28 / 07 / 2024

emekli ikramiyesi ay hesabı

emekli ikramiyesi ay hesabı

Memur-Sen'e bağlı Enerji Bir-Sen, memurların emekli ikramiyesi hesabında tam hizmet yıllarının baz alınıp ay ve günlerin ikramiye hesabına dahil edilmemesini yargıya taşıdı.

Emeklilerin hesaplarına bu ay tam 15 bin TL yatacak! Maaşa ek ödeme: Garanti Bankası emekli promosyon!

Emekli bireylere verilen banka promosyonlarında yeni dönem Temmuz ayı ile beraber başladı. Peki Garanti Bankası emekli promosyon ne kadar? İşte Garanti promosyon 2024...

Emekli Temmuz 2024 zammı için 2 yeni formül! En düşük emekli maaşı için işte bu rakamlar konuşuluyor!

Milyonlarca emekli Temmuz ayında ne kadar zam alacağını araştırırken, en düşük emekli maaşının da ne kadar olacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Peki Temmuz 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Emekli ikramiyesi ödemeleri bugün başlıyor! İşte 4A, 4B, 4C Haziran 2024 bayram ikramiyesi takvimi!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyesi ödemeleri bugün başlıyor. Söz konusu ödemeler 14 Haziran tarihine kadar yapılacak. 

Ziraat Bankası Haziran 2024 emekli promosyonunda son dakika! Hesaplara ay sonuna kadar işte bu kadar yatırılacak!

Haziran ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde Ziraat Bankası'nın emekli promosyonu da pek çok emekli tarafından merak ediliyor. Peki Ziraat Bankası Haziran 2024 için ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Emeklilere bu ayın sonuna kadar 17 bin 500 TL yatıyor! Akbank emekli promosyon başvuru 2024! 

Emekli banka promosyon ücretleri haziran ayı itibarıyla güncellendi. Peki Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte ayrıntılar...

SGK uzmanı Özgür Erdursun açıkladı: Emekli maaşının düşük olmasının 2 nedeni

Milyonlarca emekli Temmuz ayında yapılacak zamla ilgili haber beklerden Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, emekli maaşının düşük olmasının iki nedenini açıkladı.

Banka banka haziran ayı promosyon rakamları! Bankalar güncel haziran ayı emekli promosyonlarını açıkladı...

Banka promosyonu kampanyalarına tek tek haziran ayı güncellemesi yapıldığı kaydedildi. Buna göre, en yüksek emekli promosyonu 20.000 TL'ye dayanıyor. İşte banka banka emekli promosyon miktarları...

Kurban Bayramı'nda emekli ikramiyesi ne kadar? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte o tarih!

Kurban Bayramı'na az bir zaman kala emekliler, ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatırılacağını merak ediyor. Emekli bayram ikramiyesi için hem rakam hem tarih verildi. İşte ikramiyenin hesaplara yatacağı o tarih...

Temmuz 2024 emekli zammında son dakika! En düşük emekli maaşı 13 bin 146 TL'ye çıkıyor!

Enflasyon ve sürekli olarak artış gösteren hayat pahalılığı karşısında aylıkları her geçen gün daha da eriyerek adeta pula dönen emeklilerin gözü kulağı Temmuz 2024 zammında. Peki emekli Temmuz ayında ne kadar zam alacak?

Emekli maaşları erken yatacak mı? Tarih verildi:  Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 

Emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri ile ilgili tarihler verildi. Peki emekli maaşları erken yatacak mı? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Kurban Bayramı ikramiyesini bekleyenler dikkat! Kimlere ikramiye verilecek? Dul ve yetimler ne kadar ikramiye alacak?

Eğer son anda yeni bir kanun değişikliğiyle zam yapılmazsa emekli vatandaşlara Kurban Bayramı'nda 3 bin TL ikramiye ödenecek. İşte emekli ikramiyesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emekli ve memur maaşına ne kadar zam yapılacak?

Milyonlarca memur ve emekli temmuz ayındaki maaş artışı için zam oranlarını merakla bekliyor. Mayıs ayı için aylık enflasyon beklentisi yukarı yönlü değişti. Fakat senelik enflasyon tahmini ise geriledi. Memur ve emeklinin zam oranı için nihai 2 aylık enflasyon verisi beklendiği belirtildi.

SSK, Bağkur, memur emeklisi zammı için yeni ipucu ortaya çıktı! 10, 15 ve 20 bin TL emekli maaşı alanlar dikkat!

Milyonlarca emekli Temmuz ayında alacakları zammı bekliyor. Emeklilerin beklediği refah payıyla beraber emekli zammında yeni ipuçları da tek tek ortaya çıktı.

emekli ikramiyesi ay hesabı Haberi

emekli ikramiyesi ay hesabı

Enerji Bir-Sen'den yapılan açıklamada, Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) yaptığı emekli ikramiyelerinin hesaplanmasında çalışanın hizmet yılının dikkate alındığı ancak bir yılı tamamlamayan ay ve günlerin bu hesaba katılmamasının hak kaybına sebep olduğu ifade edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; açıklamada, konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, bu durumun, 1 aydan 11 aya kadar tazminat kaybı yaşanmasına sebebiyet verdiğini savundu.

Emekli ikramiyesine ilişkin hesaplama sistemi ve esasların 5434 sayılı Kanun'un 89. maddesinde belirlenmiş olduğunu hatırlatan Tonbul, yaşanan hak kaybının önlenmesi adına yargı yoluna başvurduklarını aktardı.

Daha önce de sendika adına dava açtıklarını belirten Tonbul, şunları kaydetti: "4688 sayılı Kanun'dan aldığımız yetkiyle daha öncesinde konuyla ilgili bir yargıya başvuru sürecimiz olmuştu fakat mahkeme konuyla ilişkin yargı sürecinin sendika...