27 / 04 / 2024

SGK, SSK, Bağkur, emekliye son dakika şoku! SGK harekete geçti: Cezası çok ağır! Polis hemen SGK'ya bildiriyor!

SGK, SSK, Bağkur, emekliye son dakika şoku! SGK harekete geçti: Cezası çok ağır! Polis hemen SGK'ya bildiriyor!

SGK, SSK, Bağkur, emekli, dul ve yetim milyonlarca kişiye son dakika şoku geldi. Resmi olarak açıklanan detaylara göre, hem annesi hem babasından yetim aylığı alanlar emekli olduklarında bir maaşları kesiliyor. 



SGK, SSK, Bağkur, emekli, dul yetim milyonları çok yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Resmi olarak açıklanan detaylara göre, hem annesi hem babasından yetim aylığı alanlar emekli olunca bir maaşları kesiliyor. 

uzmanasor@gazetevatancom'a ilgili gelen sorular SGK, SSK, Bağkur, emekli, dul yetim milyonları pek çok kişiyi de bu konuda aydınlatıyor. 

SGK, SSK, Bağkur, emekliye son dakika şoku! SGK harekete geçti: Cezası çok ağır! Polis hemen SGK ya bildiriyor!

İşte o sorulardan bir tanesi...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön