisikletle ulaşımı artırmaya yönelik çalıştıklarını belirterek, "Motorsuz ulaşımın teşviki ve yayalaştırma ile bir şehrin çok daha yaşanabilir bir alan haline gelmesi için düzenlemeler yapıyoruz. Bornova'da çok iyi bir ekip var. Bizim çalışma alanlarımızla örtüşen konularda planlar geliştiriliyor. Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nün kurulması da büyük bir avantaj. Bu doğrultuda...