28 / 07 / 2024

emekli aylığı ne zaman kesilir 2022

emekli aylığı ne zaman kesilir 2022

SGK, SSK, Bağkur, emekli, dul ve yetim milyonlarca kişiye son dakika şoku geldi. Resmi olarak açıklanan detaylara göre, hem annesi hem babasından yetim aylığı alanlar emekli olduklarında bir maaşları kesiliyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli aylığı açıklaması!

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ve adeta gündemden düşmeyen emekli aylıkları ile ilgili olarak bir son dakika açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaptığımız artış, enflasyon beklentisinin oldukça üzerindedir" dedi.

En düşük emekli aylığına zamda son dakika! Genel Kurul'a geliyor!

TBMM Genel Kurulu'na bu hafta milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren en düşük emekli aylığının 12 bin 500 Türk Lirası olmasını da içeren vergi ve sosyal güvenlik alanına ilişkin kanun teklifi gelecek.

En düşük emekli aylığına zam teklifi kabul edildi! Maaş farkları ne zaman yatacak?

Milyonlarca kişinin merakla beklediği en düşük emekli aylığının artırılmasına ilişkin madde, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Buna göre, en düşük emekli maaşı 12 bin 500 Türk Lirası olacak. Peki maaş farkları ne zaman yatacak?

CHP'li Gamze Taşcıer'den emekli aylığı tepkisi: En düşük kira bedelini bile karşılamaktan uzak!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer'den milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen zamlı emekli aylığına tepki geldi. Gamze Taşçıer açıklamasında, emekli aylıklarının en düşük kira bedelini bile karşılamaktan uzak olduğunu söyledi.

Herkes bekliyordu, emekliye bu ay ek ödeme 12 bin TL oldu! TEB emekli promosyon ne kadar? İşte TEB emekli promosyon 2024

'Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor?' sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki TEB emekli promosyon ne kadar? İşte TEB emekli promosyon 2024...

Emekli promosyonlarına Temmuz güncellemesi: Garanti emekli promosyon ne kadar? İşte Garanti emekli promosyon 2024...

Temmuz zamlı emekli maaşları da geçtiğimiz günlerde belirlenirken, promosyonlara da güncelleme geliyor. Peki Garanti emekli promosyon ne kadar? İşte Garanti emekli promosyon 2024...

Emeklilere Haziran'da maaşa ek 12 bin lira yatırılıyor! Emekli promosyon 2024: TEB emekli promosyon ne kadar?

Haziran ayına girilmesiyle beraber özel bankalar da promosyonları güncelledi. Peki TEB emekli promosyon ne kadar? TEB promosyon başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

Emeklilere Haziran sonuna kadar 16 bin 200 TL ek ödeme müjdesi: Finansbank emekli promosyon ne kadar?

Haziran ayına girildi ve emekli promosyonları yenilendi. Emeklilerin promosyon rakamını en çok merak ettiği bankalardan biri QNB Finansbank oldu. Finansbank emekli promosyon ne kadar? 

Emeklilere 12 bin TL ek ödeme müjdesi! Emeklilik promosyon 2024: TEB emekli promosyon ne kadar? 

Haziran ayının gelmesiyle birlikte bankaların emekli promosyonları güncellendi. Peki TEB emekli promosyon ne kadar? İşte o rakamlar...

En düşük emekli aylığı 12 bin 500 TL! Emeklilere kök maaş müjdesi: Şimdi rakamlar açıklandı! 

En düşük emekli aylığının enflasyon farkı kapsamında 10 bin Türk Lirası bandının üstüne çıkarılarak 12 bin 500 TL yapılması öngörülüyor. İşte emekliye verilen o müjdenin detayları...

SGK Uzmanı emeklinin 2024 Temmuz zammını açıkladı! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri merakla Temmuz 2024 zammını beklerken, emekli maaşları ile ilgili yeni açıklama Sosyal Güvenlik Uzmanı İsmail Sevinç’ten geldi. Peki Temmuz 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Uzmanından en düşük emekli maaşı ne kadar olur tahmini! En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

Türkiye’de 10 milyon 331 bin 697 SSK’lı, 715 bin 100 Bağ-Kurlu, 2 milyon 304 bin 714 Emekli Sandığı’ndan olmak üzere toplam 15 milyon 351 bin 511 kişi emeklilik, malullük, ölüm aylığı ile dul ve yetim maaşı (pasif sigortalı) almakta. En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Ziraat Bankası SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Banka aracılığıyla alan müşterilerine özel promosyon ödemesini duyurdu. Peki Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

emekli aylığı ne zaman kesilir 2022 Haberi

emekli aylığı ne zaman kesilir 2022

SGK, SSK, Bağkur, emekli, dul yetim milyonları çok yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Resmi olarak açıklanan detaylara göre, hem annesi hem babasından yetim aylığı alanlar emekli olunca bir maaşları kesiliyor. 

uzmanasor@gazetevatancom'a ilgili gelen sorular SGK, SSK, Bağkur, emekli, dul yetim milyonları pek çok kişiyi de bu konuda aydınlatıyor. 

İşte o sorulardan bir tanesi...

İşte o sorulardan bir tanesi...

Mert Bey, 1990 yılında evlendim ve eşimi 2002 tarihinde kaybettim. O tarihte tarafıma dul aylığı bağlandı. 2007 yılında tekrardan evlendim ve o eşimi de 2015 yılında kaybettim. 2015 Yılından itibaren dul aylığı alıyorum ancak eski eşimin dul aylığı daha fazlaydı, eski eşimin aylığına müracaat edebilir miyim ya da ikisini bir alabilir miyim? 

Vatan gazetesindeki yanıt şu şekilde:

Öncelikle acı kayıplarınız için başsağlığı diliyorum....