09 / 05 / 2024

emekli ek maaş ödemeleri 2022

emekli ek maaş ödemeleri 2022

Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği haber sonunda geldi. Emeklilere en az 4 bin 744 lira verilecek. İşte detaylar...

Emeklilerin hesabına bu ay kesin 18 bin TL yatacak! Maaş dışında ek ödeme müjdesi: ING emekli promosyon!

Bankalardan maaş promosyonu almak isteyen emekliler hangi bankanın kaç TL verdiğini merak ediyor. En çok merak edilen ve araştırılan özel bankalar arasında ING yer alıyor. Peki ING emekli promosyon kaç TL Mayıs 2024? İşte ING emekli promosyon...

Emekli enflasyon farkı ve memur enflasyon farkı 2024! Emekli memur maaşı hesaplama! Yeni maaşlarınıza hemen bakın!

4 aylık enflasyon farkı nisan ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla beraber emekli ve memur maaş zamları da tek tek hesaplandı. İşte emekli enflasyon farkı ve memur enflasyon farkı 2024!

Emekli maaşına ek 16.200 TL ödeme müjdesi! Şimdi bakın: Finansbank emekli promosyon ne kadar?

Milyonlarca emekli son dakika banka banka maaş promosyonlarının ne kadar olduğunu merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında QNB Finansbank yer alıyor. Peki Finansbank emekli promosyon ne kadar? QNB Finansbank promosyon 2024 kaç TL?

Emekli zammında kafalar karıştı! En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Temmuz ayı ile emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon oranında artış uygulanacak. En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Emekli maaşına ek tam bu kadar hesaplara yatıyor! Ziraat Bankası emekli promosyon kaç TL? İşte Ziraat Bankası promosyon!

Ek gelir sağlamak amacıyla promosyon ödemesi almak isteyen emekliler, bankalardaki rakamları araştırıyor. En çok merak edilenler arasında Ziraat Bankası yer alıyor. Peki Ziraat Bankası emekli promosyon ne kadar? İşte Ziraat Bankası promosyon 2024! 

Vergi zamları enflasyon düşük çıksın diye 1 Temmuz'dan sonra yapılacak: Emekli, memur maaş zammı da düşük olacak!

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, vergi zamlarının enflasyonun düşük çıkması için 1 Temmuz sonrasına kaldığını belirtti. İşte Babuşcu'nun o paylaşımı gelen yorumlar...

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka açıklandı! İşte banka promosyonları... 

Binlerce emekli merakla maaş promosyonlarını araştırıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka hangisi? 

Emeklilere maaşa ek 18 bin TL kesin yatıyor: Yapı Kredi emekli promosyon 2024! YKB emekli promosyon başvuru!

Emekli maaş promosyonu almak isteyenlerin 30 Nisan'a kadar başvuru yapması gerekiyor. Peki Yapı Kredi emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte YKB emekli promosyon başvuru 2024...

Emeklilere maaşa ek 12 bin TL bu ay kesin yatacak! İş Bankası promosyon ne kadar 2024? İş Bankası emekli promosyon!

Milyonlarca emekli, kendilerine ek gelir sağlayacak olan maaş promosyonlarının hangi bankada kaç TL olduğunu merakla araştırıyor. En çok merak edilen banka da İş Bankası oldu. Peki İş Bankası promosyon ne kadar 2024?

SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı maaş zammı son dakika: İki hesaplama masada! En düşük emekli maaşında flaş gelişme

Emekli maaşlarında son dakika haberi geldi. Ocak Haziran döneminde en düşük emekli maaşı 10 bin lira olmuştu. Emeklilerin gözü Temmuz zammına çevrildi. Söz konusu zam için de iki hesaplama masaya yatırıldı. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

SSK, Bağ-kur ve emekli maaşında yeni zam tablosu! Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi!

Emeklilerin dört gözle beklediği ek zam gündemden uzaklaşırken gözler temmuz zammına çevrildi. Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

150 bin TL faizsiz kredi desteği ve 24 ek maaş! Kimler bu destekten yararlanacak?

Evlilik öncesi ve sonrasında kadınlar için 4 ayrı destek paketi gündemde. Bu süreçte, çeyiz parası ile 24 maaş verilirken, evlilik desteği 150 bin TL olarak ödeniyor. Öte yandan hesap açanlara da destek olacağı kaydedildi.

emekli ek maaş ödemeleri 2022 Haberi

emekli ek maaş ödemeleri 2022

Milyonlarca emeklinin beklediği müjde geldi. Yaşanan gelişmelere göre, emeklilere en az 4 bin 744 TL verilecek.

Üst üste gelen zamlardan bunalan emekliler nakit para desteği için araştırma yapıyor. Emekliye nakit desteği almak için ne yapmak gerekir, emekli desteği nasıl alınır gibi soruların yanıtlarını araştıran emeklilerin beklediği haber sonunda geldi.

Aktarılan son gelişmelere göre, emeklilere 4 bin 744 lira verilecek. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Milyonlarca memur ve emekli tarafından merakla beklenen 2022 yılının ilk zammı geçtiğimiz ay verildi. Aktarılan detaylara göre, memurlara ve memur emeklilerine ilk olarak toplu sözleşmede belirlenmiş olan  yüzde 5 artış ve enflasyon farkıyla yüzde 27.91'lik bir zam yapıldı. Ayrıca yine yaşanan gelişmelere göre, toplamda 2.5 puanlık ilave zam da yapıldı. Böylece yapılan yüzde 5'lik...